Drain TMT 32M113/7,5Ci

Податочен лист

Податоци за хидраулика
 • Максимален работен притисок PN
  2 bar
 • Вид на конструкција на работно коло
  Отворено повеќеканално работно коло
 • Слободен топчест премин на хидрауликата
  9 mm
 • Макс. длабочина на потопување
  7.00 m
 • Мин. температура на медиум Tmin
  3 °C
 • Макс. температура на медиум Tmax
  95 °C
 • Мин. температура на околината Tmin
  3 °C
 • Макс. температура на околината Tmax
  40 °C
Податоци за мотор
 • Приклучување на мрежа
  3~400 V, 50 Hz
 • Толеранција на напон
  ±10 %
 • Фактор на моќност cos φ
  0.63
 • Номинална моќност на мотор P2
  0.75 kW
 • Влезна моќност P1 max
  1040.0 W
 • Номинална струја IN
  2.40 A
 • Струја на активирање I
  23 A
 • Режим на вклучување
  Директно онлајн (DOL)
 • Номинален број на вртежи n
  2931 1/min
 • Макс. зачестеност на вклучување t
  60 1/h
 • Класа на изолација
  F
 • Вид на заштита
  IP68
 • Работен режим (потопен)
  S1
 • Работен режим (непотопен)
  S3-25%
Кабел
 • Должина на кабел за поврзување
  10.0 m
 • Тип кабел
  TGSH-J
 • Попречен пресек на кабел
  7G1,5 mm²
 • Мрежен утикач
  нема
 • Вид на кабел за поврзување
  Се одвојува
Опрема/функција
 • Пливачки прекинувач
  нема
 • Вид на заштита од експлозија
  -
 • Заштита на мотор
  Биметал
Материјали
 • Куќиште на пумпа
  EN-GJL-250
 • Работно коло
  EN-GJL-250
 • Материјал на заптивање од страна на пумпата
  QQPGG
 • Материјал на заптивање од страната на моторот
  BXPFF
 • Материјал на заптивање
  HNBR
 • Материјал на мотор
  EN-GJL-250
Димензии на инсталација
 • Приклучок за цевка од притисочната страна
  G 1¼
Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  Drain TMT 32M113/7,5Ci
 • EAN број
  4048482413112
 • Број на производ
  6070087
 • Нето тежина прибл. m
  39 kg
 • Бруто тежина прибл. m
  44.0 kg
 • Мерка за должина со амбалажа
  285 mm
 • Мерка за висина со амбалажа
  750 mm
 • Мерка за ширина со амбалажа
  385 mm
 • Карактеристики на пакување
  Транспортна амбалажа
 • Вид на пакување
  Еднонасочна палета
 • Минимална количина за нарачка
  1

Опис

Целосно преплавлива потопна пумпа за нечиста вода за вертикално водено поставување за транспорт на медиуми со температури до макс. 95 °C. Агрегат комплетно од сиво леано железо. Хидраулика со приклучок од притисочната страна како хоризонтална навојнаприрабничка врска. Мотор со пасивно ладење во трифазна изведба со заптивна комора, термичко надгледување на моторот и надгледување на заптивањето на просторијата на моторот. Кабел за поврзување што се одвојува и има воведување на кабел должински отпорно на вода и слободен крај на кабелот. Изолацијата од страната на медиумот и од страната на моторот се изведува со две лизгачки механички заптивки кои не се зависни од насоката на вртењето.

Работни податоци
 • Медиум
  Water
Податоци за производ
 • Вид на конструкција на работно коло
  Отворено повеќеканално работно коло
 • Слободен топчест премин на хидрауликата
  9 mm
 • Максимален работен притисок PN
  2 bar
 • Макс. длабочина на потопување
  7.00 m
 • температура на медиум T
  -
Податоци за мотор
 • Приклучување на мрежа
  3~400 V, 50 Hz
 • Толеранција на напон
  ±10 %
 • Фактор на моќност cos φ
  0.63
 • Номинална моќност на мотор P2
  0.75 kW
 • Влезна моќност P1 max
  1.04 kW
 • Номинална струја IN
  2.40 A
 • Струја на активирање I
  23 A
 • Режим на вклучување
  Директно онлајн (DOL)
 • Номинален број на вртежи n
  2931 1/min
 • Макс. зачестеност на вклучување t
  60 1/h
 • Класа на изолација
  F
 • Вид на заштита
  IP68
 • Работен режим (потопен)
  S1
 • Работен режим (непотопен)
  S3-25%
Кабел
 • Должина на кабел за поврзување
  10.0 m
 • Тип кабел
  TGSH-J
 • Попречен пресек на кабел
  7G1,5 mm²
 • Мрежен утикач
  нема
 • Вид на кабел за поврзување
  Се одвојува
Опрема/функција
 • Пливачки прекинувач
  нема
 • Вид на заштита од експлозија
  -
 • Заштита на мотор
  Биметал
Материјали
 • Куќиште на пумпа
  EN-GJL-250
 • Работно коло
  EN-GJL-250
 • Вратило
  1.4401
 • Материјал на заптивање од страна на пумпата
  QQPGG
 • Материјал на заптивање од страната на моторот
  BXPFF
 • Материјал на заптивање
  HNBR
 • Материјал на мотор
  EN-GJL-250
Димензии на инсталација
 • Приклучок за цевка од вшмукателната страна
  -
 • Приклучок за цевка од притисочната страна
  G 1¼
Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  Drain TMT 32M113/7,5Ci
 • Нето тежина прибл. m
  39 kg
 • Број на производ
  6070087

Димензии и цртежи со димензии

Wilo-Drain TMT 32M

Wilo-Drain TMT 32M
Wilo-Drain TMT 32M

Карактеристики

Wilo-Drain TMT 32M

Wilo-Drain TMT 32M
Wilo-Drain TMT 32M

Информации за порачка

Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  Drain TMT 32M113/7,5Ci
 • EAN број
  4048482413112
 • Број на производ
  6070087
 • Бруто тежина прибл. m
  44.0 kg
 • Нето тежина прибл. m
  39 kg
 • Целокупна должина L
  203.0 mm
 • Висина без амбалажа H
  484 mm
 • Боја
  Зелена
 • Карактеристики на пакување
  Транспортна амбалажа
 • Вид на пакување
  Еднонасочна палета
 • Број по слој
  1
 • Ширина без амбалажа L
  241.0 mm
 • Минимална количина за нарачка
  1
 • Број по палета
  1

PDF: Drain TMT 32M113/7,5Ci

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај