Rainwater

Vaditja e kopshteve dhe pastrimi i hapësirave jashtë — me ujë shiu, inteligjente, me përfitim dhe duke mbrojtur mjedisin

Sistemet e përdorimit të ujit të shiut nga Wilo e transportojnë ujin direkt në pikën e marrjes në objekt. Përdorimi praktik i ujit të shiut është inteligjent, me përfitim dhe mbron mjedisin. Me sisteme speciale të montuara nga Wilo mbulohet gati 50 % e nevojës ditore për ujë nga ujë shiu. Kështu ju mbroni mjedisin dhe buxhetin e familjes suaj. Shfrytëzoni ujin e çmueshëm që na jep natyra: Me anë të ujit të shiut ju mund të vaditni kopshtet dhe të pastroni ambientet e jashtme, si tarracat ose rrugicat - një alternativë e përshtatshme dhe që kursen përdorimin e ujit të pijshëm. Depozita për ujin e shiut së bashku me pajisjet për përdorimin e ujit të shiut, e ndërtuar sipas nevojës, kujdesen për një vaditje uniforme dhe të qetë. Spërkatje, njomje, vaditje dhe pastrim - aty ku uji i pijshëm është shumë i kushtueshëm, rekomandohet përdorimi i ujit të shiut me një sistem të plotë nga Wilo.