Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Wilo-VeroLine-IP-E | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-VeroLine IP-E

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Kursim energjie falë përshtatjes së fuqisë elektronike, të integruar
 • Ndërfaqe optimale për komunikim me magjistralin me module-IF që futen në prizë
 • Operim i thjeshtë nëpërmjet teknologjisë së butonit të gjelbër dhe ekranit
 • Komandim i integruar i pompave dyshe
 • Mbrojtje e plotë e integruar e motorit (sensor temperature PTC) me rele termike të motorit

Përshkrimi i serive
VeroLine-IP-E

Konstruksioni

Pompë teke me rotor të thatë, e rregulluar elektronikisht, në konstruksion në linjë me lidhje me fllanxhë dhe përshtatje automatike të fuqisë

Përdorimi

Pompimi i ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), e ujit të ftohtë dhe të përzierjeve ujë-glikol pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

Mënyrat e punës

 • Δp-c për diferencë konstante të presionit
 • Δp-v për diferencë të ndryshueshme të presionit
 • PID-Control
 • Mënyra e kontrollit (n=constant)

Nivel komandimi

 • Buton i gjelbër dhe ekran

Funksionet manuale

 • Rregullim i vlerës së caktuar të diferencës së presionit
 • Rregullim i numrit të rrotullimeve (mënyra e kontrollit manual)
 • Rregullimi i mënyrës së punës
 • Rregullimi i pompës NDEZUR/FIKUR
 • Konfigurimi i të gjitha parametrave të punës
 • Konfirmim i gabimit

Funksionet e jashtme të komandimit

 • Hyrja e komandimit "Përparësia Off"
 • Hyrja e komandimit "Shkëmbimi i jashtëm i pompave" (i efektshëm vetëm në mënyrën e punës me pompë dyshe)
 • Hyrje analoge 0 – 10 V, 0 – 20 mA për mënyrën e kontrollit (DDC) dhe rregullimin nga distanca të vlerës së caktuar
 • Hyrje analoge 2 – 10 V, 4 – 20 mA për mënyrën e kontrollit (DDC) dhe rregullimin nga distanca të vlerës së caktuar
 • Hyrje analoge 0 – 10 V për sinjalin e vlerës aktuale të sensorit të presionit
 • Hyrje analoge 2 – 10 V, 0 – 20 mA, 4 – 20 mA për sinjalin e vlerës aktuale të sensorit të presionit

Funksione sinjalizimi dhe paraqitjeje

 • Kolektori i sinjaleve të defekteve SSM
 • Kolektori i sinjaleve të punës SBM

Shkëmbimi i të dhënave

 • Ndërfaqe me rreze infrakuqe për shkëmbimin pa tel të të dhënave Monitor-IR/çelës IR
 • Fole për module-IF Wilo (Modbus, BACnet, CAN, PLR, LON) për lidhjen në automatizimin e ndërtesave

Funksione te sigurisë

 • Motor tërësisht i mbrojtur me rele termike të motorit
 • Bllokim i aksesit

Komandimi pompave dyshe (pompë dyshe ose 2 x pompë teke)

 • Funksion kryesor/rezervë (shkëmbim automatik të pompave)
 • Funksioni kryesor/rezervë për shkëmbimin e pompave pas 24 orësh
 • Punim paralel
 • Punim paralel (aktivizim/çaktivizim në pikun e ngarkesës për arritjen e rendimentit më të mirë)

Çelësi tip

Shembull

IP-E 40/160-4/2-R1

IP-E

Pompë në linjë me rregullim elektronik

40

Diametri nominal DN i lidhjes së tubit

160

diametri nominal i helikës

4

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

R1

Versioni pa sensor presioni

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës -20 °C deri +120 °C
 • Linja ushqyese
  • 3~440 V ±10 %, 50/60 Hz
  • 3~400 V ±10 %, 50/60 Hz
  • 3~380 V -5 % +10 %, 50/60 Hz

Përmbushja e përputhshmërisë elektromagnetike pa masa shtesë:

  • Interferenca e emetuar për sektorin e banimit sipas EN 61800-3:2018
  • Rezistenca ndaj interferencës për sektorin e industrisë sipas EN 61800-3:2018
 • Klasa e mbrojtjes IP55
 • Diametri nominal DN 32 deri DN 80
 • Presioni maks. i funksionimit 10 bar (versioni i posaçëm: 16 bar)

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: EN-GJL-250
 • Helika: PPO-GF30
 • Boshti: 1.4021
 • Bllokues mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

Pompë centrifugale e presionit të ulët me një helikë, në konstruksion në linjë me

 • Bllokues mekanik
 • Lidhje me fllanxhë
 • Transmision me rregullim të integruar të numrit të rrotullimeve

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Wilo-Kit 2 166 098

Numri i artikullit 2166098
Botim 2016-03
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 2
PDF (430 KB)

Broshura e certifikimit

Wilo-VeroLine-IP-E, Wilo-VeroTwin-DP-E, Wilo-VeroLine-IPL, Wilo-VeroTwin-DPL, Wilo-VeroLine-IPL-N, Wilo-VeroTwin-DPL-N, Wilo-VeroLine-IPH, Wilo-BM/BM-B/BM-S, Wilo-VeroLine-IP-Z

Numri i artikullit 2216679
Botim 2022-11
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 60
PDF (22 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)
Lista e produkteve
Number of results: 84
Emërtimi i produktitMEIDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikGjatësia e instalimit l0Fuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRDFllanxha fundore
VeroLine-IP-E 50/140-3/2-R1-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
3 kW
56,5 kg
2198951
3
F
VeroLine-IP-E 50/140-3/2-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
3 kW
56,5 kg
2170951
3
F
VeroLine-IP-E 50/150-4/2
IE4
DN 50
AQ1EGG
340 mm
4 kW
64,3 kg
2158823
3
F
VeroLine-IP-E 50/150-4/2-R1
IE4
DN 50
AQ1EGG
340 mm
4 kW
55,5 kg
2158886
3
F
VeroLine-IP-E 50/150-4/2-R1-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
4 kW
55,5 kg
2170952
3
F
VeroLine-IP-E 50/150-4/2-S1
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
4 kW
64,3 kg
2170932
3
F
VeroLine-IP-E 65/110-2,2/2
IE4
DN 65
AQ1EGG
340 mm
2,2 kW
50 kg
2158825
3
F
VeroLine-IP-E 65/110-2,2/2-R1
IE4
DN 65
AQ1EGG
340 mm
2,2 kW
43,5 kg
2158888
3
F
VeroLine-IP-E 65/110-2,2/2-R1-S1
IE4
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
2,2 kW
43,5 kg
2170954
3
F
VeroLine-IP-E 65/110-2,2/2-S1
IE4
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
2,2 kW
50 kg
2170934
3
F
VeroLine-IP-E 65/115-1,5/2
IE4
DN 65
AQ1EGG
340 mm
1,5 kW
49,4 kg
2158824
3
H
VeroLine-IP-E 65/115-1,5/2-R1
IE4
DN 65
AQ1EGG
340 mm
1,5 kW
40,5 kg
2158887
3
H
VeroLine-IP-E 65/115-1,5/2-R1-S1
IE4
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
1,5 kW
40,5 kg
2170953
3
H
VeroLine-IP-E 65/115-1,5/2-S1
IE4
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
1,5 kW
49,4 kg
2170933
3
H
VeroLine-IP-E 65/120-3/2
IE4
DN 65
AQ1EGG
340 mm
3 kW
58,7 kg
2158826
3
F
VeroLine-IP-E 65/120-3/2-R1
IE4
DN 65
AQ1EGG
340 mm
3 kW
50 kg
2158889
3
F
VeroLine-IP-E 65/120-3/2-R1-S1
IE4
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
3 kW
50 kg
2170955
3
F
VeroLine-IP-E 65/120-3/2-S1
IE4
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
3 kW
58,7 kg
2170935
3
F
VeroLine-IP-E 65/130-4/2
IE4
DN 65
AQ1EGG
340 mm
4 kW
66,5 kg
2158827
3
F
VeroLine-IP-E 65/130-4/2-R1
IE4
DN 65
AQ1EGG
340 mm
4 kW
58 kg
2158890
3
F
VeroLine-IP-E 65/130-4/2-R1-S1
IE4
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
4 kW
58 kg
2170956
3
F
VeroLine-IP-E 65/130-4/2-S1
IE4
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
4 kW
66,5 kg
2170936
3
F
VeroLine-IP-E 80/105-3/2
IE4
DN 80
AQ1EGG
360 mm
3 kW
62,8 kg
2158829
3
F
VeroLine-IP-E 80/105-3/2-R1
IE4
DN 80
AQ1EGG
360 mm
3 kW
55,3 kg
2158892
3
F
VeroLine-IP-E 80/105-3/2-R1-S1
IE4
DN 80
Q1Q1X4GG
360 mm
3 kW
55,3 kg
2170958
3
F
VeroLine-IP-E 80/105-3/2-S1
IE4
DN 80
Q1Q1X4GG
360 mm
3 kW
62,8 kg
2170938
3
F
VeroLine-IP-E 80/110-4/2
IE4
DN 80
AQ1EGG
360 mm
4 kW
70,6 kg
2158830
3
F
VeroLine-IP-E 80/110-4/2-R1
IE4
DN 80
AQ1EGG
360 mm
4 kW
63,3 kg
2158893
3
F
VeroLine-IP-E 80/110-4/2-R1-S1
IE4
DN 80
Q1Q1X4GG
360 mm
4 kW
63,3 kg
2170959
3
F
VeroLine-IP-E 80/110-4/2-S1
IE4
DN 80
Q1Q1X4GG
360 mm
4 kW
70,6 kg
2170939
3
F
VeroLine-IP-E 80/115-2,2/2
IE4
DN 80
AQ1EGG
360 mm
2,2 kW
55,6 kg
2158828
3
H
VeroLine-IP-E 80/115-2,2/2-R1
IE4
DN 80
AQ1EGG
360 mm
2,2 kW
51,7 kg
2158891
3
H
VeroLine-IP-E 80/115-2,2/2-R1-S1
IE4
DN 80
Q1Q1X4GG
360 mm
2,2 kW
51,7 kg
2170957
3
H
VeroLine-IP-E 80/115-2,2/2-S1
IE4
DN 80
Q1Q1X4GG
360 mm
2,2 kW
55,6 kg
2170937
3
H