Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити
Споредба на производи

Лични и прилагодени - со сигурни технологии

Индивидуални решенија и сигурни технологии на кои можете да им верувате. Нашите сигурни производи со низок интензитет на одржување гарантираат високо ефикасно и непречено функционирање на вашиот систем.

Производи & Решенија

Енергијата и ефикасноста на ресурсите значително ја зголемуваат важноста во сите области на животот низ целиот свет. Аспектот на ефикасност видливо доаѓа до израз и со градежната употреба. Ова бара употреба на повеќе иновативни системи со оптимално координирани компоненти.

Wilo ги нуди потребните енергетски ефикасни концепти за ова - како за технологија за греење, така и за климатизација. Областите на примена на производите и системските решенија се станбени и јавни згради, индустрија или деловни згради, болници и хотели.

Дознајте повеќе за нашите производи

Сервис

Совети, Планирање, Обука - безгрижен пакет за вашата секојдневна работа.

Со Wilo како ваш партнер, можете да се потпрете не само на избор на високо квалитетни решенија за производи, туку и да имате корист од сеопфатен, безгрижен пакет на добро осмислени услуги. Ова значи дека сигурно ве поддржуваме во сите фази на проектот - од планирање и дизајн до пуштање во работа и одржување. На нашите семинари ве информираме за најновите технологии и трендови. А кога станува збор за привлечни услови за вашите проекти, ние ја имаме вистинската понуда за Вас.

Нашите услуги за Вас

Алатки & Превземања

Ние го правиме процесот на дизајнирање и избор полесен за Вас.

Ние не сакаме едноставно да изберете едноставно некакво старо решение - сакаме да го пронајдете решение што одговара на вашите специфични барања, било да е тоа нова инсталација или проактивна замена на пумпа. Како резултат, со Вас ќе работиме преку вашите барања пред набавка и, врз основа на ова, ќе подготвиме индивидуално решение за производи што е најекономично за вас. Откако ќе го направите Вашиот избор, ние ви даваме специфични совети за остварување на вашата инвестиција.

Нашите алатки и преземања за вас

WiloCare

Комплетен пакет за максимална безбедност.

Со WiloCare, ние ви нудиме сервисен пакет кој ги опфаќа различните услуги што ги нуди сервисот за клиенти на Wilo како целосен пакет прилагоден на вашите потреби. Врз основа на податоците пренесени од вашата пумпа или систем, ние се грижиме за оптимално, енергетско ефикасно работење, какви било пораки за грешки, смена на проблеми и оптимизација на вашиот инвентар. WiloCare може да се користи за нови инсталации, како и за вашиот постар попис на пумпа.

Добијте ги сите информации за WiloCare

Имаме одговори на вашите прашања

Нашите производи и услуги го разбудија вашиот интерес? Тогаш ние сме среќни да Ви помогнеме!

Без разлика дали се работи за креирање понуда или уредување на спецификациите на услугите, дизајнирање различни видови опрема, советување за избор на пумпи и приклучни уреди или само помош со хидраулични и проблеми со контрола.

Слободно можете да контактирате со најблиската канцеларија за продажба и да закажете состанок. Ве чекаме!

Најдете го вистинскиот контакт за вашето прашање.