Low-water cut-out switchgear kit for domestic water systems

Опис на серијата

Особености/предности на производот

 • Производот е заштитен од работа на суво
 • Вклучително редуцирачка нипла и приклучок за хоризонтални пумпи
 • Со овална контраприрабница и О-прстен за приклучок на вертикални пумпи

Конструкција

Монтажен комплет за заштита од работа на суво

Примена

 • Препознавање на недостаток на вода со помош на мерење на притисокот
 • За зголемување и одржување на притисокот на вода што не се пие

Опсег на испорака

Монтажниот комплет е испорачан со следните немонтирани составни елементи:

 • Монофазен прекинувач за низок притисок
 • T-елемент 1/4’’ M/F/F
 • Манометар 0-6 бари
 • M/M редуцирачка нипла 3/8’’ – 1/4’’ или 1/2’’ – 1/4’’
 • T-елемент 1’’1/4 – 3/8’’ – 1’’1/4 или 2’’ – 1/2’’ – 2’’
 • Редуцирачка нипла M/M 1’’1/4 – 1’’ или 2’’ – 1’’1/2
 • M/M нипла 1’’1/4 или 2’’
 • Овална контраприрабница 1’’1/4 или 2’’
 • O-прстен

Технички податоци

 • Постројка за одржување на притисокот во поврзаност со монофазна пумпа со мак. 250V 16A моќност
 • Заштита од преголем притисок што може да се нагодува: 0,05 – 0,4 bar / фабричко нагодување: 0,1 бари
 • Притисок за вклучување што се нагодува: 0,4 – 0,75 бари / фабричко нагодување: 0,5 бари

Серија

Монтажен комплет за осигурување од недостаток на вода за домашна водоводна инсталација

Производ

PDF: Low-water cut-out switchgear kit for domestic water systems

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај