EMU RZP80-2.23-6/22 S17

Податочен лист

Работни податоци
 • Работен режим (потопен)
  S1
 • Работен режим (непотопен)
 • Максимална длабочина на потопување
  20.00 m
 • Макс. температура на медиум
  40 Celsius
 • Мин. температура на медиум
  3 Celsius
Единица
 • Максимална длабочина на потопување
  20.00 m
 • Мин. температура на медиум
  3 Celsius
 • Макс. температура на медиум
  40 Celsius
Податоци за мотор
 • Приклучување на мрежа
  3~400 V, 50 Hz
 • Толеранција на напон
  ±10 % %
 • 19.4 A
 • Фактор на моќност
  0.83
 • Макс. зачестеност на вклучување
  15 1/h
 • Работен режим (потопен)
  S1
 • Работен режим (непотопен)
 • Вид на заштита
  IP68
 • Влезна моќност P1(Q=макс.) на избраното работно коло * број на пумпа
  11200 W
 • Влезна струја P1 макс.
  11200 W
 • Механичка номинална моќност
  9.00 kW
 • Моќност на вратило P2(Q=макс.) на избраното работно коло * број на пумпа
  9000 W
Опрема/функција
 • Интегрирана заштита на мотор за температура
  Биметал
 • Надгледување на заптивањето на мотор
  no
 • Надгледување на заптивањето на комора за протекување
  no
Материјали
 • Материјал на мотор
  5.1301, EN-GJL-250
 • Материјал на заптивање
  FKM
Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Ознака на производ
  EMU RZP80-2.23-6/22 S17

Информации за порачка

Information for order placements
 • Производ
  Wilo
 • Ознака на производ
  EMU RZP80-2.23-6/22 S17
 • Опис
  RZP80-2_23-6_22_S17_400_50

PDF: EMU RZP80-2.23-6/22 S17

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај