Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Wilo-Sub TWU 3 | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-Sub TWU 3

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Pjesët që janë në kontakt me lëngun janë pa korrozion
 • Valvul moskthimi e integruar
 • Motorë me ri-pështjellim, me mirëmbajtje të thjeshtë

Shërbimet e rekomanduara

Përshkrimi i serive
S

Konstruksioni

Pompë me disa shkallë 3" me motor të zhytur në versionin e këmishës për instalim vertikal ose horizontal

Përdorimi

 • Për furnizim me ujë privat nga puse, burime dhe cisterna
 • Për furnizim me ujë privat, spërkatje në formë shiu dhe vaditje
 • Për pompimin e ujit pa përbërës me fibra dhe abrazivë

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

 • Pompë me motor që zhytet me shumë helika, me helika radiale
 • Valvul moskthimi e integruar
 • Xhunto bashkuese NEMA
 • Motor monofazë ose trefazor
 • Mbrojtje motori termike te motori me rrymë alternative

Çelësi tip

p. Sh.

Wilo-Sub TWU 3-0115

TWU

Pompë me motor që zhytet

3

Diametri i sistemit hidraulik në inç ["]

01

Vëllimi nominal i rrjedhës [m3/h]

15

Numri i shkallëve të sistemit hidraulik

Të dhënat teknike

 • Linja ushqyese: 1~230 V, 50 Hz ose 3~400 V, 50 Hz
 • Mënyra e punës, e zhytur: S1
 • Temperatura e lëngjeve: 3-35 °C
 • Shpejtësia min. e qarkullimit në motor: 0,08 m/s
 • Përmbajtja maks. e rërës: 50 g/m3
 • Proceset maks. të nisjes: 30/h
 • Thellësia maks. e zhytjes: 150 m
 • Klasa e mbrojtjes: IP 58
 • Bashkuesi me presion: Rp 1

Materiale

 • Trupi i sistemit hidraulik: Çelik inoks 1.4301
 • Helikat: Polikarbonat
 • Boshti i sistemit hidraulik: Çelik inoks 1.4104
 • Karkasa e motorit: Çelik inoks 1.4301
 • Boshti i motorit: Çelik inoks 1.4305

Konstruksioni

Pompë me motor të zhytur për instalim vertikal ose horizontal.

Sistemi hidraulik

Pompë me motor që zhytet me shumë helika, me helika radiale në pjesën e konstruksionit. Valvula e moskthimit e integruar. Të gjitha pjesët që janë në kontakt me lëngjet janë me materiale të qëndrueshme ndaj korrozionit.

Motori

Motor me rrymë alternative ose trefazore për nisje direkte, me motor me ripështjellim të mbushur me vaj dhe kushineta me vetëlubrifikim.

Ftohja

Ftohja e motorit kryhet nëpërmjet lëngut. Motori duhet të vihet në punë gjithmonë i zhytur. Vlerat kufi për temperaturën maksimale të lëngut dhe shpejtësia minimale e rrjedhjes duhet të respektohen. Instalimi vertikal mund të kryhet sipas dëshirës me ose pa këmishë ftohëse. Instalimi horizontal duhet të kryhet i lidhur me një këmishë ftohëse.

Dorëzim

 • Sistemi hidraulik + motori i montuar i gatshëm
 • 1,8 m kabllo lidhjeje me autorizim për ujin e pijshëm (seksioni: 4 x 1,5 mm2)
 • Varianti me rrymë alternative përfshin panelin elektrik me kondensator, mbrojtjen termike të motorit dhe çelësin e ndezjes/fikjes
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-EMU

Numri i artikullit 6080454
Botim 1702
Formati i faqeve A4
Numri i faqeve 8
PDF (417 KB)

Wilo-EMU D/DCH/K/KM/SCH (w/o motor)#Wilo-Sub TWI/TWU (w/o motor)#Wilo-Actun ZETOS-K8 (w/o motor)#Wilo-Actun ZETOS-K10 (w/o motor)

Numri i artikullit 6080455
Botim 2021-06
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 72
PDF (7 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)

Certifikata

Wilo-Sub TWU 3

Numri i artikullit 6080452
Botim 1608
Formati i faqeve A4
Numri i faqeve 11
PDF (502 KB)
Lista e produkteve