Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Wilo-Atmos GIGA-B | Wilo

Wilo-Atmos GIGA-B

E gjithanshme, e besueshme për përdorim në ngrohje, ajër të kondicionuar dhe ftohje në ndërtesa të mëdha.

Avantazhet tuaja
Wilo-Atmos GIGA B

E gjithanshme, e besueshme për përdorim në ngrohje, ajër të kondicionuar dhe ftohje në ndërtesa të mëdha.

Wilo-Atmos GIGA është një pompë me rotor të thatë në konstruksion monobllok që është i përshtatshëm për transportin e ujit në një numër të madh llojesh të ndërtesave. Pompa dallohet nga kostot e ulëta të kohëzgjatjes së punës falë efektivitetit hidraulik dhe garanton një kohëzgjatje të madhe nëpërmjet veshjes mbrojtëse kataforetike të qëndrueshme ndaj korrozionit të të gjithë komponentëve të gizës. Një shumëllojshmëri e madhe e variacioneve të komponentëve dhe diapazonit të gjerë të temperaturës nga -20 °C deri në +140 °C e bën atë të gjithanshme për përdorime nga më të ndryshmet.

Instalimi dhe mirëmbajtja janë miqësorë ndaj klientit për shkak të këmbëve sipas serisë së pompës dhe dizajnit «Back-Pull-out» me komplet opsional permistopi te llojet e mëdha të pompave (duke filluar nga 37 kW/4pol). Për shkak të përmasave kryesore sipas EN 733 ajo është e pajtueshme me shumë pompa ekzistuese monobllok. Me lançimin e Atmos GIGA-B, Wilo disponon një seri pompash me rotor të thatë në versionin më të fundit të teknologjisë.


Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Me kursim të energjisë falë sistemit hidraulik modern të pompës dhe përdorimit të motorëve IE3
 • E përdorshme në zbatime të ndryshme në rang global, falë materialeve të ndryshme të helikave, opsioneve të shumta të motorëve si dhe bllokuesve mekanikë të ndryshëm
 • Instalim i thjeshtë për shkak të këmbëve sipas serisë së pompës dhe blloqeve opsionale mbështetëse
 • Mirëmbajtje e thjeshtë dhe konstruksion i lehtë për përdorim me dizajn opsional „Back-Pull-Out“ dhe komplet permistopi në llojet e pompave të mëdha
 • Veshja mbrojtëse kataforetike e të gjitha përbërësve të derdhur siguron qëndrueshmëri kundër korrozionit të lartë dhe jetëgjatësi
 • I përshtatshëm për përdoruesin falë fuqive dhe përmasave kryesore sipas EN 733 (DIN për portat standarde)
Përshkrimi i serive
Wilo-Atmos GIGA-B 2pl

Konstruksioni

Pompë me rotor të thatë në konstruksion monobllok me lidhje me flanxhë

Përdorimi

Për pompimin e ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), të përzierjeve ujë-glikol dhe ujit të freskët dhe të ftohtë pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Çelësi tip

Shembull

B 40/160-7,5/2

B

Pompë monobllok

40

Diametri nominal DN i lidhjes së presionit (daljes së presionit)

160

diametri nominal i helikës

7,5

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës -20 °C deri +140 °C
 • Linja ushqyese 3~400 V, 50 Hz (të tjera me kërkesë)
 • Klasa e mbrojtjes IP55
 • Diametri nominal DN 32 deri DN 150
 • Presioni maks. i funksionimit 16 bar (25 bar opsionale, me kërkesë)

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: Standardi: EN-GJL-250; opsionale: Gizë sferoidale EN-GJS-400-18-LT (në varësi të llojit)
 • Helika: Standardi: EN-GJL-200; versioni i posaçëm: Bronz CuSn 10 Inoks 1.4408
 • Boshti: 1.4122
 • Bllokues mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

Pompë centrifugale e presionit të ulët me një shkallë me konstruksion monobllok me porta thithëse aksiale dhe dalje presioni të renditura në mënyrë radiale me

 • Bllokuesi mekanik
 • Lidhje me flanxhë me lidhje për matjen e presionit R 1/8
 • Lantern
 • Trupi i pompës me këmbët
 • Xhunto bashkuese
 • Motor standard IEC

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-CronoLine-IL-E, Wilo-CronoTwin-DL-E, Wilo-CronoBloc-BL-E, Wilo-Atmos GIGA-I/-B, Wilo-CronoLine-IL, Wilo-CronoTwin-DL, Wilo-CronoBloc-BL

Numri i artikullit 2216677
Botim 2022-11
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 40
PDF (13 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)
Lista e produkteve
Number of results: 738
Emërtimi i produktitNumri i shtyllaveMEIDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikFuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRD
Atmos GIGA-B 40/230-1,5/4
4
IE3
DN 40
AQ1EGG
1,5 kW
117 kg
2213861
12
Atmos GIGA-B 40/230-1,5/4-S1
4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
1,5 kW
117 kg
2217056
12
Atmos GIGA-B 40/230-18,5/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
18,5 kW
228 kg
2213857
12
Atmos GIGA-B 40/230-18,5/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
18,5 kW
228 kg
2217052
12
Atmos GIGA-B 40/240-2,2/4
4
IE3
DN 40
AQ1EGG
2,2 kW
128 kg
2213860
12
Atmos GIGA-B 40/240-2,2/4-S1
4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
2,2 kW
128 kg
2217055
12
Atmos GIGA-B 40/240-18,5/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
18,5 kW
228 kg
2214144
12
Atmos GIGA-B 40/240-18,5/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
18,5 kW
228 kg
2217051
12
Atmos GIGA-B 40/240-22/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
22 kW
314 kg
2213856
12
Atmos GIGA-B 40/240-22/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
22 kW
314 kg
2217050
12
Atmos GIGA-B 40/250-3/4
4
IE3
DN 40
AQ1EGG
3 kW
136 kg
2213859
12
Atmos GIGA-B 40/250-3/4-S1
4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
3 kW
136 kg
2217054
12
Atmos GIGA-B 40/250-22/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
22 kW
314 kg
2214143
12
Atmos GIGA-B 40/250-22/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
22 kW
314 kg
2217049
12
Atmos GIGA-B 40/250-30/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
30 kW
364 kg
2213855
12
Atmos GIGA-B 40/250-30/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
30 kW
364 kg
2217048
12
Atmos GIGA-B 40/285-30/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
30 kW
403 kg
9140213
13
Atmos GIGA-B 40/285-30/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
30 kW
403 kg
2216915
13
Atmos GIGA-B 40/295-4/4
4
IE3
DN 40
AQ1EGG
4 kW
182 kg
9140207
13
Atmos GIGA-B 40/295-4/4-S1
4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
4 kW
182 kg
2216909
13
Atmos GIGA-B 40/295-37/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
37 kW
433 kg
9140212
13
Atmos GIGA-B 40/295-37/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
37 kW
433 kg
2216914
13
Atmos GIGA-B 40/305-5,5/4
4
IE3
DN 40
AQ1EGG
5,5 kW
213 kg
9140205
13
Atmos GIGA-B 40/305-5,5/4-S1
4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
5,5 kW
213 kg
2216908
13
Atmos GIGA-B 40/305-37/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
37 kW
433 kg
2214195
13
Atmos GIGA-B 40/305-37/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
37 kW
433 kg
2216913
13
Atmos GIGA-B 40/305-45/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
45 kW
476 kg
9140211
13
Atmos GIGA-B 40/305-45/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
45 kW
476 kg
2216912
13
Atmos GIGA-B 40/315-7,5/4
4
IE3
DN 40
AQ1EGG
7,5 kW
222 kg
9140204
13
Atmos GIGA-B 40/315-7,5/4-S1
4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
7,5 kW
222 kg
2216907
13
Atmos GIGA-B 40/315-45/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
45 kW
476 kg
2214178
13
Atmos GIGA-B 40/315-45/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
45 kW
476 kg
2216911
13
Atmos GIGA-B 40/315-55/2
2
IE3
DN 40
AQ1EGG
55 kW
529 kg
9140210
13
Atmos GIGA-B 40/315-55/2-S1
2
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
55 kW
529 kg
2216910
13
Atmos GIGA-B 50/95-0,37/4
4
IE2
DN 50
AQ1EGG
0,37 kW
42 kg
9126719
12
Atmos GIGA-B 50/95-0,37/4-S1
4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
0,37 kW
42 kg
2216712
12
Atmos GIGA-B 50/95-3/2
2
IE3
DN 50
AQ1EGG
3 kW
67 kg
2213865
12
Atmos GIGA-B 50/95-3/2-S1
2
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
3 kW
67 kg
2217060
12
Atmos GIGA-B 50/105-0,55/4
4
IE2
DN 50
AQ1EGG
0,55 kW
48 kg
9126718
12
Atmos GIGA-B 50/105-0,55/4-S1
4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
0,55 kW
48 kg
2216711
12
Atmos GIGA-B 50/105-4/2
2
IE3
DN 50
AQ1EGG
4 kW
74 kg
2213864
12
Atmos GIGA-B 50/105-4/2-S1
2
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
4 kW
74 kg
2217059
12
Atmos GIGA-B 50/115-0,75/4
4
IE3
DN 50
AQ1EGG
0,75 kW
51 kg
9126717
12
Atmos GIGA-B 50/115-0,75/4-S1
4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
0,75 kW
51 kg
2216710
12
Atmos GIGA-B 50/115-5,5/2
2
IE3
DN 50
AQ1EGG
5,5 kW
127 kg
2213863
12
Atmos GIGA-B 50/115-5,5/2-S1
2
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
5,5 kW
127 kg
2217058
12
Atmos GIGA-B 50/125-1,1/4
4
IE3
DN 50
AQ1EGG
1,1 kW
59 kg
9126716
12
Atmos GIGA-B 50/125-1,1/4-S1
4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
1,1 kW
59 kg
2216709
12
Atmos GIGA-B 50/125-7,5/2
2
IE3
DN 50
AQ1EGG
7,5 kW
130 kg
2213862
12
Atmos GIGA-B 50/125-7,5/2-S1
2
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
7,5 kW
130 kg
2217057
12