EMU RZP 25-2.145-4/24 K3

Податочен лист

Работни податоци
 • Работен режим (потопен)
  S1
 • Работен режим (непотопен)
 • Максимална длабочина на потопување
  20.00 m
 • Макс. температура на медиум
  40 °C
 • Мин. температура на медиум
  3 °C
Единица
 • Максимална длабочина на потопување
  20.00 m
 • Мин. температура на медиум
  3 °C
 • Макс. температура на медиум
  40 °C
Податоци за мотор
 • Приклучување на мрежа
  3~400 V, 50 Hz
 • Толеранција на напон
  ±10 % %
 • Номинална струја
  21.00 A
 • Фактор на моќност
  0.85
 • Макс. зачестеност на вклучување
  15 1/h
 • Работен режим (потопен)
  S1
 • Работен режим (непотопен)
 • Вид на заштита
  IP68
 • Влезна струја P1 макс.
  12200 W
 • Механичка номинална моќност
  10.00 kW
Опрема/функција
 • Вид заштита од експлозија
  Изборно
 • Заштита на мотор
  Биметал
 • Надгледување на заптивањето на мотор
  no
 • Надгледување на заптивањето на заптивна комора
  изборно
 • Надгледување на заптивањето на комора за протекување
  no
Материјали
 • Материјал на заптивање
  FKM
 • Материјал на мотор
  5.1301, EN-GJL-250
Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Ознака на производ
  EMU RZP 25-2.145-4/24 K3
 • Нето тежина прибл.
  113 kg
 • Опис
  RZP_25-2_145-4_24_K3_400_50
Податоци за производ
 • Макс. температура на медиум
  40 °C
 • Мин. температура на медиум
  3 °C
 • Макс. температура на околината
  40 °C

Информации за порачка

Information for order placements
 • Производ
  Wilo
 • Ознака на производ
  EMU RZP 25-2.145-4/24 K3
 • Опис
  RZP_25-2_145-4_24_K3_400_50
 • Нето тежина прибл.
  113 kg

PDF: EMU RZP 25-2.145-4/24 K3

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај