Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-Stratos GIGA-D | Wilo

Wilo-Stratos GIGA-D

Efektivitet i lartë energjitik, siguri e dyfishtë.

Avantazhet tuaja
Wilo-Stratos GIGA-D

Efektivitet i lartë energjitik, siguri e dyfishtë.

Wilo-Stratos GIGA është pompa ideale me efektivitet të lartë për t'u përdorur për ngrohje, ajër të kondicionuar dhe ftohje në godina, ku është e nevojshme të lëvizen sasi të mëdha ajri me pompim në lartësi. Me pompën rezervë në versionin e pompës dyshe, Wilo-Stratos GIGA ofron gjithmonë siguri të lartë funksionimi.Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Pompë novatore me efektivitet të lartë për nivelin më të lartë të efektivitetit
 • Motor EC me efektivitet të lartë të klasës së efiçencës IE5 sipas IEC 60034-30-2
 • Siguria më e lartë e mundshme e funksionimit falë pompës rezervë
 • Fole opsionale për lidhjen në automatizimin e ndërtesave përmes moduleve IF
Përshkrimi i serive
Wilo-Stratos GIGA-D

Konstruksioni

Pompë dyshe në linjë me efektivitet të lartë me motor EC dhe përshtatje elektronike e fuqisë në llojin e konstruksionit me rotor të thatë. Versioni pompë centrifugale me një helikë e presionit të ulët me bashkues me fllanxhë dhe bllokues mekanik.

Përdorimi

Pompimi i ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), e ujit të ftohtë dhe të përzierjeve ujë-glikol pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

Mënyrat e punës

 • Δp-c për diferencë konstante të presionit
 • Δp-v për diferencë të ndryshueshme të presionit
 • PID-Control
 • Mënyra e kontrollit (n=constant)

Nivel komandimi

 • Buton i gjelbër dhe ekran

Funksionet manuale

 • Rregullim i vlerës së caktuar të diferencës së presionit
 • Rregullim i numrit të rrotullimeve (mënyra e kontrollit manual)
 • Rregullimi i mënyrës së punës
 • Rregullimi i pompës NDEZUR/FIKUR
 • Konfigurimi i të gjitha parametrave të punës
 • Konfirmim i gabimit

Funksionet e jashtme të komandimit

 • Hyrja e komandimit "Përparësia Off"
 • Hyrja e komandimit "Shkëmbimi i jashtëm i pompave" (i efektshëm vetëm në mënyrën e punës me pompë dyshe)
 • Hyrje analoge 0 – 10 V, 0 – 20 mA për mënyrën e kontrollit (DDC) dhe rregullimin nga distanca të vlerës së caktuar
 • Hyrje analoge 2 – 10 V, 4 – 20 mA për mënyrën e kontrollit (DDC) dhe rregullimin nga distanca të vlerës së caktuar
 • Hyrje analoge 0 – 10 V për sinjalin e vlerës aktuale të sensorit të presionit
 • Hyrje analoge 2 – 10 V, 0 – 20 mA, 4 – 20 mA për sinjalin e vlerës aktuale të sensorit të presionit

Funksione sinjalizimi dhe paraqitjeje

 • Kolektori i sinjaleve të defekteve SSM
 • Kolektori i sinjaleve të punës SBM

Shkëmbimi i të dhënave

 • Ndërfaqe me rreze infrakuqe për shkëmbimin pa tel të të dhënave me Monitor-IR/çelës IR
 • Fole për module-IF Wilo (Modbus, BACnet, CAN, PLR, LON) për lidhjen në automatizimin e ndërtesave

Funksionet e sigurisë

 • Mbrojtje e plotë e motorit me rele termike të integruar të motorit
 • Bllokim i aksesit

Komandimi pompave dyshe (pompë dyshe ose 2 x pompë teke)

 • Funksion kryesor/rezervë (shkëmbim automatik të pompave)
 • Funksioni kryesor/rezervë për shkëmbimin e pompave pas 24 orësh
 • Punim paralel
 • Punim paralel (aktivizim/çaktivizim në pikun e ngarkesës për arritjen e rendimentit më të mirë)

Çelësi tip

Shembull

Wilo-Stratos GIGA D 40/1-51/4,5

Stratos GIGA

Pompë me efektivitet të lartë

D

Pompë dyshe në linjë

40

Diametri nominal i fllanxhës DN

1-51

1 = lartësia e prurjes më e vogla e rregullueshme [m] 51 = lartësia e prurjes më e madhja e rregullueshme [m]

4,5

Vlera e orientimit të fuqisë nominale të motorit P2 në [kW]

-xx

Varianti: P.sh. R1 - versioni pa sensor matës të diferencës së presionit

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës së lëngut -20 °C deri +140 °C
 • Linja ushqyese 3~480 V ±10 %, 50/60 Hz, 3~440 V ±10 %, 50/60 Hz, 3~400 V ±10 %, 50/60 Hz, 3~380 V -5 % +10 %, 50/60 Hz

Përmbushja e përputhshmërisë elektromagnetike pa masa shtesë:

  • Interferenca e emetuar për sektorin e banimit sipas EN 61800-3:2018
  • Rezistenca ndaj interferencës për sektorin e industrisë sipas EN 61800-3:2018
 • Klasa e mbrojtjes IP 55
 • Diametri nominal DN 40 deri DN 200
 • Presioni maks. i funksionimit 16 bar deri +120 °C, 13 bar deri +140 °C

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: EN-GJL-250
 • Helika: PPS-GF40 ose EN-GJL-200 në varësi të tipit
 • Boshti: 1.4122 ose 1.4542 në varësi të llojit
 • Bllokuesi mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Opsione

 • Varianti ...-R1 pa sensor matës i diferences së presionit
 • Varianti …-S1 me bllokues mekanikë të posaçëm

Aksesorë

 • 3 mbështetëse me material fiksimi për ndërtimin e bazamentit
 • Fllanxha për lidhje hermetike për trupin e pompave dyshe
 • Ndihma montimi për bllokuesin mekanik
 • Monitor-IR
 • Çelësi IR
 • Moduli-IF PLR për lidhje në konvertitorin PLR/e ndërfaqeve
 • Moduli-IF LON për lidhje në rrjetin LONWORKS
 • Moduli-IF BACnet
 • Moduli-IF Modbus
 • Moduli-IF CAN
 • Sistem rregullues VR-HVAC
 • Sistem rregullues CCe-HVAC
 • Sistem rregullues SCe-HVAC
 • Sensor matës i diferencës së presionit (DDG)
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-Stratos GIGA2.0-I/-D, Wilo-Stratos GIGA /-D/-B, Wilo-Yonos GIGA2.0-I/-D

Numri i artikullit 2216678
Botim 2022-11
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 52
PDF (22 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (262 KB)

Lista e produkteve
Number of results: 188
280 … 800 mm
[188]
Emërtimi i produktitMEIIEDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikGjatësia e instalimit l0Fuqia nominale e motorit P2FazëNumri i artikullitFllanxha fundore
Stratos GIGA-D 40/1-25/1,6
≥0,7
IE5
DN 40
AQ1EGG
280 mm
1,6 kW
3
2170226
I
Stratos GIGA-D 40/1-25/1,6-R1
≥0,7
IE5
DN 40
AQ1EGG
280 mm
1,6 kW
3
2170282
I
Stratos GIGA-D 40/1-25/1,6-R1-S1
≥0,7
IE5
DN 40
Q1Q1X4GG
280 mm
1,6 kW
3
2170646
I
Stratos GIGA-D 40/1-25/1,6-S1
≥0,7
IE5
DN 40
Q1Q1X4GG
280 mm
1,6 kW
3
2170618
I
Stratos GIGA-D 40/1-32/2,2
≥0,7
IE5
DN 40
AQ1EGG
280 mm
2,2 kW
3
2170225
I
Stratos GIGA-D 40/1-32/2,2-R1
≥0,7
IE5
DN 40
AQ1EGG
280 mm
2,2 kW
3
2170281
I
Stratos GIGA-D 40/1-32/2,2-R1-S1
≥0,7
IE5
DN 40
Q1Q1X4GG
280 mm
2,2 kW
3
2170645
I
Stratos GIGA-D 40/1-32/2,2-S1
≥0,7
IE5
DN 40
Q1Q1X4GG
280 mm
2,2 kW
3
2170617
I
Stratos GIGA-D 40/1-39/3,0
≥0,7
IE5
DN 40
AQ1EGG
280 mm
3,1 kW
3
2170224
I
Stratos GIGA-D 40/1-39/3,0-R1
≥0,7
IE5
DN 40
AQ1EGG
280 mm
3,1 kW
3
2170280
I
Stratos GIGA-D 40/1-39/3,0-R1-S1
≥0,7
IE5
DN 40
Q1Q1X4GG
280 mm
3,1 kW
3
2170644
I
Stratos GIGA-D 40/1-39/3,0-S1
≥0,7
IE5
DN 40
Q1Q1X4GG
280 mm
3,1 kW
3
2170616
I
Stratos GIGA-D 40/1-45/3,8
≥0,7
IE5
DN 40
AQ1EGG
280 mm
3,8 kW
3
2170223
I
Stratos GIGA-D 40/1-45/3,8-R1
≥0,7
IE5
DN 40
AQ1EGG
280 mm
3,8 kW
3
2170279
I
Stratos GIGA-D 40/1-45/3,8-R1-S1
≥0,7
IE5
DN 40
Q1Q1X4GG
280 mm
3,8 kW
3
2170643
I
Stratos GIGA-D 40/1-45/3,8-S1
≥0,7
IE5
DN 40
Q1Q1X4GG
280 mm
3,8 kW
3
2170615
I
Stratos GIGA-D 40/1-51/4,2
≥0,7
IE5
DN 40
AQ1EGG
280 mm
4,4 kW
3
2170222
I
Stratos GIGA-D 40/1-51/4,2-R1
≥0,7
IE5
DN 40
AQ1EGG
280 mm
4,4 kW
3
2170278
I
Stratos GIGA-D 40/1-51/4,2-R1-S1
≥0,7
IE5
DN 40
Q1Q1X4GG
280 mm
4,4 kW
3
2170642
I
Stratos GIGA-D 40/1-51/4,2-S1
≥0,7
IE5
DN 40
Q1Q1X4GG
280 mm
4,4 kW
3
2170614
I
Stratos GIGA-D 40/4-63/11
≥0,4
IE5
DN 40
AQ1EGG
440 mm
10,7 kW
3
2192005
C
Stratos GIGA-D 40/4-63/11-R1
≥0,4
IE5
DN 40
AQ1EGG
440 mm
10,7 kW
3
2192051
C
Stratos GIGA-D 40/4-63/11-R1-S1
≥0,4
IE5
DN 40
Q1Q1X4GG
440 mm
10,7 kW
3
2192419
C
Stratos GIGA-D 40/4-63/11-S1
≥0,4
IE5
