Kit for 500 litre supply tank

Опис на серијата

Примена

Приливниот резервоар е потребен за секоја главна пумпа, доколку пумпата е инсталирана во вшмукателниот режим. Се грижи за тоа, пумпата и вшмукателниот вод да бидат постојано полни со вода, дури и во случај на протекување.

Опсег на испорака

Комплетот на приливниот резервоар се состои од:

  • приливен резервоар (500 L) во согласност со EN 12845
  • пливачки вентил со пречник на топчето од 150 mm
  • пливачки прекинувач со 5 m кабел
  • топчест вентил за проток на бајпас
  • Вентили за одводнување и прелевање

Материјали

Серија

Монтажен комплет за приливен резервоар од 500 литри

Производ

PDF: Kit for 500 litre supply tank

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај