Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-VeroLine-IP-E | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-VeroLine IP-E

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Kursim energjie falë përshtatjes së fuqisë elektronike, të integruar
 • Ndërfaqe optimale për komunikim me magjistralin me module-IF që futen në prizë
 • Operim i thjeshtë nëpërmjet teknologjisë së butonit të gjelbër dhe ekranit
 • Komandim i integruar i pompave dyshe
 • Mbrojtje e plotë e integruar e motorit (sensor temperature PTC) me rele termike të motorit

Përshkrimi i serive
VeroLine-IP-E

Konstruksioni

Pompë teke me rotor të thatë, e rregulluar elektronikisht, në konstruksion në linjë me lidhje me fllanxhë dhe përshtatje automatike të fuqisë

Përdorimi

Pompimi i ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), e ujit të ftohtë dhe të përzierjeve ujë-glikol pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

Mënyrat e punës

 • Δp-c për diferencë konstante të presionit
 • Δp-v për diferencë të ndryshueshme të presionit
 • PID-Control
 • Mënyra e kontrollit (n=constant)

Nivel komandimi

 • Buton i gjelbër dhe ekran

Funksionet manuale

 • Rregullim i vlerës së caktuar të diferencës së presionit
 • Rregullim i numrit të rrotullimeve (mënyra e kontrollit manual)
 • Rregullimi i mënyrës së punës
 • Rregullimi i pompës NDEZUR/FIKUR
 • Konfigurimi i të gjitha parametrave të punës
 • Konfirmim i gabimit

Funksionet e jashtme të komandimit

 • Hyrja e komandimit "Përparësia Off"
 • Hyrja e komandimit "Shkëmbimi i jashtëm i pompave" (i efektshëm vetëm në mënyrën e punës me pompë dyshe)
 • Hyrje analoge 0 – 10 V, 0 – 20 mA për mënyrën e kontrollit (DDC) dhe rregullimin nga distanca të vlerës së caktuar
 • Hyrje analoge 2 – 10 V, 4 – 20 mA për mënyrën e kontrollit (DDC) dhe rregullimin nga distanca të vlerës së caktuar
 • Hyrje analoge 0 – 10 V për sinjalin e vlerës aktuale të sensorit të presionit
 • Hyrje analoge 2 – 10 V, 0 – 20 mA, 4 – 20 mA për sinjalin e vlerës aktuale të sensorit të presionit

Funksione sinjalizimi dhe paraqitjeje

 • Kolektori i sinjaleve të defekteve SSM
 • Kolektori i sinjaleve të punës SBM

Shkëmbimi i të dhënave

 • Ndërfaqe me rreze infrakuqe për shkëmbimin pa tel të të dhënave Monitor-IR/çelës IR
 • Fole për module-IF Wilo (Modbus, BACnet, CAN, PLR, LON) për lidhjen në automatizimin e ndërtesave

Funksione te sigurisë

 • Motor tërësisht i mbrojtur me rele termike të motorit
 • Bllokim i aksesit

Komandimi pompave dyshe (pompë dyshe ose 2 x pompë teke)

 • Funksion kryesor/rezervë (shkëmbim automatik të pompave)
 • Funksioni kryesor/rezervë për shkëmbimin e pompave pas 24 orësh
 • Punim paralel
 • Punim paralel (aktivizim/çaktivizim në pikun e ngarkesës për arritjen e rendimentit më të mirë)

Çelësi tip

Shembull

IP-E 40/160-4/2-R1

IP-E

Pompë në linjë me rregullim elektronik

40

Diametri nominal DN i lidhjes së tubit

160

diametri nominal i helikës

4

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

R1

Versioni pa sensor presioni

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës -20 °C deri +120 °C
 • Linja ushqyese
  • 3~440 V ±10 %, 50/60 Hz
  • 3~400 V ±10 %, 50/60 Hz
  • 3~380 V -5 % +10 %, 50/60 Hz

Përmbushja e përputhshmërisë elektromagnetike pa masa shtesë:

  • Interferenca e emetuar për sektorin e banimit sipas EN 61800-3:2018
  • Rezistenca ndaj interferencës për sektorin e industrisë sipas EN 61800-3:2018
 • Klasa e mbrojtjes IP55
 • Diametri nominal DN 32 deri DN 80
 • Presioni maks. i funksionimit 10 bar (versioni i posaçëm: 16 bar)

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: EN-GJL-250
 • Helika: PPO-GF30
 • Boshti: 1.4021
 • Bllokues mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

Pompë centrifugale e presionit të ulët me një helikë, në konstruksion në linjë me

 • Bllokues mekanik
 • Lidhje me fllanxhë
 • Transmision me rregullim të integruar të numrit të rrotullimeve

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Opsione

 • Varianti …-R1 pa transmetues të presionit diferencial
 • Variani ...-H5 me trup PN 16 (kundrejt çmimit shtesë)
 • Varianti ...-S1/-S2 me bllokues mekanik të posaçëm (S2 kundrejt çmimit shtesë)

Aksesorë

 • 3 mbështetëse me material fiksimi për ndërtimin e bazamentit
 • Monitor-IR, çelës IR
 • Moduli-IF PLR për lidhje në konvertitorin PLR/e ndërfaqeve
 • Moduli-IF LON për lidhje në rrjetin LONWORKS
 • Moduli-IF BACnet
 • Moduli-IF Modbus
 • Moduli-IF CAN
 • Sistem rregullues VR-HVAC
 • Sistem rregullues CCe-HVAC
 • Sistem rregullues SCe-HVAC
 • Sensor matës i diferencës së presionit (DDG)
Dokumente

Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Wilo-Kit 2 166 098

Numri i artikullit 2166098
Botim 2016-03
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 2
PDF (430 KB)

Broshura e certifikimit

Wilo-VeroLine-IP-E, Wilo-VeroTwin-DP-E, Wilo-VeroLine-IPL, Wilo-VeroTwin-DPL, Wilo-VeroLine-IPL-N, Wilo-VeroTwin-DPL-N, Wilo-VeroLine-IPH, Wilo-BM/BM-B/BM-S, Wilo-VeroLine-IP-Z

Numri i artikullit 2216679
Botim 2022-11
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 60
PDF (22 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (262 KB)

Lista e produkteve
Number of results: 84
Emërtimi i produktitMEIIEDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikGjatësia e instalimit l0Fuqia nominale e motorit P2FazëNumri i artikullitFllanxha fundore
VeroLine-IP-E 32/95-0,55/2
≥0,4
IE4
DN 32
AQ1EGG
260 mm
0,55 kW
3
2158810
F
VeroLine-IP-E 32/95-0,55/2-R1
≥0,4
IE4
DN 32
AQ1EGG
260 mm
0,55 kW
3
2158873
F
VeroLine-IP-E 32/95-0,55/2-R1-S1
≥0,4
IE4
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
0,55 kW
3
2168545
F
VeroLine-IP-E 32/95-0,55/2-S1
≥0,4
IE4
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
0,55 kW
3
2165961
F
VeroLine-IP-E 32/105-0,75/2
≥0,4
IE4
DN 32
AQ1EGG
260 mm
0,75 kW
3
2158811
F
VeroLine-IP-E 32/105-0,75/2-R1
≥0,4
IE4
DN 32
AQ1EGG
260 mm
0,75 kW
3
2158874
F
VeroLine-IP-E 32/105-0,75/2-R1-S1
≥0,4
IE4
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
0,75 kW
3
2170940
F
VeroLine-IP-E 32/105-0,75/2-S1
≥0,4
IE4
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
0,75 kW
3
2170922
F
VeroLine-IP-E 32/125-1,1/2
≥0,4
IE4
DN 32
AQ1EGG
260 mm
1,1 kW
3
2158812
F
VeroLine-IP-E 32/125-1,1/2-R1
≥0,4
IE4
DN 32
AQ1EGG
260 mm
1,1 kW
3
2158875
F
VeroLine-IP-E 32/125-1,1/2-R1-S1
≥0,4
IE4
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
1,1 kW
3
2170941
F
VeroLine-IP-E 32/125-1,1/2-S1
≥0,4
IE4
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
1,1 kW
3
2168531
F
VeroLine-IP-E 32/135-1,1/2
≥0,4
IE4
DN 32
AQ1EGG
260 mm
1,1 kW
3
2158813
F
VeroLine-IP-E 32/135-1,1/2-R1
≥0,4
IE4
DN 32
AQ1EGG
260 mm
1,1 kW
3
2158876
F
VeroLine-IP-E 32/135-1,1/2-R1-S1
≥0,4
IE4
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
1,1 kW
3
2170942
F
VeroLine-IP-E 32/135-1,1/2-S1
≥0,4
IE4
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
1,1 kW
3
2170923
F
VeroLine-IP-E 32/135-1,5/2
≥0,4
IE4
DN 32
AQ1EGG
260 mm
1,5 kW
3
2158814
F
VeroLine-IP-E 32/135-1,5/2-R1
≥0,4
IE4
DN 32
AQ1EGG
260 mm
1,5 kW
3
2158877
F
VeroLine-IP-E 32/135-1,5/2-R1-S1
≥0,4
IE4
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
1,5 kW
3
2170943
F
VeroLine-IP-E 32/135-1,5/2-S1
≥0,4
IE4
DN 32
Q1Q1X4GG
260 mm
1,5 kW
3
2170924
F
VeroLine-IP-E 40/115-0,55/2
≥0,4
IE4
DN 40
AQ1EGG
250 mm
0,55 kW
3
2158815
G
VeroLine-IP-E 40/115-0,55/2-R1
≥0,4
IE4
DN 40
AQ1EGG
250 mm
0,55 kW
3
2158878
G
VeroLine-IP-E 40/115-0,55/2-R1-S1
≥0,4
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
250 mm
0,55 kW
3
2170944
G
VeroLine-IP-E 40/115-0,55/2-S1
≥0,4
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
250 mm
0,55 kW
3
2170925
G
VeroLine-IP-E 40/120-1,5/2
≥0,4
IE4
DN 40
AQ1EGG
320 mm
1,5 kW
3
2158816
F
VeroLine-IP-E 40/120-1,5/2-R1
≥0,4
IE4
DN 40
AQ1EGG
320 mm
1,5 kW
3
2158879
F
VeroLine-IP-E 40/120-1,5/2-R1-S1
≥0,4
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
1,5 kW
3
2170945
F
VeroLine-IP-E 40/120-1,5/2-S1
≥0,4
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
1,5 kW
3
2170926
F
VeroLine-IP-E 40/130-2,2/2
≥0,4
IE4
DN 40
AQ1EGG
320 mm
2,2 kW
3
2158817
F
VeroLine-IP-E 40/130-2,2/2-R1
≥0,4
IE4
DN 40
AQ1EGG
320 mm
2,2 kW
3
2158880
F
VeroLine-IP-E 40/130-2,2/2-R1-S1
≥0,4
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
2,2 kW
3
2170946
F
VeroLine-IP-E 40/130-2,2/2-S1
≥0,4
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
2,2 kW
3
2170927
F
VeroLine-IP-E 40/150-3/2
≥0,4
IE4
DN 40
AQ1EGG
320 mm
3 kW
3
2158818
F
VeroLine-IP-E 40/150-3/2-R1
≥0,4
IE4
DN 40
AQ1EGG
320 mm
3 kW
3
2158881
F
VeroLine-IP-E 40/150-3/2-R1-S1
≥0,4
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
3 kW
3
2170947
F
VeroLine-IP-E 40/150-3/2-S1
≥0,4
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
3 kW
3
2170928
F
VeroLine-IP-E 40/160-4/2
≥0,4
IE4
DN 40
AQ1EGG
320 mm
4 kW
3
2158819
F
VeroLine-IP-E 40/160-4/2-R1
≥0,4
IE4
DN 40
AQ1EGG
320 mm
4 kW
3
2158882
F
VeroLine-IP-E 40/160-4/2-R1-S1
≥0,4
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
4 kW
3
2170948
F
VeroLine-IP-E 40/160-4/2-S1
≥0,4
IE4
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
4 kW
3
2170929
F
VeroLine-IP-E 50/105-0,75/2
≥0,4
IE4
DN 50
AQ1EGG
280 mm
0,75 kW
3
2158820
G
VeroLine-IP-E 50/105-0,75/2-R1
≥0,4
IE4
DN 50
AQ1EGG
280 mm
0,75 kW
3
2158883
G
VeroLine-IP-E 50/105-0,75/2-R1-S1
≥0,4
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
280 mm
0,75 kW
3
2170949
G
VeroLine-IP-E 50/105-0,75/2-S1
≥0,4
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
280 mm
0,75 kW
3
2168530
G
VeroLine-IP-E 50/130-2,2/2
≥0,4
IE4
DN 50
AQ1EGG
340 mm
2,2 kW
3
2158821
F
VeroLine-IP-E 50/130-2,2/2-R1
≥0,4
IE4
DN 50
AQ1EGG
340 mm
2,2 kW
3
2158884
F
VeroLine-IP-E 50/130-2,2/2-R1-S1
≥0,4
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
2,2 kW
3
2170950
F
VeroLine-IP-E 50/130-2,2/2-S1
≥0,4
IE4
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
2,2 kW
3
2170930
F
VeroLine-IP-E 50/140-3/2
≥0,4
IE4
DN 50
AQ1EGG
340 mm
3 kW
3
2158822
F
VeroLine-IP-E 50/140-3/2-R1
≥0,4
IE4
DN 50
AQ1EGG
340 mm
3 kW
3
2158885
F