Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Wilo-Stratos GIGA | Wilo

Wilo-Stratos GIGA

Fuqi maksimale me efektivitet të lartë energjitik.

Avantazhet tuaja
Wilo-Stratos GIGA

Fuqi maksimale me efektivitet të lartë energjitik.

Wilo-Stratos GIGA është pompa ideale me efektivitet të lartë për t'u përdorur për ngrohje, ajër të kondicionuar dhe ftohje në godina, ku është e nevojshme të lëvizen sasi të mëdha ajri me pompim në lartësi.Veçoritë/avantazhet e produktit

  • Pompë novatore me efektivitet të lartë për nivelin më të lartë të efektivitetit
  • Motor EC me efektivitet të lartë të klasës së efiçencës IE5 sipas IEC 60034-30-2
  • Fole opsionale për lidhjen në automatizimin e ndërtesave përmes moduleve IF
Përshkrimi i serive
Wilo-Stratos GIGA

Konstruksioni

Pompë në linjë me efektivitet të lartë me motor EC dhe përshtatje elektronike e fuqisë në llojin e konstruksionit me rotor të thatë. Versioni pompë centrifugale me një helikë e presionit të ulët me bashkues me fllanxhë dhe bllokues mekanik.

Përdorimi

Pompimi i ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), e ujit të ftohtë dhe të përzierjeve ujë-glikol pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

Mënyrat e punës

  • Δp-c për diferencë konstante të presionit
  • Δp-v për diferencë të ndryshueshme të presionit
  • PID-Control
  • Mënyra e kontrollit (n=constant)

Nivel komandimi

  • Buton i gjelbër dhe ekran

Funksionet manuale

  • Rregullim i vlerës së caktuar të diferencës së presionit
  • Rregullim i numrit të rrotullimeve (mënyra e kontrollit manual)
  • Rregullimi i mënyrës së punës
  • Rregullimi i pompës NDEZUR/FIKUR
  • Konfigurimi i të gjitha parametrave të punës
  • Konfirmim i gabimit

Funksionet e jashtme të komandimit

  • Hyrja e komandimit "Përparësia Off"
  • Hyrja e komandimit "Shkëmbimi i jashtëm i pompave" (i efektshëm vetëm në mënyrën e punës me pompë dyshe)
  • Hyrje analoge 0 – 10 V, 0 – 20 mA për mënyrën e kontrollit (DDC) dhe rregullimin nga distanca të vlerës së caktuar
  • Hyrje analoge 2 – 10 V, 4 – 20 mA për mënyrën e kontrollit (DDC) dhe rregullimin nga distanca të vlerës së caktuar
  • Hyrje analoge 0 – 10 V për sinjalin e vlerës aktuale të sensorit të presionit
  • Hyrje analoge 2 – 10 V, 0 – 20 mA, 4 – 20 mA për sinjalin e vlerës aktuale të sensorit të presionit

Funksione sinjalizimi dhe paraqitjeje

  • Kolektori i sinjaleve të defekteve SSM
  • Kolektori i sinjaleve të punës SBM

Shkëmbimi i të dhënave

  • Ndërfaqe me rreze infrakuqe për shkëmbimin pa tel të të dhënave me Monitor-IR/çelës IR
  • Fole për module-IF Wilo (Modbus, BACnet, CAN, PLR, LON) për lidhjen në automatizimin e ndërtesave

Funksionet e sigurisë

  • Mbrojtje e plotë e motorit me rele termike të integruar të motorit
  • Bllokim i aksesit

Komandimi pompave dyshe (2 x pompë teke)

  • Funksion kryesor/rezervë (shkëmbim automatik të pompave)
  • Funksioni kryesor/rezervë për shkëmbimin e pompave pas 24 orësh
  • Punim paralel
  • Punim paralel (aktivizim/çaktivizim në pikun e ngarkesës për arritjen e rendimentit më të mirë)

Çelësi tip

Shembull

Wilo-Stratos GIGA 40/1-51/4,5

Stratos

Pompë me efektivitet të lartë

GIGA

Pompë teke në linjë

40

Diametri nominal i fllanxhës DN

1-51

Diapazoni i lartësive nominale të dërgimit [m]

4,5

Vlera e orientimit të fuqisë nominale të motorit P2 në kW

-R1

Versioni pa sensor matës të diferencës së presionit

Të dhënat teknike

  • Shkalla e lejuar e temperaturës së lëngut -20 °C deri +140 °C
  • Linja ushqyese 3~480 V ±10 %, 50/60 Hz, 3~440 V ±10 %, 50/60 Hz, 3~400 V ±10 %, 50/60 Hz, 3~380 V -5 % +10 %, 50/60 Hz

Përmbushja e përputhshmërisë elektromagnetike pa masa shtesë:

    • Interferenca e emetuar për sektorin e banimit sipas EN 61800-3:2018
    • Rezistenca ndaj interferencës për sektorin e industrisë sipas EN 61800-3:2018
  • Klasa e mbrojtjes IP 55
  • Diametri nominal DN 40 deri DN 200
  • Presioni maks. i funksionimit 16 bar deri +120 °C, 13 bar deri +140 °C

Materiale

  • Trupi i pompës dhe lanterni: EN-GJL-250
  • Helika: PPS-GF40 ose EN-GJL-200 në varësi të tipit
  • Boshti: 1.4122 ose 1.4542 në varësi të llojit
  • Bllokuesi mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Dorëzim

  • Pompë
  • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Wilo-Kit 2 166 098

Numri i artikullit 2166098
Botim 2016-03
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 2
PDF (430 KB)

Broshura e certifikimit

Wilo-Stratos GIGA2.0-I/-D, Wilo-Stratos GIGA /-D/-B, Wilo-Yonos GIGA2.0-I/-D

Numri i artikullit 2216678
Botim 2022-11
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 52
PDF (22 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)
Lista e produkteve
Number of results: 188
280 … 800 mm
[188]
Emërtimi i produktitMEIDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikGjatësia e instalimit l0Fuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRD
Stratos GIGA 100/1-27/4,8-R1-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
450 mm
4,8 kW
76 kg
2170613
11
Stratos GIGA 100/1-27/4,8-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
450 mm
4,8 kW
75,7 kg
2170585
11
Stratos GIGA 100/1-33/6,0
IE5
DN 100
AQ1EGG
450 mm
6,1 kW
80,7 kg
2170136
11
Stratos GIGA 100/1-33/6,0-R1
IE5
DN 100
AQ1EGG
450 mm
6,1 kW
81 kg
2170192
11
Stratos GIGA 100/1-33/6,0-R1-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
450 mm
6,1 kW
81 kg
2170612
11
Stratos GIGA 100/1-33/6,0-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
450 mm
6,1 kW
80,7 kg
2170584
11
Stratos GIGA 100/2-22/11
IE5
DN 100
AQ1EGG
500 mm
11,4 kW
180 kg
2191924
6
Stratos GIGA 100/2-22/11-R1
IE5
DN 100
AQ1EGG
500 mm
11,4 kW
180 kg
2191970
6
Stratos GIGA 100/2-22/11-R1-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
11,4 kW
180 kg
2192338
6
Stratos GIGA 100/2-22/11-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
11,4 kW
180 kg
2192292
6
Stratos GIGA 100/2-24/11
IE5
DN 100
AQ1EGG
550 mm
10,8 kW
257 kg
2191928
6
Stratos GIGA 100/2-24/11-R1
IE5
DN 100
AQ1EGG
550 mm
10,8 kW
257 kg
2191974
6
Stratos GIGA 100/2-24/11-R1-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
550 mm
10,8 kW
257 kg
2192342
6
Stratos GIGA 100/2-24/11-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
550 mm
10,8 kW
257 kg
2192296
6
Stratos GIGA 100/2-26/15
IE5
DN 100
AQ1EGG
500 mm
15,2 kW
190 kg
2191925
6
Stratos GIGA 100/2-26/15-R1
IE5
DN 100
AQ1EGG
500 mm
15,2 kW
190 kg
2191971
6
Stratos GIGA 100/2-26/15-R1-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
15,2 kW
190 kg
2192339
6
Stratos GIGA 100/2-26/15-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
15,2 kW
190 kg
2192293
6
Stratos GIGA 100/2-29/18,5
IE5
DN 100
AQ1EGG
500 mm
18,2 kW
194 kg
2191926
6
Stratos GIGA 100/2-29/18,5-R1
IE5
DN 100
AQ1EGG
500 mm
18,2 kW
194 kg
2191972
6
Stratos GIGA 100/2-29/18,5-R1-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
18,2 kW
194 kg
2192340
6
Stratos GIGA 100/2-29/18,5-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
18,2 kW
194 kg
2192294
6
Stratos GIGA 100/3-33/22
IE5
DN 100
AQ1EGG
500 mm
24,1 kW
201 kg
2191927
6
Stratos GIGA 100/3-33/22-R1
IE5
DN 100
AQ1EGG
500 mm
24,1 kW
201 kg
2191973
6
Stratos GIGA 100/3-33/22-R1-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
24,1 kW
201 kg
2192341
6
Stratos GIGA 100/3-33/22-S1
IE5
DN 100
Q1Q1X4GG
500 mm
24,1 kW
201 kg
2192295
6
Stratos GIGA 150/1-14/11
IE5
DN 150
AQ1EGG
700 mm
11,7 kW
290 kg
2191929
6
Stratos GIGA 150/1-14/11-R1
IE5
DN 150
AQ1EGG
700 mm
11,7 kW
290 kg
2191975
6
Stratos GIGA 150/1-14/11-R1-S1
IE5
DN 150
Q1Q1X4GG
700 mm
11,7 kW
290 kg
2192343
6
Stratos GIGA 150/1-14/11-S1
IE5
DN 150
Q1Q1X4GG
700 mm
11,7 kW
290 kg
2192297
6
Stratos GIGA 150/2-17/15
IE5
DN 150
AQ1EGG
700 mm
15,7 kW
354 kg
2191930
7
Stratos GIGA 150/2-17/15-R1
IE5
DN 150
AQ1EGG
700 mm
15,7 kW
354 kg
2191976
7
Stratos GIGA 150/2-17/15-R1-S1
IE5
DN 150
Q1Q1X4GG
700 mm
15,7 kW
354 kg
2192344
7
Stratos GIGA 150/2-17/15-S1
IE5
DN 150
Q1Q1X4GG
700 mm
15,7 kW
354 kg
2192298
7
Stratos GIGA 200/1-14/15
IE5
DN 200
AQ1EGG
800 mm
15,3 kW
418 kg
2191933
7
Stratos GIGA 200/1-14/15-R1
IE5
DN 200
AQ1EGG
800 mm
15,3 kW
418 kg
2191979
7
Stratos GIGA 200/1-14/15-R1-S1
IE5
DN 200
Q1Q1X4GG
800 mm
15,3 kW
418 kg
2192347
7
Stratos GIGA 200/1-14/15-S1
IE5
DN 200
Q1Q1X4GG
800 mm
15,3 kW
418 kg
2192301
7