Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
WEH | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-WEH

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Sistem gati për lidhje
 • Seria përbëhet nga depozita të hapura prej PPH, peshëlehta dhe rezistente ndaj korrozionit.
 • Panel komandimi me konfigurim të thjeshtë, duke përfshirë funksionet e sigurisë.
 • Materiale me rezistencë të lartë ndaj korrozionit, duke përfshirë kolektorë inoksi (304).
 • Pompa MHIL dhe MVIL me motor IE2 dhe pjesë hidraulike prej inoksi.
 • Mund të porositen variante të posaçme.
Përshkrimi i serive
Wilo-WEH

Konstruksioni

Sistem kompakt mbajtjeje presioni, gati për lidhje, për instalim dhe vënie të lehtë në punë. Sistemi përbëhet nga pjesë mekanike dhe hidraulike, si dhe panele komandimi CE+.

Dorëzim

 • Sistemi Wilo-WEH/Wilo-WEV
 • Udhëzimet e instalimit dhe të përdorimit të Wilo-WEH/WEV
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës të pompës
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës, paneli i komandimit
 • Depozitat duhen porositur veçmas
Dokumente

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)