6084804, UNI M05/T11-540

Податочен лист

Материјали
 • Куќиште на пумпа
  PP-GF30
 • Материјал на мотор
  1.4301, X5CrNi18-10
 • Материјал на заптивање
  NBR
 • Работно коло
  PP-GF30
Работни податоци
 • Мин. температура на медиум
  3 Celsius
 • Макс. температура на медиум
  40 Celsius
 • Максимален работен притисок
  10 bar
 • Максимална длабочина на потопување
  7.00 m
Податоци за мотор
 • Приклучување на мрежа
  3~400 V, 50 Hz
 • Механичка номинална моќност
  1.10 kW
 • Номинална моќност P2
  1100 W
 • 2.9 A
 • Фактор на моќност
  0.76
 • Вид на заштита
  IP68
Кабел
 • Тип кабел
  H07RN-F
 • Попречен пресек на кабел
  6G1
 • Должина на кабел за поврзување
  10.0 m
Димензии на инсталација
 • Приклучок за цевка од притисочната страна
  G 2
Информации за нарачувања
 • Нето тежина прибл.
  19.00 kg
 • Производ
  Wilo
 • Опис
  6084804

Димензии и цртежи со димензии

Wilo-Padus UNI M05

Wilo-Padus UNI M05
Wilo-Padus UNI M05

Карактеристики

Wilo-Padus UNI M05 - 50 Hz - No. of poles: 2

Wilo-Padus UNI M05 - 50 Hz - No. of poles: 2

The specified degrees of efficiency correspond to the hydraulic efficiency.

Wilo-Padus UNI M05 - 50 Hz - No. of poles: 2

Информации за порачка

Information for order placements
 • Производ
  Wilo
 • EAN број
  4048482858210
 • Опис
  6084804
 • Бруто тежина прибл.
  21.0 kg
 • Нето тежина прибл.
  19.00 kg
 • Целокупна должина
  333.0 mm
 • Висина без амбалажа
  523 mm
 • Боја
  сребро/црна
 • Карактеристики на пакување
  Транспортна амбалажа
 • Вид на пакување
  Картон
 • Број по слој
  1
 • Ширина без амбалажа
  247.0 mm
 • Минимална количина за нарачка
  1
 • Број по палета
  8

Опис

Целосно преплавлива потопна пумпа за нечиста вода за преносливо водено поставување, за транспорт нечиста вода и отпадна вода без фекалии (во подрачјето на важност на EN 12050-2). Хидраулично куќиште и работно коло од пластика, куќиште на мотор од нерѓосувачки челик. Мотор со пасивно ладење во трифазна изведба со заптивна комора и термичко надгледување на моторот. 10 m кабел за поврзување со слободен крај. Изолацијата од страната на медиумот и од страната на моторот се изведува со две лизгачки механички заптивки кои не се зависни од насоката на вртењето.

Материјали
 • Куќиште на пумпа
  PP-GF30
 • Материјал на мотор
  1.4301, X5CrNi18-10
 • Материјал на заптивање
  NBR
 • Работно коло
  PP-GF30
Работни податоци
 • Мин. температура на медиум
  3 Celsius
 • Макс. температура на медиум
  40 Celsius
 • Максимален работен притисок
  10 bar
 • Максимална длабочина на потопување
  7.00 m
Податоци за мотор
 • Приклучување на мрежа
  3~400 V, 50 Hz
 • Моќност на вратило P2(Q=макс.) на избраното работно коло * број на пумпа
  1100 W
 • Механичка номинална моќност
  1.10 kW
 • 2.9 A
 • Фактор на моќност
  0.76
 • Вид на заштита
  IP68
Кабел
 • Тип кабел
  H07RN-F
 • Попречен пресек на кабел
  6G1
 • Должина на кабел за поврзување
  10.0 m
Димензии на инсталација
 • Приклучок за цевка од притисочната страна
  G 2
Информации за нарачувања
 • Нето тежина прибл.
  19.00 kg
 • Производ
  Wilo
 • Опис
  6084804

Downloads

Wilo-Padus UNI - Installation and operating instructions - 50 Hz

Број на производ 6084248
Издание 2018-05
Број на верзијата 01
Формат на страница 209.9 x 297.0 mm
Број на страници 704

PDF (11 MB)

Преземи

PDF: 6084804, UNI M05/T11-540

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај