Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-CronoTwin-DL | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-CronoTwin-DL

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Kosto të ulëta të jetëgjatësisë falë efektivitet të optimizuar
 • Përdoret në mënyrë fleksibël në sistemet e ajrit të kondicionuar dhe të ftohjes me avantazhe zbatimi falë shkarkimit të kondensatit nëpërmjet dizajnit të optimizuar të lanternit (i patentuar)
 • Mbrojtje e lartë kundër korrozionit nëpërmjet veshjes mbrojtëse kataforetike
 • Funksioni kryesor/rezervë ose funksionimi gjatë pikut të ngarkesës (nëpërmjet një pajisjeje të jashtme shtesë)
Përshkrimi i serive
CronoTwin-DL

Konstruksioni

Pompë dyshe me rotor të thatë në konstruksion në linjë me lidhje me fllanxhë

Përdorimi

Pompimi i ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), e ujit të ftohtë dhe të përzierjeve ujë-glikol pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Çelësi tip

Shembull

DL 40/160-4/2

DL

Pompë dyshe në linjë

40

Diametri nominal DN i lidhjes së tubit

160

diametri nominal i helikës

4

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës -20 °C deri +140 °C
 • Linja ushqyese 3~400 V, 50 Hz (të tjera me kërkesë)
 • Klasa e mbrojtjes IP 55
 • Diametri nominal DN 32 deri DN 200
 • Presioni maks. i funksionimit 16 bar

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: Standardi: EN-GJL-250
 • Helika: Standardi: EN-GJL-200; versioni i posaçëm: Bronz CuSn 10
 • Boshti: 1.4122
 • Bllokues mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

Me pompë dyshe të presionit të ulët me një helikë, në konstruksion në linjë me

 • Valvul drejtimi
 • Bllokues mekanik
 • Lidhje me fllanxhë me lidhje për matjen e presionit R 1/8
 • Lantern
 • Xhunto bashkuese
 • Motor standard IEC

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Opsione

 • Varianti ...-L1 me helikë bronzi (kundrejt çmimit shtesë)
 • Tensione dhe frekuenca të tjera, si dhe miratim ATEX, me kërkesë

Aksesorë

 • Mbështetëse për ndërtimin e bazamentit
 • Sensor temperature PTC, rele termike mbrojtëse PTC
 • Motorë të posaçëm
 • Bllokues mekanikë të posaçëm
 • Sisteme rregulluese SC-HVAC, CC-HVAC dhe panele komandimi
 • Fllanxha për lidhje hermetike
Dokumente

Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Wilo-Wilo-CronoLine-IL Wilo-CronoTwin-DL Wilo-CronoBloc-BL

Numri i artikullit 2202024
Botim 2018-07
Numri i faqeve 128
Language de, en, fr, nl
PDF (12 MB)

Udhëzuesi projektimit

Glanded pumps, single-stage, single-volute

Numri i artikullit Wilo515021
Botim 2021-12
Numri i faqeve 24
Language en
PDF (7 MB)

Broshura e certifikimit

Wilo-CronoLine-IL-E, Wilo-CronoTwin-DL-E, Wilo-CronoBloc-BL-E, Wilo-Atmos GIGA-I/-B, Wilo-CronoLine-IL, Wilo-CronoTwin-DL, Wilo-CronoBloc-BL

Numri i artikullit 2216677
Botim 2022-11
Numri i faqeve 40
Language gjuhë neutrale
PDF (13 MB)

Pyetësor reference

Fletë reference (anglisht) - Industria e rrymës - Impianti elektrik Anpara, Anpara, Indi, 2014

