CronoNorm-NLG 200/390-B

Податочен лист

Податоци за хидраулика
 • Максимален работен притисок PN
  16 bar
 • Макс. проток Q
  2400 m³/h
 • Макс. напор H
  100.00 m
 • Мин. температура на медиум Tmin
  -20 °C
 • Макс. температура на медиум Tmax
  120 °C
 • Мин. температура на околината Tmin
  -15 °C
 • Макс. температура на околината Tmax
  40 °C
Материјали
 • Вратило
  1.4028
 • Механичка заптивка
  AQ1EGG
Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  CronoNorm-NLG 200/390-B
 • EAN број
  4048482628288
 • Број на производ
  4459327
 • Нето тежина прибл. m
  360 kg
 • Вид на пакување
  Еднонасочна палета
 • Минимална количина за нарачка
  1

Опис

Едностепена центрифугална пумпа како пумпа со основна плоча. Со аксијална вшмукателна наставка и радијална притисочна наставка, за поставување на темел. Пумпа со подлога и носач на лежиште со прирабничко поврзување, еластична спојка,за проширување, заштита за спојка и мотор, заедно монтирани на основна плоча.

IEC-мотор со 3 термисторски сензори. Заптивање на вратило преку неразладена лизгачка механичка заптивка до макс. 120 °C. Куќиште од сферо гус, вратило од не‘рѓосувачки челик, работно коло од сиво леано железо (работно коло од бронза е достапно со доплата).

Материјали
 • Вратило
  1.4028
 • Заптивање на вратило
  AQ1EGG
Работни податоци
 • Мин. температура на медиум Tmin
  -20 °C
 • Макс. температура на медиум Tmax
  120 °C
 • Макс. температура на околината Tmax
  40 °C
 • Минимален индекс на ефикасност (MEI)
  0.4
Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Нето тежина прибл. m
  360 kg
 • Опис на производ
  CronoNorm-NLG 200/390-B
 • Број на производ
  4459327

Информации за порачка

Information for order placements
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  CronoNorm-NLG 200/390-B
 • EAN број
  4048482628288
 • Број на производ
  4459327
 • Нето тежина прибл. m
  360 kg
 • Боја
  Зелена
 • Вид на пакување
  Еднонасочна палета
 • Минимална количина за нарачка
  1

PDF: CronoNorm-NLG 200/390-B

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај