EMU RZP 40.95-6/24 S5

Податочен лист

Податоци за хидраулика
 • Макс. длабочина на потопување
  20.00 m
 • Мин. температура на медиум Tmin
  3 °C
 • Макс. температура на медиум Tmax
  40 °C
 • Мин. температура на околината Tmin
  3 °C
 • Макс. температура на околината Tmax
  40 °C
Податоци за мотор
 • Приклучување на мрежа
  3~400 V, 50 Hz
 • Толеранција на напон
  ±10 %
 • Номинална моќност на мотор P2
  6.00 kW
 • Влезна моќност P1 max
  7.70 kW
 • Номинална струја IN
  13.60 A
 • Работен режим (потопен)
  S1
 • Работен режим (непотопен)
 • Номинален број на вртежи n
  950 1/min
 • Фактор на моќност cos φ
  0.82
 • Број на полови
  6
 • Макс. зачестеност на вклучување t
  15 1/h
 • Класа на изолација
  H
 • Вид на заштита на мотор
  IP68
Кабел
 • Вид на кабел за поврзување
  Не се одвојува
Опрема/функција
 • Вид на заштита од експлозија
  Изборно
 • Заштита на мотор
  Биметал
 • Надгледување на заптивањето на мотор
  нема
 • Надгледување на заптивањето на заптивна комора
  Изборно
 • Надгледување на заптивањето на комора за протекување
  нема
Материјали
 • Материјал на заптивање
  FKM
 • Материјал на мотор
  EN-GJL-250
Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  EMU RZP 40.95-6/24 S5
 • Број на производ
  RZP_40_95-6_24_S5_400_50
 • Нето тежина прибл. m
  115 kg

Информации за порачка

Information for order placements
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  EMU RZP 40.95-6/24 S5
 • Број на производ
  RZP_40_95-6_24_S5_400_50
 • Нето тежина прибл. m
  115 kg

Downloads

Wilo-EMU TR 14-TR 40

Број на производ 6074708
Издание 2019-01
Број на верзијата 02
Формат на страница 209.9 x 297.0 mm
Број на страници 1280

PDF (17 MB)

Преземи

Wilo-EMU TR 50-2 - TR 120-1

Број на производ 6074714
Издание 2019-01
Број на верзијата 01
Формат на страница 209.9 x 297.0 mm
Број на страници 1336

PDF (86 MB)

Преземи

Wilo-EMU RZP

Број на производ 6085345
Издание 2018-07
Број на верзијата 01
Формат на страница 209.9 x 297.0 mm
Број на страници 148

PDF (10 MB)

Преземи

PDF: EMU RZP 40.95-6/24 S5

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај