Komoditeti dhe besueshmëria operacionale.

Aplikacioni Solar Connect ju mundëson të merrni të dhëna nga kudo për pompën tuaj të pusit Wilo-Actun OPTI-MS. Statusi i funksionimit mund të kontrollohet në lëvizje për një furnizim me ujë të efektshëm. Kjo e bën punën tuaj të përditshme më të lehtë dhe rrit sigurinë operacionale..

Lidhje Wilo-Diellore

Funksionimi dhe kontrolli i përshtatshëm përmes smartphone

Qëndrueshmëria dhe lidhja në një zgjidhje të përshtatshme.

Falë aplikacionit Wilo-Solar Connect, komoditeti dhe besueshmëria operacionale qëndrojnë në duart tuaja.

Rrjetëzimi inteligjent, trajtimi i burimeve të pakta dhe funksionimi i përshtatshëm nga smartphone janë përfitimet thelbësore të aplikacionit Wilo-Solar Connect. Operatorët e Wilo-Actun OPTI-MS mund të hyjnë në pompën e tyre nga kudo.

  • Pasqyrë e shpejtë e furnizimit me ujë.
  • Verifikoni një furnizim të përshtatshëm të ujit në bazë të të gjitha të dhënave të kërkuara të performancës.
  • Marrja e masave të përshtatshme në bazë të identifikimit të gabimit.
  • Kontrolloni statusin e funksionimit në lëvizje për një furnizim efikas të ujit.
  • Funksionimi miqësor për përdoruesit falë funksionit të takim/stakimit të pompës
  • Zbuloni shpejt rreth ndryshimeve në statusin e funksionimit përmes njoftimeve të shtytjes.

Për më shumë rehati: Zbuloni aplikacionin Wilo-Solar Connect në aplikacionin Wilo-Assistant

Lidhje Wilo-Diellore

Falë aplikacionit Wilo-Solar Connect, komoditeti dhe besueshmëria operacionale qëndrojnë në duart tuaja: Mund të kontrolloni prodhimin e mjaftueshëm të ujit duke përdorur të gjitha të dhënat e nevojshme të performancës dhe statusin e funksionimit për furnizimin me ujë të efektshëm në lëvizje. Ju do të gjeni të gjitha informacionet e nevojshme për Wilo-Actun OPTI, të tilla si udhëzimet e instalimit dhe funksionimit dhe FAQ, në aplikacionin Wilo-Solar Connect.


The Wilo-Assistant - Aplikacioni për të gjithë

Aplikacioni i ridizenjuar Wilo-Assistant e bën të gjithë botën e teknologjisë së pompës me efikasitet të lartë të disponueshëm në smartphone dhe tabletë për instaluesit HVAC, konsulentët e pajisjeve teknike të ndërtimit dhe operatorët e pompave.

Dizajni i ri dhe përvoja intuitive e përdoruesit sigurojnë mbështetje edhe më të mirë për punën tuaj të përditshme. Funksionet e reja dhe zgjidhjet lidhëse shtojnë gamën e veçorive të ofruara tashmë nga Wilo-Assistant i mëparshëm.

Në këtë mënyrë, përdoruesit mund të gjejnë atë që u nevojitet edhe më shpejt dhe të marrin mbështetje me:

  • Konsultimin dhe përzgjedhjen
  • Konsultimin e klientëve
  • Instalimi dhe vënia në punë
  • Komandimi nga larg dhe mirëmbajtja
Shkarkimet on App Store (iOS)Aplikacioni Android në Google play

Ne kemi përgjigje për pyetjet tuaja

Produktet dhe shërbimet tona kanë zgjuar interesin tuaj? Atëherë ne jemi të lumtur të ndihmojmë!

Pavarësisht nëse është krijimi i një oferte apo redaktimi i specifikave të shërbimit, dizajnimi i llojeve të ndryshme të pajisjeve, këshillimi për zgjedhjen e pompave dhe pajisjeve, ose thjesht ndihma me çështjet hidraulike dhe të kontrollit.

Mos ngurroni të kontaktoni zyrën tuaj më të afërt të shitjeve dhe të caktoni një termin. Ju presim me padurim!

Gjeni kontaktin e duhur për pyetjen tuaj.