Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Wilo-DrainLift SANI-S | Wilo

Wilo-DrainLift SANI-S

Impianti më i vogël dhe më i lehtë i pompimit me një pompë për shtëpitë me një dhe dy familje.

Avantazhet tuaja
Wilo-DrainLift SANI-S

Impianti më i vogël dhe më i lehtë i pompimit me një pompë për shtëpitë me një dhe dy familje.

Impianti kompakt tek për pompimin e fekaleve Wilo-DrainLift SANI-S është impianti më i vogël dhe më i lehtë pompues për fekalet sipas EN 12050-1 (pa helikë prerëse) dhe për rrjedhojë është ideal për përdorim në banesat me një dhe dy familje. Në sajë të vëllimit të madh të pompave, të hyrjeve me zgjedhje të lirë dhe të versionit opsional për lëngje veçanërisht agresive, DrainLift SANI-S ka përdorim fleksibël dhe është e lehtë për t’u instaluar. Konstruksioni i lehtë për përdorim e bën mirëmbajtjen veçanërisht të thjeshtë. Montimi dhe transporti më i thjeshtë në sajë të konstruksionit kompakt që kursen hapësirë dhe peshës më të vogël të mundshme


Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Montimi dhe transporti më i thjeshtë në sajë të konstruksionit kompakt që kursen hapësirë dhe peshës shumë të vogël
 • Siguri funksionimi në sajë të numrit të madh të takim-stakimeve, mbrojtjes termike të motorit dhe alarmit të pavarur nga rrjeti
 • Dizajni që nuk përson korrozion me plastika teknologjike dhe inoks ofron besueshmëri të lartë
 • Lidhje me zgjedhje të lirë për fleksibilitet maksimal në montim
 • Mirëmbajtje dhe pastrim i thjeshtë në sajë të kapakut transparent të depozitës dhe të vrimës së pastrimit të valvulës së moskthimit
 • Lidhje opsionale me Wilo-SmartHome për njoftimin e menjëhershëm direkt në telefonin celular
Përshkrimi i serive
Wilo-DrainLift SANI-S

Konstruksioni

Compact, ready for connection and fully submersible single pump lifting unit for pumping sewage containing faeces.

Përdorimi

Pumping of sewage containing faeces:

 • In cases where sewage cannot be led to the sewer system via a natural fall.
 • For the backflow resistant drainage in cases where the discharge point is below the backflow level.

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

 • Switchgear with mains-independent alarm and collective fault signal
 • Ready-to-plug
 • Tank with inspection opening and transparent cover
 • Analogue level measurement (4 … 20 mA)
 • Non-return valve with inspection opening
 • Thermal motor monitoring with bimetallic strip

Çelësi tip

Shembull:

DrainLift SANI-S.11M/3C

DrainLift

Familja e produktit

SANI

Sistem ngritës i ujërave të zeza

S

Madhësia

11

Lartësia maks. e dërgimit në m

M

Versioni i linjës ushqyese:

 • M = 1~230 V
 • T = 3~400 V

3

Versioni i motorit dhe panelit të komandimit:

 • 1 = Mënyra e punës: S3, Paneli i komandimit: Control MS-L
 • 3 = Mënyra e punës: S3, Paneli i komandimit: Control EC-L

C

Versioni për lëngjet agresive

Të dhënat teknike

 • Mains connection: 1~230 V, 50 Hz or 3~400 V, 50 Hz
 • Operating mode: S3 10%
 • Fluid temperature: 3 ... 40 °C (37 ... 104 °F), max. 65 °C (149 °F) for 5 min
 • Max. ambient temperature: 3 ... 40 °C (37 ... 104 °F)
 • Vessel volume: 47 l (12.5 US.liq.gal.)
 • Usable volume with regard to the positive suction head*: 25 l/6,5 US.liq.gal. (180 mm*)/32 l/8.5 US.liq.gal. (250 mm*)
 • Pressure connection: DN 80, PN 10
 • Inlet connection: DN 100/150
 • Ventilation connection: 50 mm (2 in)
 • Switchgear degree of protection: IP54
 • Lifting unit degree of protection: IP68 (2 mWG/7 d)

Materiale

 • Motor housing: 1.4404 (AISI 316L)
 • Hydraulics: PP-GF30
 • Impeller: PP-GF30
 • Reservoir: PE
 • Non-return valve: PPS

Konstruksioni

Gas- and watertight collection reservoir with collecting space that slopes at an angle and inspection opening with transparent cover. The inlets are freely configurable, level measurement is performed with an analogue output signal 4 … 20 mA. Pressure connection with attached non-return valve with inspection opening.

Drive via surface-cooled motor with thermal motor monitoring.

Pre-installed switchgear for automatic operation:

Wilo-Control MS-L

 • Collective fault signal with potential-free contact
 • Integrated and mains-independent alarm
 • Adjustable follow-up time
 • 1.5 m connection cable with attached plug

Wilo-Control EC-L

 • Operation via display and icon-based, alphanumeric menu
 • Collective fault signal with potential-free contact
 • Individual fault signal with potential-free contact
 • ModBus interface
 • Integrated and mains-independent alarm
 • Adjustable follow-up time
 • 1.5 m connection cable with attached plug

Dorëzim

 • Lifting unit with switchgear and connection cable with plug
 • Flange connector DN 80/100
 • Collar DN 100 for pressure connection
 • HT double socket 50 mm (2 in) for ventilation connection
 • HT double socket DN 50 for evacuation connection
 • Inlet set with hole saw 124 mm (5 in) and gasket DN 100
 • Floor fixation
 • Insulation mat
 • 9 V rechargeable battery
 • Installation and operating instructions
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-DrainLift SANI-S#Wilo-DrainLift SANI-M#Wilo-DrainLift SANI-L#Wilo-DrainLift SANI-XL

Numri i artikullit 6088777
Botim 2020-06
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 40
PDF (2 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)
Lista e produkteve
Number of results: 4