Pressure reducer R 2

Податочен лист

Технички податоци
 • Влез за приклучок
  R 2
 • Излез за приклучок
  R 2
 • Стандард за приклучување
  ISO7/1
 • kv-Фактор
  7.7
 • Приливен притисок макс.
  25 bar
 • Мин. температура на медиум
  3 °C
 • Макс. температура на медиум
  40 °C
 • Мин. температура на околина
  0 °C
 • Макс. температура на околина
  50 °C
Информации за нарачувања
 • Должина L
  257.0 mm
 • Ширина W
  70.0 mm
 • Висина H
  178 mm
 • Тежина
  4.46 kg
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  Редуктор на притисок R 2
 • Арт.-бр.
  2531897

Опис

Редуктор на притисок за избегнување на штети од притисок и за спуштање на потрошувачката на вода. Освен тоа, преку p = const.-регулацијата се минимизираат непријатните звуците на течењето.

Изведба

 • Куќиште со двостран манометарски приклучок
 • Можност за варијабилно нагодување преку регулациска завртка
 • Пружина за зададена вредност
 • Вентилска влошка со мембрана
 • Фино сито (0-16 mm)
 • DVGW-тестирано
Информации за нарачувања
 • Тежина
  4.46 kg
 • Производ
  Wilo
 • Арт.-бр.
  2531897

Информации за порачка

Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  Редуктор на притисок R 2
 • EAN број
  4048482082066
 • Број на производ
  2531897
 • Бруто тежина прибл. m
  5.0 kg
 • Нето тежина прибл. m
  4 kg
 • Целокупна должина L
  257.0 mm
 • Висина без амбалажа H
  178 mm
 • Боја
  зелена/црна/месинг
 • Карактеристики на пакување
  Транспортна амбалажа
 • Вид на пакување
  Картон
 • Број по слој
  1
 • Ширина без амбалажа L
  70.0 mm
 • Минимална количина за нарачка
  1
 • Број по палета
  1

PDF: Pressure reducer R 2

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај