Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia

WiloCare

Siguria më e lartë operacionale dhe e kostos.

Me WiloCare, ne bashkojmë të gjitha shërbimet tona të mirëmbajtjes në një paketë gjithëpërfshirëse të shtuar nga mirëmbajtja në distancë e sistemit tuaj. Falë të dhënave të transmetuara nga pompa juaj ne mund të kujdesemi për mesazhet e gabimit, zgjidhjen e problemeve dhe optimizimin sipas nevojës. Në këtë mënyrë, ne gjithmonë mund të sigurojmë funksionimin optimal të sistemit - shpejt, me besueshmëri dhe pa komplikime. Raportet e rregullta nënkuptojnë se ju gjithmonë mbani një pasqyrë të plotë, nga orët e funksionimit deri te mundësitë e optimizimit dhe keqfunksionimet.

Koncepti "WiloCare" bazohet në dy mënyra: mirëmbajtja profesionale dhe parandalimi përmes monitorimit të sistemit në kohë reale. Për këtë qëllim, njësia ngritëse është e pajisur me sensorë shtesë të cilët transmetojnë parametrat e sistemit në një Wilo Cloud përmes një kuti komunikimi.

Tre paketat e ofruara WiloCare - Basic, Comfort dhe Premium - u drejtohen aplikacioneve të ’të pompave të ndjeshme', përfshirë ato që janë tashmë në proces. Sistemet e rritjes së presionit dhe njësitë e ngritjes së ujërave të zeza janë shembuj perfekt të kësaj, pasi keqfunksionimet çojnë në një ngushtim për sa i përket furnizimit ose asgjësimit dhe shpesh rezultojnë në kosto të konsiderueshme të riparimit. Qëllimi i deklaruar i shërbimit të bazuar në internet është për të siguruar performancën teknike dhe ekonomike të sistemeve të pompave si për sistemet e reja ashtu edhe për ato që janë tashmë në proces.

Zgjidhni nga tre paketat WiloCare: Basic, Comfort ose Premium

Shërbimet Basic Comfort Premium
Kontrollimi i sistemit x x x
Elektronika e komunikimit x x x
Raporti mujor i statusit x x x
Tarifa mujore e sheshtë x x x
Numri i urgjencës falas i telefonit në dispozicion 24 orë në ditë x x x
Mbushjet e azotit për të gjitha enët me presion të diafragmës që i përkasin pompës / sistemit të përfshirë x x x
Nuk ngarkohen shpenzime pune ose udhëtimi ndërmjet intervaleve të mirëmbajtjes (gjatë orëve normale të shërbimit) x x
Pa punë ose shpenzime udhëtimi ndërmjet intervaleve të mirëmbajtjes (gjatë orëve normale të shërbimit, përfshirë fundjavat) x
Materialet e konsumit të përfshira në normën fikse mujore x
Mirëmbajtja dhe riparimi i pompës / sistemit x x
Veshur pjesë të përfshira x

Sherbimi yne per ju:

  • Raporti mujor i statusit si bazë për masat e optimizimit
  • Kontroll gjithëpërfshirës i sistemit nga një ekspert i Wilo
  • Masat e rregullta të mirëmbajtjes për të ruajtur vlerën e pompave dhe sistemeve tuaja
  • Ndërfaqet e lidhjes për të mundësuar zgjidhjen e automatizuar të problemeve në rast të keqfunksionimeve

Aplikacioni "Asistenti Wilo"

Përdorni Aplikacionin Wilo-Assistant dhe na lejoni të sigurojmë mbështetje specifike për telekomandën dhe mirëmbajtjen e sistemit tuaj.

Aplikacioni "Asistenti Wilo"

Krijoni shërbimin tuaj të personalizuar!

Paketat e shërbimeve Wilo ju ofrojnë një shkallë të lartë mundësie dhe ju lejojnë të kombinoni shërbimet individuale së bashku dhe në këtë mënyrë të përshtatni fushën e shërbimeve me nevojat tuaja individuale. Në këtë mënyrë, ju nuk mund të arrini vetëm siguri financiare, por edhe besueshmëri operacionale. Kontrollet e instalimit, komisionimit dhe mirëmbajtjes - të gjitha pjesë e paketës suaj gjithëpërfshirëse të shërbimit Wilo. Ju do të merrni këshilla kompetente dhe profesionale nga kolegët tanë të shërbimit dhe do të merrni saktësisht ofertën e personalizuar të shërbimit që ju nevojitet për produktin tuaj specifik. Ne ofrojmë paketa shërbimesh të paracaktuara në tre madhësi për ta bërë më të lehtë për ju që të kombinoni shërbimet individuale. Thjesht zgjidhni fushën e shërbimeve që përshtaten me kërkesat tuaja. Nëse kërkohet, ju gjithashtu mund të përshtatni lehtësisht paketat individualisht me nevojat tuaja dhe t'i zgjeroni ato me module shtesë të shërbimit.

Krijoni shërbimin tuaj të personalizuar!

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni në mënyrë që të mund t'ju ofrojmë një ofertë individuale për shërbimet tona të mirëmbajtjes, përfshirë mirëmbajtjen në distancë.

Teknikët tanë të shërbimit Wilo janë në detyrë për ju 24 orë në ditë, 365 ditë në vit. Pavarësisht se si ndodhin gjërat: mjafton një telefonatë për të marrë mbështetje nga ekspertët tanë të pompve. Ata do t'ju ndihmojnë shpejt dhe profesionalisht me koordinim të drejtpërdrejtë.

Synimi kryesore i Wilo-s është drejtuar tek klienti që nga viti 1872. Prandaj, ne ofrojmë një shërbim urgjence 24 orë, kështu që të mund të na kontaktoni në çdo kohë.

T/F +355 4 2268774
service.al@wilo.com

Në dispozicion:

E hënë – E enjte 7 e mëngjesit - 5 pasdite
Fri 7 e mëngjesit - 4 pasdite
Shërbim urgjent telefonik 24 orë