Limit switch for handle/worm drive

Опис на серијата

Примена

Граничниот прекинувач ја визуелизира соодветната положба на придушниот вентил.

Серија

Граничен прекинувач за рачка/полжавест погон

Производ

PDF: Limit switch for handle/worm drive

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај