Kujdesi paraprak ia vlen

Shërbimi i mirëmbajtjes Wilo

Ne ju ofrojmë opsione të larmishme për të kontrolluar rregullisht funksionimin pa probleme të produkteve tona dhe për të garantuar në mënyrë afatgjatë. Shërbimet tona të mirëmbajtjes i përshtatim individualisht sipas kërkesës suaj dhe produkteve tuaja në vend.

Shërbimet tona për ju:

  • Inspektim profesional i pompave dhe sistemeve
  • Mirëmbajtje dhe rikuperim
  • Opsione të standardizuara mirëmbajtjeje dhe paketa
  • Zgjidhje individuale mirëmbajtjeje dhe kontrata mirëmbajtjeje të plotë
  • Të gjitha mirëmbajtjet e dokumentuara në listën e kontrollit

Kontratat e mirëmbajtjes Wilo:

Shërbime Basic Comfort Premium
Pa kohëzgjatje minimale të kontratës x x x
shërbim 24 orë telefonik emergjence x x x
Numër telefonik falas për klientë me kontratë x x x
Çmim paraprak përfshirë kohën e punës dhe udhëtimit x x x
Dokumentacioni i detajuar Lista e kontrollit x x x
Kontrolli pamor i pompës/impiantit x x x
Kontrolli i funskionimit x x x
Riparime të vogla të përfshirë në çmimin paradhënie x x
Mbushje e dyoksidit të karbonit përfshirëse për të gjitha enë zgjerimi me membranë të pompave/impianteve x x
Heqja e kostove të pagës dhe udhëtimit midis intervaleve të mirëmbajtjes (gjatë orëve normale të shërbimit) x x
Material përdorimi i përfshirë ë çmim paradhënie x x
Mirëmbajtja e pompës/impiantit x x
Optimizimi i pompës/impiantit x x
Përditësime softueri x
Pjesë konsumimi të përfshira x
Heqja e kostove të pagës dhe udhëtimit midis intervaleve të mirëmbajtjes (gjatë orëve normale të shërbimit) x

Hidhni një sy edhe paketës sonë të shërbimit!

Paketa e shërbimit Wilo