DN 40
Q1Q1X4GG
440 mm
10,7 kW
3
2192373
C
Stratos GIGA-D 50/1-14/0,8
≥0,7
IE5
DN 50
AQ1EGG
280 mm
0,8 kW
3
2170230
I
Stratos GIGA-D 50/1-14/0,8-R1
≥0,7
IE5
DN 50
AQ1EGG
280 mm
0,8 kW
3
2170286
I
Stratos GIGA-D 50/1-14/0,8-R1-S1
≥0,7
IE5
DN 50
Q1Q1X4GG
280 mm
0,8 kW
3
2170650
I
Stratos GIGA-D 50/1-14/0,8-S1
≥0,7
IE5
DN 50
Q1Q1X4GG
280 mm
0,8 kW
3
2170622
I
Stratos GIGA-D 50/1-20/1,3
≥0,7
IE5
DN 50
AQ1EGG
280 mm
1,3 kW
3
2170229
I
Stratos GIGA-D 50/1-20/1,3-R1
≥0,7
IE5
DN 50
AQ1EGG
280 mm
1,3 kW
3
2170285
I
Stratos GIGA-D 50/1-20/1,3-R1-S1
≥0,7
IE5
DN 50
Q1Q1X4GG
280 mm
1,3 kW
3
2170649
I
Stratos GIGA-D 50/1-20/1,3-S1
≥0,7
IE5
DN 50
Q1Q1X4GG
280 mm
1,3 kW
3
2170621
I
Stratos GIGA-D 50/1-26/1,9
≥0,7
IE5
DN 50
AQ1EGG
280 mm
1,8 kW
3
2170228
I
Stratos GIGA-D 50/1-26/1,9-R1
≥0,7
IE5
DN 50
AQ1EGG
280 mm
1,8 kW
3
2170284
I
Stratos GIGA-D 50/1-26/1,9-R1-S1
≥0,7
IE5
DN 50
Q1Q1X4GG
280 mm
1,8 kW
3
2170648
I
Stratos GIGA-D 50/1-26/1,9-S1
≥0,7
IE5
DN 50
Q1Q1X4GG
280 mm
1,8 kW
3
2170620
I
Stratos GIGA-D 50/1-33/2,6
≥0,7
IE5
DN 50
AQ1EGG
280 mm
2,6 kW
3
2170227
I
Stratos GIGA-D 50/1-33/2,6-R1
≥0,7
IE5
DN 50
AQ1EGG
280 mm
2,6 kW
3
2170283
I
Stratos GIGA-D 50/1-33/2,6-R1-S1
≥0,7
IE5
DN 50
Q1Q1X4GG
280 mm
2,6 kW
3
2170647
I
Stratos GIGA-D 50/1-33/2,6-S1
≥0,7
IE5
DN 50
Q1Q1X4GG
280 mm
2,6 kW
3
2170619
I
Stratos GIGA-D 50/1-38/2,8
≥0,7
IE5
DN 50
AQ1EGG
280 mm
2,8 kW
3
2170233
I
Stratos GIGA-D 50/1-38/2,8-R1
≥0,7
IE5
DN 50
AQ1EGG
280 mm
2,8 kW
3
2170289
I
Stratos GIGA-D 50/1-38/2,8-R1-S1
≥0,7
IE5
DN 50
Q1Q1X4GG
280 mm
2,8 kW
3
2170653
I
Stratos GIGA-D 50/1-38/2,8-S1
≥0,7
IE5
DN 50
Q1Q1X4GG
280 mm
2,8 kW
3
2170625
I
Stratos GIGA-D 50/1-44/3,2
≥0,7
IE5
DN 50
AQ1EGG
280 mm
3,4 kW
3
2170232
I
Stratos GIGA-D 50/1-44/3,2-R1
≥0,7
IE5
DN 50
AQ1EGG
280 mm
3,4 kW
3
2170288
I
Stratos GIGA-D 50/1-44/3,2-R1-S1
≥0,7
IE5
DN 50
Q1Q1X4GG
280 mm
3,4 kW
3
2170652
I
Stratos GIGA-D 50/1-44/3,2-S1
≥0,7
IE5
DN 50
Q1Q1X4GG
280 mm
3,4 kW
3
2170624
I
Stratos GIGA-D 50/1-50/4,2
≥0,7
IE5
DN 50
AQ1EGG
280 mm
4,3 kW
3
2170231
I
Stratos GIGA-D 50/1-50/4,2-R1
≥0,7
IE5
DN 50
AQ1EGG
280 mm
4,3 kW
3
2170287
I