Numri i faqeve 2
Language en
PDF (2 MB)
Përzgjedhja e produktit
Number of results: 237
Diametri nominal i fllanxhës
Gjatësia e instalimit l0
320 … 800 mm
[237]
Bllokuesi mekanik
Numri i shtyllave
Emërtimi i produktitNumri i shtyllaveMEIIEDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikGjatësia e instalimit l0Fuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRDFllanxha fundore
CronoTwin-DL 32/140-0,25/4
4
≥0,4
IE2
DN 32
AQ1EGG
320 mm
0,25 kW
78,9 kg
2089227
4
B
CronoTwin-DL 32/140-1,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
1,5 kW
133,3 kg
2121010
4
B
CronoTwin-DL 32/140-1,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
1,5 kW
133,3 kg
2171420
4
B
CronoTwin-DL 32/150-0,37/4
4
≥0,4
IE2
DN 32
AQ1EGG
320 mm
0,37 kW
79,9 kg
2089226
4
B
CronoTwin-DL 32/150-0,37/4-S1
4
≥0,4
IE2
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
0,37 kW
79,9 kg
2171347
4
B
CronoTwin-DL 32/150-2,2/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
2,2 kW
138,3 kg
2121011
4
B
CronoTwin-DL 32/150-2,2/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
2,2 kW
138,3 kg
2171421
4
B
CronoTwin-DL 32/160-2,2/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
2,2 kW
138,3 kg
2121012
4
B
CronoTwin-DL 32/160-2,2/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
2,2 kW
138,3 kg
2171422
4
B
CronoTwin-DL 32/160-3/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
3 kW
146,5 kg
2121013
4
B
CronoTwin-DL 32/160-3/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
3 kW
146,5 kg
2171423
4
B
CronoTwin-DL 32/170-0,55/4
4
≥0,4
IE2
DN 32
AQ1EGG
320 mm
0,55 kW
102 kg
2063734
4
B
CronoTwin-DL 32/170-0,55/4-S1
4
≥0,4
IE2
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
0,55 kW
102 kg
2122813
4
B
CronoTwin-DL 32/170-3/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
3 kW
146,5 kg
2121014
4
B
CronoTwin-DL 32/170-3/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
3 kW
146,5 kg
2171424
4
B
CronoTwin-DL 32/170-4/2
2
≥0,4
IE3
DN 32
AQ1EGG
320 mm
4 kW
161,7 kg
2121015
4
B
CronoTwin-DL 32/170-4/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 32
Q1Q1X4GG
320 mm
4 kW
161,7 kg
2171425
4
B
CronoTwin-DL 40/140-0,25/4
4
≥0,4
IE2
DN 40
AQ1EGG
340 mm
0,25 kW
80,2 kg
2089239
4
B
CronoTwin-DL 40/140-2,2/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
2,2 kW
139,6 kg
2121016
4
B
CronoTwin-DL 40/140-2,2/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
2,2 kW
139,6 kg
2171426
4
B
CronoTwin-DL 40/150-0,37/4
4
≥0,4
IE2
DN 40
AQ1EGG
340 mm
0,37 kW
81,1 kg
2089238
4
B
CronoTwin-DL 40/150-0,37/4-S1
4
≥0,4
IE2
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
0,37 kW
81,1 kg
2171348
4
B
CronoTwin-DL 40/150-3/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
3 kW
147,8 kg
2121017
4
B
CronoTwin-DL 40/150-3/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
3 kW
147,8 kg
2171427
4
B
CronoTwin-DL 40/160-0,55/4
4
≥0,4
IE2
DN 40
AQ1EGG
340 mm
0,55 kW
108,5 kg
2089237
4
B
CronoTwin-DL 40/160-0,55/4-S1
4
≥0,4
IE2
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
0,55 kW
108,5 kg
2118892
4
B
CronoTwin-DL 40/160-4/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
4 kW
163 kg
2121018
4
B
CronoTwin-DL 40/160-4/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
4 kW
163 kg
2171428
4
B
CronoTwin-DL 40/170-0,75/4
4
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
0,75 kW
115,5 kg
2120943
4
B
CronoTwin-DL 40/170-0,75/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
0,75 kW
115,5 kg
2171349
4
B
CronoTwin-DL 40/170-5,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
5,5 kW
198,2 kg
2121019
4
B
CronoTwin-DL 40/170-5,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
5,5 kW
198,2 kg
2171429
4
B
CronoTwin-DL 40/200-7,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
440 mm
7,5 kW
235 kg
2121020
5
C
CronoTwin-DL 40/200-7,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
440 mm
7,5 kW
235 kg
2171430
5
C
CronoTwin-DL 40/210-1,1/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
440 mm
1,1 kW
145,3 kg
2171350
4
C
CronoTwin-DL 40/220-1,5/4
4
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
440 mm
1,5 kW
150,3 kg
2120945
4
C
CronoTwin-DL 40/220-1,5/4-S1
4
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
440 mm
1,5 kW
150,3 kg
2171351
4
C
CronoTwin-DL 40/220-11/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
440 mm
11 kW
341 kg
2121021
5
C
CronoTwin-DL 40/220-11/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
440 mm
11 kW
330,1 kg
2171431
5
C
CronoTwin-DL 50/110-1,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
1,5 kW
129,5 kg
2121022
4
A
CronoTwin-DL 50/110-1,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
1,5 kW
129,5 kg
2171432
4
A
CronoTwin-DL 50/120-2,2/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
2,2 kW
132,2 kg
2121023
4
A
CronoTwin-DL 50/120-2,2/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
2,2 kW
132,2 kg
2171433
4
A
CronoTwin-DL 50/130-3/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
3 kW
144,1 kg
2121024
4
A
CronoTwin-DL 50/130-3/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
3 kW
144,1 kg
2171434
4
A
CronoTwin-DL 50/140-3/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
3 kW
141,8 kg
2121025
4
A
CronoTwin-DL 50/140-3/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
3 kW
141,8 kg
2171435
4
A
CronoTwin-DL 50/140-4/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
4 kW
157 kg
2121026
4
A
CronoTwin-DL 50/140-4/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
4 kW
157 kg
2171436
4
A
CronoTwin-DL 50/150-0,55/4
4
≥0,4
IE2
DN 50
AQ1EGG
340 mm
0,55 kW
113 kg
2089253
4
B