HVAC

Shërbimet e mirëmbajtjes së ndërtesës nga Wilo në fushën e ngrohjes, ajrit të kondicionuar dhe ftohjes – Avantazhet tuaja me një vështrim

Fuqia, mirëmbajtje e thjeshtë, besueshmëria – janë natyrisht tipare që mund të prisni nga pompat Wilo. Kur mbështeteni në vlerën e performancës së lartë, pompat tona me rendiment të lartë janë zgjidhja e duhur për ju. Furnizimi i një objekti me ujë dhe ngrohje vendos në çdo kohë kërkesa të larta për pompat për sa i përket efektivitetit energjetik dhe ruajtjes së burimeve. Wilo u qaset këtyre kërkesave me zgjidhje individuale dhe teknikë me efektivitet të lartë. Sistemet tona të ngrohjes me efektivitet të lartë arrijnë nivele efektiviteti maksimal. Në këtë mënyrë, qiradhënësit dhe tregtarët zvogëlojnë ndjeshëm kostot e funksionimit dhe rrisin në mënyrë të vazhdueshme vlerën e objektit të tyre.

Një tjetër plus: Produktet Wilo kanë jetëgjatësi të madhe, mirëmbajtje jashtëzakonisht të thjeshtë dhe ju garantojnë zgjidhje individuale dhe teknologjinë më moderne.

Zgjidhje individuale për nevojën tuaj

Efektiviteti më i lartë është premisa jonë për të gjitha zbatimet. Prandaj ju ofrojmë një spektër të gjerë zgjidhjesh me efektivitet energjetik. Nga produkti i veçantë deri te sistemi i plotë – me zgjidhjet tona nga Wilo këshilloheni mirë për çdo rast. Këtu nuk ka rëndësi nëse bëhet fjalë për pompa të vogla për shtëpi për një apo dy familje, ose për impiante të mëdha për ndërtesa zyrash, spitale ose madje edhe për aeroporte, stacione treni ose qendra tregtare. Produktet tona janë të pajisura gjithmonë me një teknologji pararendëse. Sistemet tona me efektivitet të lartë dhe të koordinuara me njëri-tjetrin plotësohen nëpërmjet një shërbimi gjithëpërfshirës. Për ju kjo do të thotë: një ofertë e plotë nga një shtëpi.

Mësoni më shumë rreth produkteve tona

Trinkwasser Trinkwasser-Zirkulation

Domestic hot water


Air conditioning