Drain LP 40/10

Податочен лист

Материјали
 • Куќиште на пумпа
  PP Polypropylene
 • Материјал на мотор
 • Материјал на заптивање
  NBR
 • Работно коло
  CW611N, CuZn39Pb1
Работни податоци
 • Мин. температура на медиум
  3 Celsius
 • Макс. температура на медиум
  35 Celsius
 • Максимален работен притисок
  10 bar
 • Макс. температура на околината
  35 Celsius
Податоци за мотор
 • Приклучување на мрежа
  1~230 V, 50 Hz
 • Моќност на вратило P2(Q=макс.) на избраното работно коло * број на пумпа
  400 W
 • Механичка номинална моќност
  0.40 kW
 • 2.3 A
 • Вид на заштита
  IP44
Димензии на инсталација
 • Приклучок за цевка од вшмукателната страна
  Rp 1½
 • Приклучок за цевка од притисочната страна
  Rp 1½
Информации за нарачувања
 • Нето тежина прибл.
  12.00 kg
 • Производ
  Wilo
 • Ознака на производ
  Drain LP 40/10
 • Опис
  2047645

Димензии и цртежи со димензии

Wilo-Drain LP 40/10

Wilo-Drain LP 40/10
Wilo-Drain LP 40/10

Карактеристики

Wilo-Drain LP 40/10

Wilo-Drain LP 40/10
Wilo-Drain LP 40/10

Шема на приклучоци

Drain LP 1~230 V, 50 Hz

Drain LP 1~230 V, 50 Hz
Drain LP 1~230 V, 50 Hz

Информации за порачка

Information for order placements
 • Производ
  Wilo
 • Ознака на производ
  Drain LP 40/10
 • EAN број
  4016322712701
 • Опис
  2047645
 • Бруто тежина прибл.
  13.2 kg
 • Нето тежина прибл.
  12.00 kg
 • Целокупна должина
  320.0 mm
 • Висина без амбалажа
  312 mm
 • Боја
  Сребро
 • Карактеристики на пакување
  Транспортна амбалажа
 • Вид на пакување
  Картон
 • Број по слој
  1
 • Ширина без амбалажа
  209.0 mm
 • Минимална количина за нарачка
  1
 • Број по палета
  1

Опис

Пумпа за нечиста вода за транспорт на чиста и лесно загадена вода, морска вода и дренажна вода. За примена во дренажа како и областа на земјоделството и морската вода.

Материјали
 • Куќиште на пумпа
  PP Polypropylene
 • Материјал на мотор
 • Материјал на заптивање
  NBR
 • Работно коло
  CW611N, CuZn39Pb1
Работни податоци
 • Мин. температура на медиум
  3 Celsius
 • Макс. температура на медиум
  35 Celsius
 • Максимален работен притисок
  10 bar
 • Макс. температура на околината
  35 Celsius
Податоци за мотор
 • Приклучување на мрежа
  1~230 V, 50 Hz
 • Моќност на вратило P2(Q=макс.) на избраното работно коло * број на пумпа
  400 W
 • 2.3 A
 • Вид на заштита
  IP44
Димензии на инсталација
 • Приклучок за цевка од вшмукателната страна
  Rp 1½
 • Приклучок за цевка од притисочната страна
  Rp 1½
Информации за нарачувања
 • Нето тежина прибл.
  12.00 kg
 • Производ
  Wilo
 • Ознака на производ
  Drain LP 40/10
 • Опис
  2047645

PDF: Drain LP 40/10

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај