HiSewlift 3-I35

Податочен лист

Материјали
 • Материјал на мотор
  PP-GF30
 • Куќиште на пумпа
  PP-GF30
Работни податоци
 • Мин. температура на медиум
  5 °C
 • Макс. температура на медиум
  35 °C
 • Макс. температура на околината
  40 °C
Податоци за мотор
 • Приклучување на мрежа
  1~230 V, 50 Hz
 • Влезна моќност P1(Q=макс.) на избраното работно коло * број на пумпа
  400 W
 • Номинална струја
  1.90 A
 • Номинален број на вртежи
  1
 • Номинален број на вртежи
  2
 • Режим на вклучување
  Директно онлајн (DOL)
 • Класа на изолација
  F
 • Вид на заштита
  IP44
 • Макс. зачестеност на вклучување
  100 1/h
Димензии на инсталација
 • Приклучок за цевка од вшмукателната страна
  DN 40
 • Приклучок за цевка од притисочната страна
  DN 32/28/22
Информации за нарачувања
 • Нето тежина прибл.
  5 kg
 • Производ
  Wilo
 • Ознака на производ
  HiSewlift 3-I35
 • Опис
  4191674

Карактеристики

HiSewlift

HiSewlift
HiSewlift

Информации за порачка

Information for order placements
 • Производ
  Wilo
 • Ознака на производ
  HiSewlift 3-I35
 • EAN број
  4048482454191
 • Опис
  4191674
 • Бруто тежина прибл.
  7.1 kg
 • Нето тежина прибл.
  5 kg
 • Целокупна должина
  520.0 mm
 • Висина без амбалажа
  378 mm
 • Боја
  бела
 • Карактеристики на пакување
  Комерцијална амбалажа
 • Вид на пакување
  Картон
 • Број по слој
  7
 • Ширина без амбалажа
  149.0 mm
 • Минимална количина за нарачка
  1
 • Број по палета
  21

Опис

Многу тесна, тивка, автоматска постројка за одведување нечиста вода, подготвена за приклучување, според EN 12050-3, за вградување во инсталација на ѕид, со сите потребни уреди за прекинување и управување.

Составни делови на системот:

 • Доверливи потопни пумпи со алат за сечење
 • Вграден неповратен вентил
 • Филтер со активен јаглен
 • Осигурување од прелевање
 • Флексибилни приклучоци за цевка

Приклучок за ѕидно WC и до три дополнителни можности за приклучување (лавабо, туш, биде).

При градежна изведба придржувајте се кон локалните стандарди и директиви (на пр. во германија DIN 1986).

Изборно е достапен аларм зависен од мрежата.

Материјали
 • Материјал на мотор
  PP-GF30
 • Материјал на резервоар
  4191674, HiSewlift3-I35
 • Куќиште на пумпа
  PP-GF30
Работни податоци
 • Медиум
  Water
 • Мин. температура на медиум
  5 °C
 • Макс. температура на медиум
  35 °C
 • Макс. температура на околината
  40 °C
Податоци за мотор
 • Приклучување на мрежа
  1~230 V, 50 Hz
 • Моќност на вратило P2(Q=макс.) на избраното работно коло * број на пумпа
  400 W
 • Номинална струја
  1.90 A
 • Вид на заштита
  IP44
 • Класа на изолација
  F
Димензии на инсталација
 • Приклучок за цевка од вшмукателната страна
  DN 40
 • Приклучок за цевка од притисочната страна
  DN 32/28/22
Информации за нарачувања
 • Нето тежина прибл.
  5 kg
 • Производ
  Wilo
 • Ознака на производ
  HiSewlift 3-I35
 • Опис
  4191674

Downloads

Wilo-HiSewlift

Број на производ 4194364
Издание 1411
Број на верзијата 01
Формат на страница A4
Број на страници 1

PDF (10 MB)

Преземи

PDF: HiSewlift 3-I35

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај