Pencil electrode (210 mm) with 10 m cable

Податочен лист

Технички податоци
 • Должина на кабел
  10 m
 • Тип на кабел
  H07RN-F
 • Мин. температура на медиум
  3 °C
 • Макс. температура на медиум
  40 °C
 • Мин. температура на лежиште
  -20 °C
 • Макс. температура на лежиште
  60 °C
 • Мин. температура на околина
  -10 °C
 • Макс. температура на околина
  40 °C
Информации за нарачувања
 • Тежина
  1.00 kg
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  Електрода за заварување вкл. 10 m кабел
 • Арт.-бр.
  6042222

Опис

Надворешна електрода за заварување во куќиштето од нерѓосувачки челик со кабел за надгледување на протекувањето во заптивната комора. Должината мора да се приспособи на лице место според соодветната монтажна ситуација.

Информации за нарачувања
 • Тежина
  1.00 kg
 • Производ
  Wilo
 • Арт.-бр.
  6042222

Информации за порачка

Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  Електрода за заварување вкл. 10 m кабел
 • EAN број
  4044966447505
 • Број на производ
  6042222
 • Бруто тежина прибл. m
  1.0 kg
 • Нето тежина прибл. m
  1 kg
 • Целокупна должина L
  410.0 mm
 • Висина без амбалажа H
  50 mm
 • Боја
  бела
 • Карактеристики на пакување
  Транспортна амбалажа
 • Вид на пакување
  Сноп
 • Број по слој
  1
 • Ширина без амбалажа L
  330.0 mm
 • Минимална количина за нарачка
  1
 • Број по палета
  1

PDF: Pencil electrode (210 mm) with 10 m cable

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај