Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Wilo-Stratos GIGA | Wilo

Wilo-Stratos GIGA

Fuqi maksimale me efektivitet të lartë energjitik.

Avantazhet tuaja
Wilo-Stratos GIGA

Fuqi maksimale me efektivitet të lartë energjitik.

Wilo-Stratos GIGA është pompa ideale me efektivitet të lartë për t'u përdorur për ngrohje, ajër të kondicionuar dhe ftohje në godina, ku është e nevojshme të lëvizen sasi të mëdha ajri me pompim në lartësi.Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Pompë novatore me efektivitet të lartë për nivelin më të lartë të efektivitetit
 • Motor EC me efektivitet të lartë të klasës së efiçencës IE5 sipas IEC 60034-30-2
 • Fole opsionale për lidhjen në automatizimin e ndërtesave përmes moduleve IF
Përshkrimi i serive
Wilo-Stratos GIGA

Konstruksioni

Pompë në linjë me efektivitet të lartë me motor EC dhe përshtatje elektronike e fuqisë në llojin e konstruksionit me rotor të thatë. Versioni pompë centrifugale me një helikë e presionit të ulët me bashkues me fllanxhë dhe bllokues mekanik.

Përdorimi

Pompimi i ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), e ujit të ftohtë dhe të përzierjeve ujë-glikol pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

Mënyrat e punës

 • Δp-c për diferencë konstante të presionit
 • Δp-v për diferencë të ndryshueshme të presionit
 • PID-Control
 • Mënyra e kontrollit (n=constant)

Nivel komandimi

 • Buton i gjelbër dhe ekran

Funksionet manuale

 • Rregullim i vlerës së caktuar të diferencës së presionit
 • Rregullim i numrit të rrotullimeve (mënyra e kontrollit manual)
 • Rregullimi i mënyrës së punës
 • Rregullimi i pompës NDEZUR/FIKUR
 • Konfigurimi i të gjitha parametrave të punës
 • Konfirmim i gabimit

Funksionet e jashtme të komandimit

 • Hyrja e komandimit "Përparësia Off"
 • Hyrja e komandimit "Shkëmbimi i jashtëm i pompave" (i efektshëm vetëm në mënyrën e punës me pompë dyshe)
 • Hyrje analoge 0 – 10 V, 0 – 20 mA për mënyrën e kontrollit (DDC) dhe rregullimin nga distanca të vlerës së caktuar
 • Hyrje analoge 2 – 10 V, 4 – 20 mA për mënyrën e kontrollit (DDC) dhe rregullimin nga distanca të vlerës së caktuar
 • Hyrje analoge 0 – 10 V për sinjalin e vlerës aktuale të sensorit të presionit
 • Hyrje analoge 2 – 10 V, 0 – 20 mA, 4 – 20 mA për sinjalin e vlerës aktuale të sensorit të presionit

Funksione sinjalizimi dhe paraqitjeje

 • Kolektori i sinjaleve të defekteve SSM
 • Kolektori i sinjaleve të punës SBM

Shkëmbimi i të dhënave

 • Ndërfaqe me rreze infrakuqe për shkëmbimin pa tel të të dhënave me Monitor-IR/çelës IR
 • Fole për module-IF Wilo (Modbus, BACnet, CAN, PLR, LON) për lidhjen në automatizimin e ndërtesave

Funksionet e sigurisë

 • Mbrojtje e plotë e motorit me rele termike të integruar të motorit
 • Bllokim i aksesit

Komandimi pompave dyshe (2 x pompë teke)

 • Funksion kryesor/rezervë (shkëmbim automatik të pompave)
 • Funksioni kryesor/rezervë për shkëmbimin e pompave pas 24 orësh
 • Punim paralel
 • Punim paralel (aktivizim/çaktivizim në pikun e ngarkesës për arritjen e rendimentit më të mirë)

Çelësi tip

Shembull

Wilo-Stratos GIGA 40/1-51/4,5

Stratos

Pompë me efektivitet të lartë

GIGA

Pompë teke në linjë

40

Diametri nominal i fllanxhës DN

1-51

Diapazoni i lartësive nominale të dërgimit [m]

4,5

Vlera e orientimit të fuqisë nominale të motorit P2 në kW

-R1

Versioni pa sensor matës të diferencës së presionit

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës së lëngut -20 °C deri +140 °C
 • Linja ushqyese 3~480 V ±10 %, 50/60 Hz, 3~440 V ±10 %, 50/60 Hz, 3~400 V ±10 %, 50/60 Hz, 3~380 V -5 % +10 %, 50/60 Hz

Përmbushja e përputhshmërisë elektromagnetike pa masa shtesë:

  • Interferenca e emetuar për sektorin e banimit sipas EN 61800-3:2018
  • Rezistenca ndaj interferencës për sektorin e industrisë sipas EN 61800-3:2018
 • Klasa e mbrojtjes IP 55
 • Diametri nominal DN 40 deri DN 200
 • Presioni maks. i funksionimit 16 bar deri +120 °C, 13 bar deri +140 °C

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: EN-GJL-250
 • Helika: PPS-GF40 ose EN-GJL-200 në varësi të tipit
 • Boshti: 1.4122 ose 1.4542 në varësi të llojit
 • Bllokuesi mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Wilo-Kit 2 166 098

Numri i artikullit 2166098
Botim 2016-03
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 2
PDF (430 KB)

Broshura e certifikimit

Wilo-Stratos GIGA2.0-I/-D, Wilo-Stratos GIGA /-D/-B, Wilo-Yonos GIGA2.0-I/-D

Numri i artikullit 2216678
Botim 2022-11
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 52
PDF (22 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)
Lista e produkteve
Number of results: 188
280 … 800 mm
[188]
Emërtimi i produktitMEIDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikGjatësia e instalimit l0Fuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRD
Stratos GIGA 50/1-50/4,2-R1-S1
IE5
DN 50
Q1Q1X4GG
280 mm
4,2 kW
49 kg
2170595
11
Stratos GIGA 50/1-50/4,2-S1
IE5
DN 50
Q1Q1X4GG
280 mm
4,2 kW
-
2170567
11
Stratos GIGA 50/4-53/11
IE5
DN 50
AQ1EGG
440 mm
11,4 kW
167 kg
2191914
5
Stratos GIGA 50/4-53/11-R1
IE5
DN 50
AQ1EGG
440 mm
11,4 kW
167 kg
2191960
5
Stratos GIGA 50/4-53/11-R1-S1
IE5
DN 50
Q1Q1X4GG
440 mm
11,4 kW
167 kg
2192328
5
Stratos GIGA 50/4-53/11-S1
IE5
DN 50
Q1Q1X4GG
440 mm
11,4 kW
167 kg
2192282
5
Stratos GIGA 50/4-62/15
IE5
DN 50
AQ1EGG
440 mm
14,9 kW
177 kg
2191915
5
Stratos GIGA 50/4-62/15-R1
IE5
DN 50
AQ1EGG
440 mm
14,9 kW
177 kg
2191961
5
Stratos GIGA 50/4-62/15-R1-S1
IE5
DN 50
Q1Q1X4GG
440 mm
14,9 kW
177 kg
2192329
5
Stratos GIGA 50/4-62/15-S1
IE5
DN 50
Q1Q1X4GG
440 mm
14,9 kW
177 kg
2192283
5
Stratos GIGA 65/1-8/0,6
IE5
DN 65
AQ1EGG
340 mm
0,6 kW
51,7 kg
2170124
11
Stratos GIGA 65/1-8/0,6-R1
IE5
DN 65
AQ1EGG
340 mm
0,6 kW
52 kg
2170180
11
Stratos GIGA 65/1-8/0,6-R1-S1
IE5
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
0,6 kW
52 kg
2170600
11
Stratos GIGA 65/1-8/0,6-S1
IE5
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
0,6 kW
51,7 kg
2170572
11
Stratos GIGA 65/1-12/1,1
IE5
DN 65
AQ1EGG
340 mm
1,1 kW
51,7 kg
2170123
11
Stratos GIGA 65/1-12/1,1-R1
IE5
DN 65
AQ1EGG
340 mm
1,1 kW
52 kg
2170179
11
Stratos GIGA 65/1-12/1,1-R1-S1
IE5
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
1,2 kW
52 kg
2170599
11
Stratos GIGA 65/1-12/1,1-S1
IE5
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
1,1 kW
51,7 kg
2170571
11
Stratos GIGA 65/1-17/1,7
IE5
DN 65
AQ1EGG
340 mm
1,7 kW
51,7 kg
2170122
11
Stratos GIGA 65/1-17/1,7-R1
IE5
DN 65
AQ1EGG
340 mm
1,7 kW
52 kg
2170178
11
Stratos GIGA 65/1-17/1,7-R1-S1
IE5
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
1,7 kW
52 kg
2170598
11
Stratos GIGA 65/1-17/1,7-S1
IE5
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
1,9 kW
51,7 kg
2170570
11
Stratos GIGA 65/1-21/2,3
IE5
DN 65
AQ1EGG
340 mm
2,3 kW
50,7 kg
2170126
11
Stratos GIGA 65/1-21/2,3-R1
IE5
DN 65
AQ1EGG
340 mm
2,3 kW
51 kg
2170182
11
Stratos GIGA 65/1-21/2,3-R1-S1
IE5
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
2,3 kW
51 kg
2170602
11
Stratos GIGA 65/1-21/2,3-S1
IE5
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
2,3 kW
50,7 kg
2170574
11
Stratos GIGA 65/1-27/3,0
IE5
DN 65
AQ1EGG
340 mm
3 kW
50,7 kg
2170125
11
Stratos GIGA 65/1-27/3,0-R1
IE5
DN 65
AQ1EGG
340 mm
3 kW
51 kg
2170181
11
Stratos GIGA 65/1-27/3,0-R1-S1
IE5
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
3 kW
51 kg
2170601
11
Stratos GIGA 65/1-27/3,0-S1
IE5
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
3 kW
50,7 kg
2170573
11
Stratos GIGA 65/1-34/3,1
IE5
DN 65
AQ1EGG
340 mm
3,1 kW
50,7 kg
2170129
11
Stratos GIGA 65/1-34/3,1-R1
IE5
DN 65
AQ1EGG
340 mm
3,1 kW
51 kg
2170185
11
Stratos GIGA 65/1-34/3,1-R1-S1
IE5
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
3,1 kW
51 kg
2170605
11
Stratos GIGA 65/1-34/3,1-S1
IE5
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
3,1 kW
50,7 kg
2170577
11
Stratos GIGA 65/1-38/3,8
IE5
DN 65
AQ1EGG
340 mm
3,8 kW
51,7 kg
2170128
11
Stratos GIGA 65/1-38/3,8-R1
IE5
DN 65
AQ1EGG
340 mm
3,8 kW
52 kg
2170184
11
Stratos GIGA 65/1-38/3,8-R1-S1
IE5
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
3,8 kW
52 kg
2170604
11
Stratos GIGA 65/1-38/3,8-S1
IE5
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
3,8 kW
51,7 kg
2170576
11
Stratos GIGA 65/1-42/4,8
IE5
DN 65
AQ1EGG
340 mm
4,8 kW
59,7 kg
2170127
11
Stratos GIGA 65/1-42/4,8-R1
IE5
DN 65
AQ1EGG
340 mm
4,8 kW
60 kg
2170183
11
Stratos GIGA 65/1-42/4,8-R1-S1
IE5
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
4,8 kW
60 kg
2170603
11
Stratos GIGA 65/1-42/4,8-S1
IE5
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
4,8 kW
59,7 kg
2170575
11
Stratos GIGA 65/3-40/11
IE5
DN 65
AQ1EGG
430 mm
11,3 kW
159,4 kg
2191916
5
Stratos GIGA 65/3-40/11-R1
IE5
DN 65
AQ1EGG
430 mm
11,3 kW
159 kg
2191962
5
Stratos GIGA 65/3-40/11-R1-S1
IE5
DN 65
Q1Q1X4GG
430 mm
11,3 kW
159 kg
2192330
5
Stratos GIGA 65/3-40/11-S1
IE5
DN 65
Q1Q1X4GG
430 mm
11,3 kW
159 kg
2192284
5
Stratos GIGA 65/3-49/15
IE5
DN 65
AQ1EGG
475 mm
15,6 kW
183,8 kg
2191917
6
Stratos GIGA 65/3-49/15-R1
IE5
DN 65
AQ1EGG
475 mm
15,6 kW
184 kg
2191963
6
Stratos GIGA 65/3-49/15-R1-S1
IE5
DN 65
Q1Q1X4GG
475 mm
15,6 kW
184 kg
2192331
6
Stratos GIGA 65/3-49/15-S1
IE5
DN 65
Q1Q1X4GG
475 mm
15,6 kW
184 kg
2192285
6