Underfloor heating

Me ne nuk keni këmbë të ftohta.

Ndërkohë, pothuajse çdo një nga dy sipërmarrës ndërtimi vendosin për ngrohjen e sipërfaqes. Këtu, ngrohja nën dysheme është versioni më i preferuar, i ndjekur afër nga ngrohja e murit dhe e tavanit.

Shumë gjëra flasim për ngrohjen nën dysheme – veçanërisht kostot e leverdishme operative. Në mënyrë që në një perspektivë afatgjatë të mos ketë surpriza të këqija, besoni në cilësinë nga Wilo.