DDA

Опис на серијата

Означување на типот

Example:

DDA 40

DDA

Differential pressure display device DDA

40

Pressure measuring range 0 to 4,0 bar

Технички податоци

Серија

DDA

Вкупен дијаграм

EMU 6"

Преземања

Wilo-EMU D/DCH/K/KD/KM/NK/SCH / Wilo-Sub TWI/TWU / Wilo-Zetos K8

Број на производ 6080455
Издание 1702
Број на верзијата 02
Формат на страница A4
Број на страници 71

PDF (1 MB)

Преземи

Wilo-EMU

Број на производ 6080454
Издание 1702
Број на верзијата 01
Формат на страница A4
Број на страници 8

PDF (427 kB)

Преземи

Производ

PDF: DDA

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај