Hydraul. heat exchanger

Опис на серијата

Примена

Хидрауличниот топлински изменувач за дизел-моторот ја користи водата на потисната страна на пумпата како прв циркулационен круг за ладење на вториот циркулационен круг на дизел-моторот.

Опсег на испорака

Топлинскиот изменувач со 2 паралелни гранки се сосотои од:

  • мерач на влезниот притисок
  • мерач на излезниот притисок
  • вентил за намалување на притисокот (ПРВ)
  • вшмукателна корпа
  • 2 вентилски топчиња за изолација на вентилот за намалување на притисокот и на вшмукателната корпа при одржување
  • 2 флексибилни вода

Серија

Хидрауличен топлински изменувач

Производ

PDF: Hydraul. heat exchanger

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај