Udhëzuesi i shkëmbimit Ngrohja

Shfrytëzoni udhëzuesin më të fundit të shkëmbimit të pompave

Udhëzuesi aktual e shkëmbimit për pompat me rotor të lagur për përdorim në sistemet e ngrohjes dhe të ujit të pijshëm, e bën më të lehtë zgjedhjen e saktë të një pompe: Këtu, për të gjitha pompat e vjetra dhe të njohura me vit prodhimi deri në vitin 1975, ju do të gjeni pompat e reja zëvendësuese Wilo.

Pasi të jepni të dhënat e pompës suaj të vjetër, zgjidhni llojin e disponueshëm të pompës.

nuk u gjetën rezultate Internal error, please try again.
Përcaktim
Diametër
gjatësi
Loading

Replacement for

Dërgo një e-mail Datasheet Përshkrimi i serisë
Përcaktim
lloj
Numri i artikullit
Diametër
gjatësi
PN (presioni maksimal i punës)
motor
Material
Kthehu mbrapa

Udhëzuesin e shkëmbimit e gjeni në aplikacionin tonë "Asistenti Wilo".

Shkarkojeni "Asistentin Wilo" (aplikacioni) në smartfonin, ose tabletën PC tuaj dhe përfitoni nga funksione të shumta shtesë.

App Store available German "Erhältlich im App Store"
Android Google Play Store