Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-Initial Jet | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-Initial Jet

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • E lehtë në përdorim falë peshës së ulët dhe përmasave kompakte
 • Siguri e lartë furnizimi nëpërmjet fuqisë së mirë hidraulike, vetëthithëse deri 8 m, edhe kur ka prurje të ulët
 • Konstruksion i fortë për një funksionim jetëgjatë

Shërbimet e rekomanduara

Përshkrimi i serive
Wilo-Initial Jet

Konstruksioni

Pompa centrifugale, vetëthithëse, me shumë helika

Përdorimi

 • Pompimi i ujit nga puset
 • Mbushje, pompim pa ujë, ndërrim pompimi, vaditje dhe vaditje në formë shiu
 • Si pompë emergjence në rast përmbytjesh

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

 • Motor njëfazor
 • Rele mbrojtëse termike e motorit

Çelësi tip

Shembull:

Initial Jet 3-4/220-50

Initial

Familja e produktit

JET

Emërtimi i serisë

3

Vëllimi nominal i rrjedhës Q në m³/h

4

Presioni i pompës në bar

220

Tensioni i rrjetit në V

50

Frekuenca e rrjetit në Hz

Të dhënat teknike

 • Linja ushqyese 1~220 V, 50 Hz, 1~230 V, 50 Hz
 • Presioni i hyrjes maks. 2 bar
 • Temperatura maks. e lëngut +5 °C deri +35 °C
 • Presioni i funksionimit maks. 6 bar
 • Lartësia shtytëse maks.: 8 m
 • Klasa e mbrojtjes IP44
 • Lidhje në anën e presionit dhe të thithjes G1 / G1; (Jet 9-4: G1¼ / G1)

Materiale

 • Trupi i pompës: Gizë e hirtë EN-GJL 200
 • Helika: Çelik inoksi 1.4301 (AISI 304); përveç Jet 3-4: Noryl
 • Boshti: Çelik inoski AISI 304
 • Bashkuesi mekanik: Qeramik/karbon/NBR
 • Difuzori/injektori: Noryl
 • Guarnicione: NBR

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Aksesorë

 • Aktivizim me presion, në mënyrë automatike: Pajisje Fluidcontrol
 • Zorrë e thithjes/presionit 1" (versioni me 1,5 deri 15 m)
 • Valvul fundore
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-Initial-Jet

Numri i artikullit 4251852
Botim 2021-09
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 12
PDF (3 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (262 KB)

Përzgjedhja e produktit