Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Wilo-Atmos GIGA-B | Wilo

Wilo-Atmos GIGA-B

E gjithanshme, e besueshme për përdorim në ngrohje, ajër të kondicionuar dhe ftohje në ndërtesa të mëdha.

Avantazhet tuaja
Wilo-Atmos GIGA B

E gjithanshme, e besueshme për përdorim në ngrohje, ajër të kondicionuar dhe ftohje në ndërtesa të mëdha.

Wilo-Atmos GIGA është një pompë me rotor të thatë në konstruksion monobllok që është i përshtatshëm për transportin e ujit në një numër të madh llojesh të ndërtesave. Pompa dallohet nga kostot e ulëta të kohëzgjatjes së punës falë efektivitetit hidraulik dhe garanton një kohëzgjatje të madhe nëpërmjet veshjes mbrojtëse kataforetike të qëndrueshme ndaj korrozionit të të gjithë komponentëve të gizës. Një shumëllojshmëri e madhe e variacioneve të komponentëve dhe diapazonit të gjerë të temperaturës nga -20 °C deri në +140 °C e bën atë të gjithanshme për përdorime nga më të ndryshmet.

Instalimi dhe mirëmbajtja janë miqësorë ndaj klientit për shkak të këmbëve sipas serisë së pompës dhe dizajnit «Back-Pull-out» me komplet opsional permistopi te llojet e mëdha të pompave (duke filluar nga 37 kW/4pol). Për shkak të përmasave kryesore sipas EN 733 ajo është e pajtueshme me shumë pompa ekzistuese monobllok. Me lançimin e Atmos GIGA-B, Wilo disponon një seri pompash me rotor të thatë në versionin më të fundit të teknologjisë.


Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Me kursim të energjisë falë sistemit hidraulik modern të pompës dhe përdorimit të motorëve IE3
 • E përdorshme në zbatime të ndryshme në rang global, falë materialeve të ndryshme të helikave, opsioneve të shumta të motorëve si dhe bllokuesve mekanikë të ndryshëm
 • Instalim i thjeshtë për shkak të këmbëve sipas serisë së pompës dhe blloqeve opsionale mbështetëse
 • Mirëmbajtje e thjeshtë dhe konstruksion i lehtë për përdorim me dizajn opsional „Back-Pull-Out“ dhe komplet permistopi në llojet e pompave të mëdha
 • Veshja mbrojtëse kataforetike e të gjitha përbërësve të derdhur siguron qëndrueshmëri kundër korrozionit të lartë dhe jetëgjatësi
 • I përshtatshëm për përdoruesin falë fuqive dhe përmasave kryesore sipas EN 733 (DIN për portat standarde)
Përshkrimi i serive
Wilo-Atmos GIGA-B 2pl

Konstruksioni

Pompë me rotor të thatë në konstruksion monobllok me lidhje me flanxhë

Përdorimi

Për pompimin e ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), të përzierjeve ujë-glikol dhe ujit të freskët dhe të ftohtë pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Çelësi tip

Shembull

B 40/160-7,5/2

B

Pompë monobllok

40

Diametri nominal DN i lidhjes së presionit (daljes së presionit)

160

diametri nominal i helikës

7,5

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës -20 °C deri +140 °C
 • Linja ushqyese 3~400 V, 50 Hz (të tjera me kërkesë)
 • Klasa e mbrojtjes IP55
 • Diametri nominal DN 32 deri DN 150
 • Presioni maks. i funksionimit 16 bar (25 bar opsionale, me kërkesë)

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: Standardi: EN-GJL-250; opsionale: Gizë sferoidale EN-GJS-400-18-LT (në varësi të llojit)
 • Helika: Standardi: EN-GJL-200; versioni i posaçëm: Bronz CuSn 10 Inoks 1.4408
 • Boshti: 1.4122
 • Bllokues mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

Pompë centrifugale e presionit të ulët me një shkallë me konstruksion monobllok me porta thithëse aksiale dhe dalje presioni të renditura në mënyrë radiale me

 • Bllokuesi mekanik
 • Lidhje me flanxhë me lidhje për matjen e presionit R 1/8
 • Lantern
 • Trupi i pompës me këmbët
 • Xhunto bashkuese
 • Motor standard IEC

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-CronoLine-IL-E, Wilo-CronoTwin-DL-E, Wilo-CronoBloc-BL-E, Wilo-Atmos GIGA-I/-B, Wilo-CronoLine-IL, Wilo-CronoTwin-DL, Wilo-CronoBloc-BL

Numri i artikullit 2216677
Botim 2022-11
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 40
PDF (13 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)
Lista e produkteve
Number of results: 738
Emërtimi i produktitNumri i shtyllaveMEIDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikFuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRD
Atmos GIGA-B 80/390-30/4
4
IE3
DN 80
AQ1EGG
30 kW
484 kg
2160882
14
Atmos GIGA-B 80/390-30/4-S1
4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
30 kW
484 kg
2216828
14
Atmos GIGA-B 80/390-37/4
4
IE3
DN 80
AQ1EGG
37 kW
587 kg
2151491
14
Atmos GIGA-B 80/390-37/4-P6
4
IE3
DN 80
AQ1EGG
37 kW
634 kg
9143358
15
Atmos GIGA-B 80/390-37/4-P6-S1
4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
37 kW
634 kg
2216927
15
Atmos GIGA-B 80/390-37/4-S1
4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
37 kW
587 kg
2216827
14
Atmos GIGA-B 80/400-37/4
4
IE3
DN 80
AQ1EGG
37 kW
587 kg
2160881
14
Atmos GIGA-B 80/400-37/4-P6
4
IE3
DN 80
AQ1EGG
37 kW
634 kg
9143357
15
Atmos GIGA-B 80/400-37/4-P6-S1
4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
37 kW
634 kg
2216926
15
Atmos GIGA-B 80/400-37/4-S1
4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
37 kW
587 kg
2216826
14
Atmos GIGA-B 80/400-45/4
4
IE3
DN 80
AQ1EGG
45 kW
581 kg
2151490
14
Atmos GIGA-B 80/400-45/4-P6
4
IE3
DN 80
AQ1EGG
45 kW
615 kg
9143356
15
Atmos GIGA-B 80/400-45/4-P6-S1
4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
45 kW
615 kg
2216925
15
Atmos GIGA-B 80/400-45/4-S1
4
IE3
DN 80
Q1Q1X4GG
45 kW
581 kg
2216825
14
Atmos GIGA-B 100/130-15/2
2
IE3
DN 100
AQ1EGG
15 kW
227 kg
2216688
13
Atmos GIGA-B 100/130-15/2 -S1
2
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
15 kW
227 kg
2217141
13
Atmos GIGA-B 100/140-2,2/4
4
IE3
DN 100
AQ1EGG
2,2 kW
135 kg
2213928
13
Atmos GIGA-B 100/140-2,2/4-S1
4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
2,2 kW
135 kg
2217137
13
Atmos GIGA-B 100/140-18,5/2
2
IE3
DN 100
AQ1EGG
18,5 kW
236 kg
2213931
13
Atmos GIGA-B 100/140-18,5/2-S1
2
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
18,5 kW
236 kg
2217140
13
Atmos GIGA-B 100/150-3/4
4
IE3
DN 100
AQ1EGG
3 kW
143 kg
2213927
13
Atmos GIGA-B 100/150-3/4-S1
4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
3 kW
143 kg
2217136
13
Atmos GIGA-B 100/150-22/2
2
IE3
DN 100
AQ1EGG
22 kW
324 kg
2213930
13
Atmos GIGA-B 100/150-22/2-S1
2
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
22 kW
324 kg
2217139
13
Atmos GIGA-B 100/160-4/4
4
IE3
DN 100
AQ1EGG
4 kW
150 kg
2213926
13
Atmos GIGA-B 100/160-4/4-S1
4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
4 kW
150 kg
2217135
13
Atmos GIGA-B 100/160-30/2
2
IE3
DN 100
AQ1EGG
30 kW
374 kg
2213929
13
Atmos GIGA-B 100/160-30/2-S1
2
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
30 kW
374 kg
2217138
13
Atmos GIGA-B 100/165-30/2
2
IE3
DN 100
AQ1EGG
30 kW
379 kg
9139904
13
Atmos GIGA-B 100/165-30/2-S1
2
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
30 kW
379 kg
2216783
13
Atmos GIGA-B 100/175-37/2
2
IE3
DN 100
AQ1EGG
37 kW
411 kg
9139903
13
Atmos GIGA-B 100/175-37/2-S1
2
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
37 kW
411 kg
2216782
13
Atmos GIGA-B 100/180-4/4
4
IE3
DN 100
AQ1EGG
4 kW
158 kg
2213934
13
Atmos GIGA-B 100/180-4/4-S1
4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
4 kW
158 kg
2217144
13
Atmos GIGA-B 100/180-37/2
2
IE3
DN 100
AQ1EGG
37 kW
407 kg
2214168
13
Atmos GIGA-B 100/180-37/2-S1
2
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
37 kW
407 kg
2216781
13
Atmos GIGA-B 100/180-45/2
2
IE3
DN 100
AQ1EGG
45 kW
453 kg
9139902
13
Atmos GIGA-B 100/180-45/2-S1
2
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
45 kW
453 kg
2216780
13
Atmos GIGA-B 100/190-5,5/4
4
IE3
DN 100
AQ1EGG
5,5 kW
190 kg
2213933
13
Atmos GIGA-B 100/190-5,5/4-S1
4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
5,5 kW
190 kg
2217143
13
Atmos GIGA-B 100/190-55/2
2
IE3
DN 100
AQ1EGG
55 kW
509 kg
9139901
13
Atmos GIGA-B 100/190-55/2-S1
2
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
55 kW
509 kg
2216779
13
Atmos GIGA-B 100/200-7,5/4
4
IE3
DN 100
AQ1EGG
7,5 kW
199 kg
2213932
13
Atmos GIGA-B 100/200-7,5/4-S1
4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
7,5 kW
199 kg
2217142
13
Atmos GIGA-B 100/200-55/2
2
IE3
DN 100
AQ1EGG
55 kW
509 kg
2214160
13
Atmos GIGA-B 100/200-55/2-S1
2
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
55 kW
509 kg
2216778
13
Atmos GIGA-B 100/200-75/2
2
IE3
DN 100
AQ1EGG
75 kW
671 kg
9139900
13
Atmos GIGA-B 100/200-75/2-S1
2
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
75 kW
671 kg
2216777
13
Atmos GIGA-B 100/210-55/2
2
IE3
DN 100
AQ1EGG
55 kW
527 kg
9139910
13
Atmos GIGA-B 100/210-55/2-S1
2
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
55 kW
527 kg
2216790
13