Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Wilo-Atmos GIGA-B | Wilo

Wilo-Atmos GIGA-B

E gjithanshme, e besueshme për përdorim në ngrohje, ajër të kondicionuar dhe ftohje në ndërtesa të mëdha.

Avantazhet tuaja
Wilo-Atmos GIGA B

E gjithanshme, e besueshme për përdorim në ngrohje, ajër të kondicionuar dhe ftohje në ndërtesa të mëdha.

Wilo-Atmos GIGA është një pompë me rotor të thatë në konstruksion monobllok që është i përshtatshëm për transportin e ujit në një numër të madh llojesh të ndërtesave. Pompa dallohet nga kostot e ulëta të kohëzgjatjes së punës falë efektivitetit hidraulik dhe garanton një kohëzgjatje të madhe nëpërmjet veshjes mbrojtëse kataforetike të qëndrueshme ndaj korrozionit të të gjithë komponentëve të gizës. Një shumëllojshmëri e madhe e variacioneve të komponentëve dhe diapazonit të gjerë të temperaturës nga -20 °C deri në +140 °C e bën atë të gjithanshme për përdorime nga më të ndryshmet.

Instalimi dhe mirëmbajtja janë miqësorë ndaj klientit për shkak të këmbëve sipas serisë së pompës dhe dizajnit «Back-Pull-out» me komplet opsional permistopi te llojet e mëdha të pompave (duke filluar nga 37 kW/4pol). Për shkak të përmasave kryesore sipas EN 733 ajo është e pajtueshme me shumë pompa ekzistuese monobllok. Me lançimin e Atmos GIGA-B, Wilo disponon një seri pompash me rotor të thatë në versionin më të fundit të teknologjisë.


Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Me kursim të energjisë falë sistemit hidraulik modern të pompës dhe përdorimit të motorëve IE3
 • E përdorshme në zbatime të ndryshme në rang global, falë materialeve të ndryshme të helikave, opsioneve të shumta të motorëve si dhe bllokuesve mekanikë të ndryshëm
 • Instalim i thjeshtë për shkak të këmbëve sipas serisë së pompës dhe blloqeve opsionale mbështetëse
 • Mirëmbajtje e thjeshtë dhe konstruksion i lehtë për përdorim me dizajn opsional „Back-Pull-Out“ dhe komplet permistopi në llojet e pompave të mëdha
 • Veshja mbrojtëse kataforetike e të gjitha përbërësve të derdhur siguron qëndrueshmëri kundër korrozionit të lartë dhe jetëgjatësi
 • I përshtatshëm për përdoruesin falë fuqive dhe përmasave kryesore sipas EN 733 (DIN për portat standarde)
Përshkrimi i serive
Wilo-Atmos GIGA-B 2pl

Konstruksioni

Pompë me rotor të thatë në konstruksion monobllok me lidhje me flanxhë

Përdorimi

Për pompimin e ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), të përzierjeve ujë-glikol dhe ujit të freskët dhe të ftohtë pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Çelësi tip

Shembull

B 40/160-7,5/2

B

Pompë monobllok

40

Diametri nominal DN i lidhjes së presionit (daljes së presionit)

160

diametri nominal i helikës

7,5

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës -20 °C deri +140 °C
 • Linja ushqyese 3~400 V, 50 Hz (të tjera me kërkesë)
 • Klasa e mbrojtjes IP55
 • Diametri nominal DN 32 deri DN 150
 • Presioni maks. i funksionimit 16 bar (25 bar opsionale, me kërkesë)

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: Standardi: EN-GJL-250; opsionale: Gizë sferoidale EN-GJS-400-18-LT (në varësi të llojit)
 • Helika: Standardi: EN-GJL-200; versioni i posaçëm: Bronz CuSn 10 Inoks 1.4408
 • Boshti: 1.4122
 • Bllokues mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

Pompë centrifugale e presionit të ulët me një shkallë me konstruksion monobllok me porta thithëse aksiale dhe dalje presioni të renditura në mënyrë radiale me

 • Bllokuesi mekanik
 • Lidhje me flanxhë me lidhje për matjen e presionit R 1/8
 • Lantern
 • Trupi i pompës me këmbët
 • Xhunto bashkuese
 • Motor standard IEC

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-CronoLine-IL-E, Wilo-CronoTwin-DL-E, Wilo-CronoBloc-BL-E, Wilo-Atmos GIGA-I/-B, Wilo-CronoLine-IL, Wilo-CronoTwin-DL, Wilo-CronoBloc-BL

Numri i artikullit 2216677
Botim 2022-11
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 40
PDF (13 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)
Lista e produkteve
Number of results: 738
Emërtimi i produktitNumri i shtyllaveMEIDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikFuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRD
Atmos GIGA-B 100/390-45/4-P6-S1
4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
45 kW
622 kg
2216930
15
Atmos GIGA-B 100/390-45/4-S1
4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
45 kW
577 kg
2216895
14
Atmos GIGA-B 100/400-45/4
4
IE3
DN 100
AQ1EGG
45 kW
577 kg
2214163
14
Atmos GIGA-B 100/400-45/4-P6
4
IE3
DN 100
AQ1EGG
45 kW
586 kg
2216670
15
Atmos GIGA-B 100/400-45/4-P6-S1
4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
45 kW
586 kg
2216929
15
Atmos GIGA-B 100/400-45/4-S1
4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
45 kW
577 kg
2216894
14
Atmos GIGA-B 100/400-55/4
4
IE3
DN 100
AQ1EGG
55 kW
749 kg
2160671
14
Atmos GIGA-B 100/400-55/4-P6
4
IE3
DN 100
AQ1EGG
55 kW
786 kg
9143359
15
Atmos GIGA-B 100/400-55/4-P6-S1
4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
55 kW
786 kg
2216928
15
Atmos GIGA-B 100/400-55/4-S1
4
IE3
DN 100
Q1Q1X4GG
55 kW
749 kg
2216893
14
Atmos GIGA-B 125/170-5,5/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
5,5 kW
208 kg
2213947
13
Atmos GIGA-B 125/170-5,5/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
5,5 kW
208 kg
2217157
13
Atmos GIGA-B 125/170-45/2
2
IE3
DN 125
AQ1EGG
45 kW
473 kg
9139914
13
Atmos GIGA-B 125/170-45/2-S1
2
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
45 kW
473 kg
2216795
13
Atmos GIGA-B 125/180-7,5/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
7,5 kW
217 kg
2213946
13
Atmos GIGA-B 125/180-7,5/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
7,5 kW
217 kg
2217156
13
Atmos GIGA-B 125/180-55/2
2
IE3
DN 125
AQ1EGG
55 kW
527 kg
9139913
13
Atmos GIGA-B 125/180-55/2-S1
2
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
55 kW
527 kg
2216794
13
Atmos GIGA-B 125/190-11/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
11 kW
239 kg
2213945
13
Atmos GIGA-B 125/190-11/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
11 kW
239 kg
2217155
13
Atmos GIGA-B 125/190-75/2
2
IE3
DN 125
AQ1EGG
75 kW
675 kg
9139912
13
Atmos GIGA-B 125/190-75/2-S1
2
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
75 kW
675 kg
2216793
13
Atmos GIGA-B 125/200-11/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
11 kW
239 kg
2214130
13
Atmos GIGA-B 125/200-11/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
11 kW
239 kg
2217154
13
Atmos GIGA-B 125/200-15/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
15 kW
262 kg
2213944
13
Atmos GIGA-B 125/200-15/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
15 kW
262 kg
2217153
13
Atmos GIGA-B 125/200-75/2
2
IE3
DN 125
AQ1EGG
75 kW
675 kg
2214169
13
Atmos GIGA-B 125/200-75/2-S1
2
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
75 kW
675 kg
2216792
13
Atmos GIGA-B 125/200-90/2
2
IE3
DN 125
AQ1EGG
90 kW
689 kg
9139911
13
Atmos GIGA-B 125/200-90/2-S1
2
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
90 kW
689 kg
2216791
13
Atmos GIGA-B 125/210-75/2
2
IE3
DN 125
AQ1EGG
75 kW
703 kg
2160705
13
Atmos GIGA-B 125/210-75/2-S1
2
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
75 kW
703 kg
2216803
13
Atmos GIGA-B 125/220-11/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
11 kW
244 kg
2213951
13
Atmos GIGA-B 125/220-11/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
11 kW
244 kg
2217163
13
Atmos GIGA-B 125/220-75/2
2
IE3
DN 125
AQ1EGG
75 kW
689 kg
2214157
13
Atmos GIGA-B 125/220-75/2-S1
2
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
75 kW
689 kg
2216802
13
Atmos GIGA-B 125/220-90/2
2
IE3
DN 125
AQ1EGG
90 kW
702 kg
2160704
13
Atmos GIGA-B 125/220-90/2-S1
2
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
90 kW
702 kg
2216801
13
Atmos GIGA-B 125/230-15/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
15 kW
267 kg
2213950
13
Atmos GIGA-B 125/230-15/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
15 kW
267 kg
2217162
13
Atmos GIGA-B 125/230-110/2
2
IE3
DN 125
AQ1EGG
110 kW
1161 kg
2160703
14
Atmos GIGA-B 125/230-110/2-S1
2
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
110 kW
1161 kg
2216800
14
Atmos GIGA-B 125/240-15/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
15 kW
267 kg
2214129
13
Atmos GIGA-B 125/240-15/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
15 kW
267 kg
2217161
13
Atmos GIGA-B 125/240-18,5/4
4
IE3
DN 125
AQ1EGG
18,5 kW
328 kg
2213949
13
Atmos GIGA-B 125/240-18,5/4-S1
4
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
18,5 kW
328 kg
2217160
13
Atmos GIGA-B 125/240-110/2
2
IE3
DN 125
AQ1EGG
110 kW
1161 kg
2214155
14
Atmos GIGA-B 125/240-110/2-S1
2
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
110 kW
1161 kg
2216799
14
Atmos GIGA-B 125/240-132/2
2
IE3
DN 125
AQ1EGG
132 kW
1212 kg
2160702
14
Atmos GIGA-B 125/240-132/2-S1
2
IE3
DN 125
Q1Q1X4GG
132 kW
1212 kg
2216798
14