CANopen communication module

Податочен лист

Технички податоци
 • Димензиониран напон U
  24 V
 • Толеранција на напон
  ±10 %
 • Вид на заштита
  IP20
 • Мин. температура на лежиште
  -20 °C
 • Макс. температура на лежиште
  60 °C
 • Мин. температура на околина
  0 °C
 • Макс. температура на околина
  40 °C
Информации за нарачувања
 • Тежина
  0.09 kg
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  Модул за комуникација CANopen
 • Арт.-бр.
  2533867

Опис

Дополнителен модул за надградба на приклучните табли-серија Wilo-CC/CCe-HVAC-систем како и CC/CCe-Booster за комуникација во CANopen-мрежи.

Модулот за комуникација CANopen претставува проширување за поврзување на CC/CCe-систем како дел во веќе постоечка CANopen-мрежа. Преку CANopen може да се напишат и прочитаат одредени параметри, на пр. податоци за приклучни табли, статус и модул на пумпи, моментална вредност, зададена вредност, моментален број на вртежи на пумпите, регистрирани температури, работни часови, циклус на префрлање и сл.

Изведба

Изолирано куќиште за вградување во разводен орман, со прирабничко поврзување и дијагностички лед диоди, прицврстување на носечка шина од 35 mm.

Можно е дополнително вградување на комуникациски модул CANopen во приклучната табла. Вградувањето мора да се изведе преку Wilo-службата за корисници, бидејќи потребно е и софтверско ажурирање на CC/CCe-системот.

Опсег на испорака

 • Модул за комуникација CanOpen
 • Маса на приклучен кабел
 • Упатство за вградување и работа
Технички податоци
 • Димензиониран напон U
  24 V
 • Вид на заштита
  IP20
 • Мин. температура на околина
  0 °C
 • Макс. температура на околина
  40 °C
 • Должина L
  60.0 mm
 • Ширина W
  30.0 mm
 • Висина H
  90 mm
 • Тежина
  0.09 kg
 • Производ
  Wilo
 • Арт.-бр.
  2533867

Информации за порачка

Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  Модул за комуникација CANopen
 • EAN број
  4048482135816
 • Број на производ
  2533867
 • Бруто тежина прибл. m
  0.1 kg
 • Нето тежина прибл. m
  0 kg
 • Целокупна должина L
  60.0 mm
 • Висина без амбалажа H
  90 mm
 • Боја
  зелена/црна/сива
 • Карактеристики на пакување
  Комерцијална амбалажа
 • Вид на пакување
  Сандак
 • Број по слој
  1
 • Ширина без амбалажа L
  30.0 mm
 • Минимална количина за нарачка
  1
 • Број по палета
  1

PDF: CANopen communication module

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај