Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-VeroLine-IPL | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-VeroLine-IPL

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Mbrojtje e lartë kundër korrozionit nëpërmjet veshjes mbrojtëse kataforetike
 • Vrima standarde të daljes së kondensatit në karterin e motorit dhe lanternat
 • Seria e versionit: Motor me bosh njëtrupor
 • Versioni N: Motor standard V1 me aks bashkues inoksi
 • Bllokues mekanik i pavarur nga kahu i rrotullimit. me lubrifikim të detyruar
Përshkrimi i serive
VeroLine-IPL

Konstruksioni

Pompë me rotor të thatë në konstruksion në linjë me bashkues të filetuar ose me fllanxhë.

Përdorimi

Pompimi i ujit të ngrohjes (sipas VDI 2035), e ujit të ftohtë dhe të përzierjeve ujë-glikol pa materiale gërryese në sistemet e ngrohjes, të ujit të ftohtë dhe në sistemet e ftohjes.

Çelësi tip

Shembull

IPL 40/160-4/2

IPL

Pompë në linjë

40

Diametri nominal DN i lidhjes së tubit

160

diametri nominal i helikës

4

Fuqia nominale e motorit P2 në kW

2

Numri i poleve

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës -20 °C deri +120 °C
 • Linja ushqyese 3~400 V, 50 Hz (të tjera me kërkesë)
 • Klasa e mbrojtjes IP 55
 • Diametri nominal Rp 1 deri DN 100
 • Presioni maks. i funksionimit 10 bar (versioni i posaçëm: 16 bar)

Materiale

 • Trupi i pompës dhe lanterni: EN-GJL-250
 • Helika: PPO e përforcuar me fibra xhami/EN-GJL-200 (në varësi të llojit të pompës)
 • Boshti: 1.4021
 • Bllokues mekanik: AQEGG; bllokues mekanikë të tjerë, me kërkesë

Konstruksioni

Pompë centrifugale e presionit të ulët me një helikë, në konstruksion në linjë me

 • Bllokues mekanik
 • Lidhje me fllanxhë me lidhje për matjen e presionit R 1/8
 • Motor me bosh njëtrupor

Dorëzim

 • Pompë
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Opsione

 • Varianti ...-H4 me fllanxha PN 6/10 (kundrejt çmimit shtesë)
 • Variani ...-H5 me trup PN 16 (kundrejt çmimit shtesë)
 • Tensione dhe frekuenca të tjera, si dhe miratim ATEX, me kërkesë

Aksesorë

 • Mbështetëse për ndërtimin e bazamentit
 • Sensor temperature PTC, rele termike mbrojtëse PTC
 • Motorë të posaçëm
 • Bllokues mekanikë të posaçëm
 • Sisteme rregulluese SC-HVAC, CC-HVAC dhe panele komandimi
Dokumente

Broshura e certifikimit

Wilo-VeroLine-IP-E, Wilo-VeroTwin-DP-E, Wilo-VeroLine-IPL, Wilo-VeroTwin-DPL, Wilo-VeroLine-IPL-N, Wilo-VeroTwin-DPL-N, Wilo-VeroLine-IPH, Wilo-BM/BM-B/BM-S, Wilo-VeroLine-IP-Z

Numri i artikullit 2216679
Botim 2022-11
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 60
PDF (22 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (262 KB)

Përzgjedhja e produktit
Number of results: 145
180 … 500 mm
[145]
Emërtimi i produktitNumri i shtyllaveMEIIEDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikGjatësia e instalimit l0Fuqia nominale e motorit P2Pesha bruto afërisht mNumri i artikullitGrupi GRDFllanxha fundore
VeroLine-IPL 40/130-2,2/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
2,2 kW
38,5 kg
2171146
3
-
VeroLine-IPL 40/150-3/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
320 mm
3 kW
44 kg
2121203
3
-
VeroLine-IPL 40/150-3/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
3 kW
44 kg
2166988
3
-
VeroLine-IPL 40/160-0,37/4
4
≥0,4
IE2
DN 40
AQ1EGG
320 mm
0,37 kW
28,1 kg
2089555
3
-
VeroLine-IPL 40/160-0,37/4-S1
4
≥0,4
IE2
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
0,37 kW
28,1 kg
2068674
3
-
VeroLine-IPL 40/160-4/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
320 mm
4 kW
54,4 kg
2121204
3
-
VeroLine-IPL 40/160-4/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
320 mm
4 kW
54,4 kg
2163259
3
-
VeroLine-IPL 40/165-4/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
4 kW
70,2 kg
2121205
4
-
VeroLine-IPL 40/165-4/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
4 kW
70,2 kg
2171147
4
-
VeroLine-IPL 40/175-5,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
340 mm
5,5 kW
84,2 kg
2121206
4
-
VeroLine-IPL 40/175-5,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
340 mm
5,5 kW
84,2 kg
2171148
4
-
VeroLine-IPL 40/195-7,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 40
AQ1EGG
440 mm
7,5 kW
91,1 kg
2121207
5
-
VeroLine-IPL 40/195-7,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 40
Q1Q1X4GG
440 mm
7,5 kW
91,1 kg
2205368
5
-
VeroLine-IPL 50/95-0,55/2
2
≥0,4
IE2
DN 50
AQ1EGG
280 mm
0,55 kW
25,8 kg
2152442
3
-
VeroLine-IPL 50/95-0,55/2-S1
2
≥0,4
IE2
DN 50
Q1Q1X4GG
280 mm
0,55 kW
25,8 kg
2154987
3
-
VeroLine-IPL 50/105-0,12/4
4
≥0,4
IE2
DN 50
AQ1EGG
280 mm
0,12 kW
24,7 kg
2150344
3
-
VeroLine-IPL 50/105-0,12/4-S1
4
≥0,4
IE2
DN 50
Q1Q1X4GG
280 mm
0,12 kW
24,7 kg
2154991
3
-
VeroLine-IPL 50/105-0,75/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
280 mm
0,75 kW
27,7 kg
2152934
3
-
VeroLine-IPL 50/105-0,75/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
280 mm
0,75 kW
27,7 kg
2164232
3
-
VeroLine-IPL 50/120-0,25/4
4
≥0,4
IE2
DN 50
AQ1EGG
340 mm
0,25 kW
30,1 kg
2112395
3
-
VeroLine-IPL 50/120-0,25/4-S1
4
≥0,4
IE2
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
0,25 kW
30,1 kg
2149508
3
-
VeroLine-IPL 50/120-1,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
1,5 kW
40,5 kg
2121209
3
-
VeroLine-IPL 50/120-1,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
1,5 kW
40,5 kg
2166989
3
-
VeroLine-IPL 50/130-0,37/4
4
≥0,4
IE2
DN 50
AQ1EGG
340 mm
0,37 kW
31,1 kg
2089557
3
-
VeroLine-IPL 50/130-0,37/4-S1
4
≥0,4
IE2
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
0,37 kW
31,1 kg
2057299
3
-
VeroLine-IPL 50/130-2,2/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
2,2 kW
41,5 kg
2121210
3
-
VeroLine-IPL 50/130-2,2/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
2,2 kW
41,5 kg
2166995
3
-
VeroLine-IPL 50/140-3/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
3 kW
50,9 kg
2121211
3
-
VeroLine-IPL 50/140-3/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
3 kW
50,9 kg
2166987
3
-
VeroLine-IPL 50/150-4/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
4 kW
57,4 kg
2121212
3
-
VeroLine-IPL 50/150-4/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
4 kW
57,4 kg
2164225
3
-
VeroLine-IPL 50/155-4/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
4 kW
75,1 kg
2121213
4
-
VeroLine-IPL 50/155-4/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
4 kW
75,1 kg
2167019
4
-
VeroLine-IPL 50/160-0,55/4
4
≥0,4
IE2
DN 50
AQ1EGG
340 mm
0,55 kW
34 kg
2089558
3
-
VeroLine-IPL 50/160-0,55/4-S1
4
≥0,4
IE2
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
0,55 kW
34 kg
2072144
3
-
VeroLine-IPL 50/165-5,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
5,5 kW
84,5 kg
2121214
5
-
VeroLine-IPL 50/165-5,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
5,5 kW
84,5 kg
2164251
5
-
VeroLine-IPL 50/175-5,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
5,5 kW
84,7 kg
2121215
5
-
VeroLine-IPL 50/175-5,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
5,5 kW
84,7 kg
2171149
5
-
VeroLine-IPL 50/175-7,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
340 mm
7,5 kW
91,9 kg
2121216
5
-
VeroLine-IPL 50/175-7,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
340 mm
7,5 kW
91,9 kg
2157619
5
-
VeroLine-IPL 50/185-7,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 50
AQ1EGG
440 mm
7,5 kW
93,5 kg
2121217
5
-
VeroLine-IPL 50/185-7,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 50
Q1Q1X4GG
440 mm
7,5 kW
93,5 kg
2164245
5
-
VeroLine-IPL 65/110-0,25/4
4
≥0,4
IE2
DN 65
AQ1EGG
340 mm
0,25 kW
32,3 kg
2129203
3
F
VeroLine-IPL 65/110-0,25/4-S1
4
≥0,4
IE2
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
0,25 kW
32,3 kg
2146573
3
F
VeroLine-IPL 65/110-2,2/2
2
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
340 mm
2,2 kW
43,7 kg
2121219
3
-
VeroLine-IPL 65/110-2,2/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
2,2 kW
43,7 kg
2164252
3
-
VeroLine-IPL 65/115-1,5/2
2
≥0,4
IE3
DN 65
AQ1EGG
340 mm
1,5 kW
45,6 kg
2121218
3
-
VeroLine-IPL 65/115-1,5/2-S1
2
≥0,4
IE3
DN 65
Q1Q1X4GG
340 mm
1,5 kW
45,6 kg
2165991
3
-
VeroLine-IPL 65/120-0,37/4
4
≥0,4
IE2
DN 65
AQ1EGG
340 mm
0,37 kW
33,3 kg
2129204
3
-