Control modules connecting cable

Податочен лист

Технички податоци
 • Должина на кабел
  1 m
 • Вид на заштита
  IP20
 • Мин. температура на лежиште
  -20 °C
 • Макс. температура на лежиште
  60 °C
 • Мин. температура на околина
  0 °C
 • Макс. температура на околина
  40 °C
Информации за нарачувања
 • Тежина
  0.07 kg
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  Модули за управув. со кабелот за поврз.
 • Арт.-бр.
  2533790

Опис

Кабел за поврзување на најмногу 4 модули за управување со основниот модул за зградните контролни системи. Се поставува заедно со приклучни табли на системите CC/CCe-HVAC. Бројот на потребни кабли за поврзување за модулите за управување/сигнализација за една CC/CCe-приклучна табла е секогаш 1.

Технички податоци
 • Должина на кабел
  1 m
 • Тежина
  0.07 kg
 • Производ
  Wilo
 • Арт.-бр.
  2533790

Информации за порачка

Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  Модули за управув. со кабелот за поврз.
 • EAN број
  4048482129181
 • Број на производ
  2533790
 • Бруто тежина прибл. m
  0.4 kg
 • Нето тежина прибл. m
  0 kg
 • Целокупна должина L
  1000.0 mm
 • Висина без амбалажа H
  9 mm
 • Боја
  сива
 • Карактеристики на пакување
  Комерцијална амбалажа
 • Вид на пакување
  Картон
 • Број по слој
  1
 • Ширина без амбалажа L
  55.0 mm
 • Минимална количина за нарачка
  1
 • Број по палета
  1

PDF: Control modules connecting cable

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај