4188980, Yonos PICO-D 30/1-8-RMOT FS13

Податочен лист

Информации за нарачувања
 • Должина L
  146.0 mm
 • Мерка за должина со амбалажа
  212 mm
 • Ширина W
  112.0 mm
 • Мерка за ширина со амбалажа
  156 mm
 • Висина H
  81 mm
 • Мерка за висина со амбалажа
  108 mm
 • Тежина
  1.65 kg
 • Бруто тежина (со амбалажа)
  1.75 kg
 • Производ
  Wilo
 • Арт.-бр.
  4188980

Информации за порачка

Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • EAN број
  4048482415338
 • Број на производ
  4188980
 • Бруто тежина прибл. m
  1.8 kg
 • Нето тежина прибл. m
  2 kg
 • Целокупна должина L
  146.0 mm
 • Висина без амбалажа H
  81 mm
 • Боја
  Зелена
 • Карактеристики на пакување
  Транспортна амбалажа
 • Вид на пакување
  Картон
 • Број по слој
  25
 • Ширина без амбалажа L
  112.0 mm
 • Минимална количина за нарачка
  1
 • Број по палета
  208

PDF: 4188980, Yonos PICO-D 30/1-8-RMOT FS13

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај