Blind flanges, glandless pump

Опис на серијата

Примена

Прирабнички капак за затворање на хидрауликата на пумпата по демонтажа на главата на моторот.

Опсег на испорака

Прирабнички капак и заптивка (без завртки)

Означување на типот

Example:

Blind Flange Gr. 23 Kit

Blind Flange

Flange type

Gr. 23

Size

Kit

Including seals

Технички податоци

Работен притисок: PN6, PN 10, PN 16

Материјали:

  • Прирабница: EN-GJL250
  • Заптивка: EPDM

Серија

Пумпа со воден ротор и слепа прирабница

Производ

PDF: Blind flanges, glandless pump

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај