Pressure gauge 0 - 40 bar

Податочен лист

Технички податоци
 • Мин. мерно подрачје
  0.0
 • Макс. мерно подрачје
  40.0
 • Мин. температура на медиум
  3 °C
 • Макс. температура на медиум
  60 °C
 • Мин. температура на околина
  -20 °C
 • Макс. температура на околина
  60 °C
Приклучок за цевка
 • Приклучок
  G ¼
 • Цевковод
  G ¼
Информации за нарачувања
 • Должина L
  63.0 mm
 • Ширина W
  51.0 mm
 • Висина H
  63 mm
 • Тежина
  0.14 kg
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  Манометар 0 - 40 бара
 • Арт.-бр.
  2502048

Опис

Притисочен манометар за прикажување на постоечкиот притисок во цевководот.

Напомена

Хоризонтален потисен приклучок

Технички податоци
 • Приклучок
  G ¼
 • Мин. мерно подрачје
  0
 • Макс. мерно подрачје
  40
 • Тежина
  0.14 kg
 • Производ
  Wilo
 • Арт.-бр.
  2502048

Информации за порачка

Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  Манометар 0 - 40 бара
 • EAN број
  4016322648475
 • Број на производ
  2502048
 • Бруто тежина прибл. m
  0.1 kg
 • Нето тежина прибл. m
  0 kg
 • Целокупна должина L
  63.0 mm
 • Висина без амбалажа H
  63 mm
 • Боја
  црна/месинг
 • Карактеристики на пакување
  Транспортна амбалажа
 • Вид на пакување
  Картон
 • Број по слој
  1
 • Ширина без амбалажа L
  51.0 mm
 • Минимална количина за нарачка
  1
 • Број по палета
  1

PDF: Pressure gauge 0 - 40 bar

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај