Counter flange kit

Опис на серијата

Опрема/функција

Wilo комплет контраприрабница

Две однапред заварени челични прирабници во согласност со DIN-EN 1092-1 тип 11, со додаток за заварување на цевки, како и заптивки и завртки/навртки за прирабничко поврзување.

Изведба PN 6

DN 32 - DN 65

2 челични контраприрабници (DIN-EN 1092-1/11 B2)

2 рамни заптивки и 4 завртки/навртки М12

DN 80 - DN 100

2 челични контраприрабници (DIN-EN 1092-1/11 B2)

2 рамни заптивки и 8 завртки/навртки М16

Изведба PN 10

DN 32 - DN 65

2 челични контраприрабници (DIN-EN 1092-1/11 B2)

2 рамни заптивки и 8 завртки/навртки М16

DN 80 - DN 100

2 челични контраприрабници (DIN-EN 1092-1/11 B2)

2 рамни заптивки и 16 завртки/навртки М16

Серија

Комплет за контраприрабница

Производ

PDF: Counter flange kit

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај