Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia

Akses i shpejtë dhe falas në të dhënat CAD

CAD Homepage

Katalogu CAD

Përgatitja më e shpejtë e ndërtimeve profesionale CAD: Me katalogun praktik CAD të Wilo, planifikuesit dhe teknikët e impianteve kanë një akses të shpejtë në të dhënat 2D, dhe 3D CAD të pompave dhe sistemeve të pompimit Wilo.

Mjaftojnë pak klikime për të zgjedhur vizatimin e dëshiruar me formatin e nevojshëm Format (DWG 2D ose 3D dhe STEP) dhe për të nisur shkarkimin.

Katalogu CAD nga Wilo ju jep vizatime sipas përmasave gjatë gjithë kohës pa bërë kërkime të gjata.

http://wilo.cadprofi.com