Connector

Опис на серијата

Примена

За електрично поврзување на високопродуктивна пумпа (1~230V) со приклучок Wilo-Connector.

Погоден за пумпи од сериите:

  • Stratos PICO
  • Yonos ECO
  • Yonos PICO
  • Star-Z NOVA

Серија

Конектор

Производ

PDF: Connector

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај