Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Separator i papastërtive dhe i ajrit të papastër Voda Air & Dirt 1 1/2" për instalim horizontal | Wilo

Separator i papastërtive dhe i ajrit të papastër Voda Air & Dirt 1 1/2" për instalim horizontal

Numri i artikullit: 2198855
Të dhënat teknike
Përshkrimi tekstit

Për sistemet e mbyllura të ngrohjes dhe ftohjes.

Separatorët e papastërtive dhe të ajrit të papastër mbrojnë kaldajën, pompat dhe rakordet nga dëmtimet nga depozitimi i grimcave ndotëse dhe rritin komoditetin dhe performancën. Separatorët e papastërtive dhe të ajrit të papastër ofrojnë avantazhe gjatë përdorimit në sistemet e vjetra ose gjatë konvertimit të një sistemi të hapur në një sistem të mbyllur.

  • Më shumë komoditet dhe fuqi më e lartë.
  • Parandalon depozitimin e grimcave ndotëse në kaldajë.
  • Nëpërmjet heqjes së ajrit dhe grimcave ndotëse nga uji i sistemit zgjatet jetëgjatësia e pompave, pajisjeve komanduese dhe aksesorëve të tjerë të sistemit.
  • Me lidhje me flanxhë sipas EN 1092-1 PN 16.

Avantazhet

  • Separator i kombinuar i papastërtive dhe i ajrit të papastër prej çeliku me teknologjinë “Dual Zone Flow Diversion”.
Të dhënat teknike
Lloj veçuesi Air&Dirt
Instalim Horizontal
Filtër i largueshëm po
Valvul bllokuese me sferë po
me xhunto bashkuese jo
Presioni minimal i funksionimit 0,2 bar
Presioni maksimal i funksionimit PN 10 bar
Temperatura min. e lëngjeve T -10 °C
Temperatura maks. e lëngjeve T 120 °C
Shpejtësia maks. e prurjes 1,5 m/s
Limiti maksimal i lejuar i glikolit në % 50 %
Inputi i lidhjes Rp 1½
Lidhja Rp 1½
Nr. i art. 2198855
Numri EAN 4048482837727
Modeli Wilo
Pesha 2,7 kg
Dokumente

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)