Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Atmos GIGA-B 32/115.1-2,2/2 | Wilo

Atmos GIGA-B 32/115.1-2,2/2

Numri i artikullit: 9139946
Të dhënat teknike
Përshkrimi tekstit

Pompë centrifugale me rrotor të thatë me një helikë në konstruksionin monobllok për montim në bazament.

Model monobllok me lëkundje të vogla dhe zhurmë të ulët, me lanterne dhe motor standard të lidhur të palëvizshëm (motor normal).

Me bllokues mekanik me tub fizarmonikë, me shpëlarje të detyruar dhe i pavarur nga kahu i rrotullimit (nga modeli 37 kW/4 polësh si opsion me një bllokues mekanik me fishek në sistem Back-Pull-Out (tërheq mbrapsht duke e nxjerrë) për ndërrimin e bllokuesit mekanik pa çmontim të motorit) dhe helikë që redukton kavitacionin.

Flanxhë me lidhje për matjen e presionit R 1/8. Trupi i pompës dhe lanternet janë trajtuar me veshje mbrojtëse kataforetike.

Motorë standardë në teknologjinë IE3. Pompat me motor ≥ 5,5 kW kanë sensorë temperature PTC si mbrojtje motorike si standarde.

Kutia e terminaleve të motorit ≤ 7,5 kW mund të jetë metalike ose plastike. Kutia metalike e terminaleve kërkon patjetër që të porositni variantet e veçanta përkatëse. Kutitë e terminaleve të motorit > 7,5 kW janë gjithmonë prej metali.

Të dhënat e funksionimit
temperatura e lëngut T -20 °C
temperatura e mjedisit T -15 °C
Presioni maksimal i funksionimit PN 16 bar
Udhëzim për konfigurimin 16 bar deri në 120 °C, 13 bar deri në 140 °C
Indeksi i efiçencës minimale (MEI) 0.4
Të dhënat e motorit
Klasa e efiçencës së motorit IE3
Linja ushqyese 3~400 V, 50 Hz
Toleranca e tensionit ±10 %
Fuqia nominale P2 2200 W
Shpejtësia e dhënë n 2900 1/min
Rryma nominale IN 4,5 A
Faktori i fuqisë cos φ 0.81
Efiçenca e motorit ηm 50 % ηM 50% 84,3 %
Efiçenca e motorit ηm 75 % ηM 75% 85,5 %
Efiçenca e motorit ηm 100 % ηM 100% 85,9 %
Klasa e izolimit F
Klasa e mbrojtjes IP55
Materiale
Trupi i pompës 5.1301/EN-GJL-250, veshje mbrojtëse kataforetike
Helika Gizë e hirtë
Boshti çelik që nuk ndryshket
Bllokuesi mekanik AQ1EGG
Përmasa e instalimit
Lidhja e tubit në pjesën thithëse DN 50
Lidhja e tubit në anën e presionit DN 32
Informacione për bërjen e porosisë
Marka Wilo
Emërtimi i produktit Atmos GIGA-B 32/115.1-2,2/2
Pesha neto afërisht m 55 kg
Numri i artikullit 9139946
Dokumente

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)
BIM/CAD