Pilot valve as control valve for diaphragm valve, R ½

Податочен лист

Технички податоци
 • Влез за приклучок
  G ½
 • Излез за приклучок
  -
 • Цевковод
  G ½
 • Стандард за приклучување
  DIN ISO 228-1
 • kv-Фактор
  2
 • Приливен притисок макс.
  5 bar
Работни податоци
 • Максимален работен притисок PN
  6 bar
 • Макс. проток Q
  2 m³/h
 • Мин. проток V
  0.8 m³/h
 • Количество проток Q 1 бар
  2000 l/h
 • Количество проток Q 2 бара
  2900 l/h
 • Количество проток Q 3 бара
  3600 l/h
 • Количество проток Q 4 бара
  4100 l/h
 • Количество проток Q 5 бара
  4500 l/h
 • Мин. температура на медиум
  3 °C
 • Макс. температура на медиум
  50 °C
 • Мин. температура на околина
  0 °C
 • Макс. температура на околина
  40 °C
Димензии
 • Димензии A
  570.0 mm
 • Димензии B
  90.0 mm
 • Димензии c
  30.0 mm
 • Димензии D
  500.0 mm
 • Димензии e
  30.0 mm
 • Димензии f
  0.0 mm
 • Димензии H
  250.0 mm
 • Димензии K
  130.0 mm
 • Димензии L
  0.0 mm
 • Димензии L1
  0.0 mm
 • Димензии l2
  0.0 mm
 • Димензии L3
  0.0 mm
 • Димензии M
  15.0 mm
 • Димензии N
  4.0
 • Димензии T
  0.0 mm
Материјали
 • Материјал на пловка
  PE
 • Материјал на заптивање
  NBR
Информации за нарачувања
 • Должина L
  680.0 mm
 • Ширина W
  130.0 mm
 • Висина H
  400 mm
 • Тежина
  1.70 kg
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  пилотен вентил како управ. вентил за мембрански вентили R 1/2
 • Арт.-бр.
  501334690

Опис

Пилотски вентил како управувачки вентил за Wilo-мембрански вентил

Технички податоци
 • Цевковод
  G ½
 • Приливен притисок макс.
  5 bar
 • Мин. температура на медиум
  3 °C
 • Макс. температура на медиум
  50 °C
 • Материјал на пловка
  PE
 • Тежина
  1.70 kg
 • Производ
  Wilo
 • Арт.-бр.
  501334690

Информации за порачка

Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  пилотен вентил како управ. вентил за мембрански вентили R 1/2
 • EAN број
  4016322186762
 • Број на производ
  501334690
 • Бруто тежина прибл. m
  2.1 kg
 • Нето тежина прибл. m
  2 kg
 • Целокупна должина L
  680.0 mm
 • Висина без амбалажа H
  400 mm
 • Боја
  црна/месинг
 • Карактеристики на пакување
  Комерцијална амбалажа
 • Вид на пакување
  Картон
 • Број по слој
  1
 • Ширина без амбалажа L
  130.0 mm
 • Минимална количина за нарачка
  1
 • Број по палета
  1

PDF: Pilot valve as control valve for diaphragm valve, R ½

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај