CIF-Module PLR

Податочен лист

Технички податоци
 • Тип на кабел
  извртен пар, изолирано
 • Должина на цевковод
  200 m
 • Огранок
  not permitted
 • Пресек на приклучоци
  1,5 mm²
 • Интерфејс
  Специфично за Wilo
 • Брзина
  constant
 • Формат
  -
 • Протокол
  PLR
 • Профил
  -
 • Опис
  Доградлив модул за приклучување за типови на пумпи Wilo-Stratos MAXO/Stratos MAXO-Z/Stratos MAXO-D. Сериски и дигитален PLR интерфејс за поврзување на зградна автоматика преку Wilo-интерфејс конвертор или модули за поврзување од специфична фирма.
Работни податоци
 • Мин. температура на лежиште
  -10 °C
 • Макс. температура на лежиште
  70 °C
 • Мин. температура на околина
  -10 °C
 • Макс. температура на околина
  40 °C
Информации за нарачувања
 • Тежина
  0.06 kg
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  CIF-модул PLR
 • Арт.-бр.
  2190371

Опис

Интерфејс-модули како вградливи модули за приклучување со цел проширување на комуникациските интерфејси на пумпата според различни стандарди и протоколни варијанти според означување на типот.

Општи функции

Сериски, дигитални интерфејси за приклучување на зградна автоматика GA за трансфер на податоци како:

 • Контролна команда за пумпата
 • Сигнализација на пумпата
 • Вредности на процесот

Опрема

Интерфејс PLR (WILO)

Опсег на испорака

 • CIF-модул
 • 1х навртување на каблите M16 х 1,5
 • Упатство за вградување и работа

Водовите на собирникот (заштитени!) ги обезбедува корисникот

Информации за преземање

http://www.wilo.de/automation

Технички податоци
 • Тип на кабел
  извртен пар, изолирано
 • Должина на цевковод
  200 m
 • Огранок
  not permitted
 • Пресек на приклучоци
  1,5 mm²
 • Интерфејс
  Специфично за Wilo
 • Брзина
  constant
 • Формат
  -
 • Протокол
  PLR
 • Профил
  -
 • Тежина
  0.06 kg
 • Производ
  Wilo
 • Арт.-бр.
  2190371

Информации за порачка

Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  CIF-модул PLR
 • EAN број
  4048482802756
 • Број на производ
  2190371
 • Бруто тежина прибл. m
  0.4 kg
 • Нето тежина прибл. m
  0 kg
 • Целокупна должина L
  74.0 mm
 • Висина без амбалажа H
  34 mm
 • Боја
  Црна
 • Карактеристики на пакување
  Комерцијална амбалажа
 • Вид на пакување
  Картон
 • Број по слој
  1
 • Ширина без амбалажа L
  70.0 mm
 • Минимална количина за нарачка
  1
 • Број по палета
  1

PDF: CIF-Module PLR

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај