Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Wilo-Yonos MAXO-D | Wilo
Avantazhet tuaja
Wilo-Yonos MAXO-D (flange)

Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Ekrani LED ofron transparencë të plotë lidhur me lartësinë e caktuar të dërgimit, shkallën e shpejtësisë ose gabimet e mundshme
 • Rregullim i lehtë nëpërmjet shkallëve të shpejtësisë gjatë zëvendësimit të një pompe standarde jo të rregulluar
 • Lidhje elektrike e lehtë nëpërmjet spinës Wilo
 • Sigurim i disponueshmërisë së impianteve nëpërmjet kolektorit të sinjaleve të defekteve
 • Konstruksion kompakt dhe operim i thjeshtë i provuar
Përshkrimi i serive
Yonos MAXO-D

Konstruksioni

Pompë qarkullimi me rotor të lagur me bashkues me fllanxhë, motor EC me rregullues fuqie automatik.

Përdorimi

Përdoret për të gjitha sistemet ngrohëse me ujë, sistemet e ajrit të kondicionuar, qarqet e mbyllura ftohëse dhe sistemet qarkulluese industriale.

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

Mënyrat e punës

 • Δp-c për diferencë konstante të presionit
 • Δp-v për diferencë të ndryshueshme të presionit

Funksionet manuale

 • Rregullimi i mënyrës së punës
 • Rregullimi i rendimentit të pompës (lartësia e dërgimit)

Funksionet automatike

 • Përshtatje e vazhdueshme e rendimentit në varësi të mënyrës së punës
 • Funksion zhbllokues
 • Nisje e butë
 • Mbrojtje e plotë e integruar e motorit

Funksione sinjalizimi dhe paraqitjeje

 • Kolektor i sinjaleve të defekteve (stakues pa tension)
 • Dritë sinjalizuese e defekteve
 • Paraqitje LED e segmentit për të treguar lartësinë e dërgimit dhe kodit të gabimit

Funksion i pompës dyshe

 • Funksioni kryesor/funksion rezervë për shkëmbimin automatik të pompave gjatë defektit bëhet në vendin e montimit dhe kërkohet paneli përkatës i komandimit.
 • Lloji i zgjedhur i rregullatorit dhe lartësia e caktuar e dërgimit duhet të jenë identike për të dyja pompat.

Tërësia e pajisjeve

 • Pika e çelësit shtrëngues në trupin e pompës (te pompe me rakorde të filetuara)
 • Lidhje e shpejtë elektrike me spinë Wilo. Për lidhjen e përcjellësit të rrjetit dhe SSM, me mbrojtje të integruar të kabllos nga dëmtimet
 • Te pompat me bashkues me fllanxhë: Versionet e fllanxhave
  • Versioni standard për pompat DN 32 deri DN 65: Fllanxhë e kombinuar PN 6/10 (fllanxhë PN 16 sipas EN 1092-2) për kundrafllanxha PN 6 dhe PN 16
  • Versioni standard për pompat DN 80/DN 100: Fllanxhë PN 6 (e konfiguruar PN 16 sipas EN 1092-2) për kundrafllanxha PN 6

Çelësi tip

Shembull:

Wilo-Yonos MAXO-D 32/0,5-7

Yonos MAXO

Pompë me efektivitet të lartë (pompë me bashkues të filetuar ose me fllanxhë), e rregulluar elektronikisht

-D

Pompë dyshe

32/

Diametri nominal i lidhjes

0,5-7

Diapazoni i lartësive nominale të dërgimit [m]

Të dhënat teknike

 • Shkalla e lejuar e temperaturës -20 °C deri +110 °C
 • Linja ushqyese 1~230 V, 50/60 Hz
 • Klasa e mbrojtjes IP X4D
 • Bashkuesi me fllanxhë DN 32 deri DN 80
 • Presioni maks. i funksionimit, versioni standard: 6/10 bar ose 6 bar (versioni i posaçëm: 10 bar)

Materiale

 • Trupi i pompës: Gizë e hirtë, me veshje KTL
 • Boshti: Çelik inoks
 • Kushineta: Karbon, me metal të ngopur
 • Helika: Plastikë

Dorëzim

 • Pompë
 • Përfshirë rondele për vida për vidat e fllanxhës (me diametra nominal të lidhjes DN 32 - DN 65)
 • Përfshirë manualin e instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Broshura e certifikimit

Stratos MAXO, Stratos MAXO-D, Stratos MAXO-Z, Stratos , Stratos-D, Stratos-Z, Stratos-ZD, Yonos MAXO,Yonos MAXO-D, Yonos MAXO-Z, Yonos ECO BMS, Yonos PARA HF, Stratos PARA, Stratos PARA-Z, TOP-Z, TOP-S Transportsysteme

Numri i artikullit 2209011
Botim 2022-11
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 72
PDF (28 MB)

Certifikata REACH

Rregullorja REACH

Botim 2021-05
Formati i faqeve 209.9 x 297.0 mm
Numri i faqeve 4
PDF (212 KB)
Lista e produkteve
Number of results: 14